Luther je nový britský seriál jenž mi připomíná Lie to me, v podobě hlavního hrdiny jenž ví, čte hlavní záporáky jako by měl možná i Gigbsův z NCIS pro změnu instinkt, je to velmi slušné, v hlavní roli skvělý Idris Elba, dále v roli jeho manželky mnou oblíbená Indra Varma achlapík jenž je jeho sokem o vlastní manželku nikdo jiný než Paul Mcgann, potom postava Alice hraná Ruth Wilson je zatím moje nej zahraná šílená chladnokrevná vražedkyně co jsem kdy viděl a tajně ji fandím..... zatím jsou dva díly a je to velmi dobré jak herecky, příběhově tak i hudebně..... popis k prvnímu dílu a je to více méně celý příběh, takže kdo nemá rád spoilery at nečte a raději se rovnou koukne....
Toto je spoiler!!!:
|
DCI John Luther is suspended from work after letting child killer Henry Madsen fall from a great height and end up in a coma. On return he investigates the murders of Alice Morgan's parents. Alice was a child prodigy who dislikes her parents and Luther believes she killed them out of vanity to commit the perfect crime. He finds the murder weapon but cannot link it to her. Alice researches his background and anonymously threatens Zoe, his wife who is leaving him for new man Mark. Luther tries to talk to Zoe but gets arrested. |