Tak vzhledem k tomu, že jsem psal: "Asgardi byli spojenci antiků" a Vanirové si uchovali vědomosti získané z dob, kdy ještě byli jejich "spojenci", tak nechápu proč jste měli pocit že vás přesvědčuju že vanirové bojovali bok po boku s Antikama proti wraitům. Netuším jak vy, ale z mých předchozích komentářů k tématu kde jsem pečlivě rozlišoval "asgardy" a "vaniry" bylo naprosto zřejmé že jsem vaniry do chomoutu s antiky nikdy neposílal (ačkoliv jste si to tak prvně jeden a na základě jeho reakcí i druhý vysvětlili).
Navíc jedinci, kteří se od asgardů odtrhli a založili si klub "zlobivých Vanirů" byli (všichni do jednoho) svého času antickými spojenci (než vzali kramle do Pegu), protože po 10 000 let jejich počet zůstal díky klonování stejný a jejich osobnosti + vzpomínky také. Jinými slovy -
každý z nich si
pamatuje jaké to bylo "být spojencem antiků" a jejich odchod od bráchů z Idy. A zničení jejich lodí. A cokoliv jiného co kdy jako skupina prožili.
Jak jsem ale psal, ve chvíli kdy už se odtrhli se na spojenectví vybodli. Mnohokrát jsem Vám to opakoval a vysvětloval, ale vaší reakcí na to, že jsem řekl: Ale Vanirové pocházejí z asgardů kteří BYLI spojenci antiků a tak mají znalosti jako "spojenci" antiků, bylo: "Ale Vanirové nebyli spojenci antiků

" Sorry, ale netuším odkdy jste mé komentáře vlastně začali ČÍST a nejen pročítat, že jste konečně pochopili co jsem opakoval.
Netuším také, proč jste kvůli špatnému pochopení 4 slov dokázali udělat haló na několik stránek (ale je mi to vcelku jedno).