Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry Stargate modifikace Stargate - Empire at War: Pegasus Chronicles

Stargate - Empire at War: Pegasus Chronicles

Wornos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

To mas tak: Tauri a Goauldi su 2 zakladne rasy. Jedine 2 hratelne rasy.
Na hranie za ine rasy existuje specialne mapy ktore si nastavis takto:
Das si skrimish battles potom polozku stargate maps a tam uz mas niektore tieto mapy. Podla nazvou zistis ktora je ktora (vlastne kde sa za aku rasu hras).
Avsak ak si chces len kupovat lode specifickej rasy potom je na kazdej mape superbrana ktoru si ovladnes a tie lode si jednoducho postavis.
Zaver: Neboj sa chyba neni u teba.
Obrázek

franmi Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

hele pls nemyslis custom(nebo tak nak)? protoze ja tam nemam stargate maps

Stacri Airman
Airman

Odpovědět s citací

franmi píše:
hele pls nemyslis custom(nebo tak nak)? protoze ja tam nemam stargate maps

Dáš Single Player Skirmish a tam už to máš, jsou to jako Official maps :)

A mám ještě dotaz, hraju 1.2 The Ultimate War (to od Epizody 6 jak to tam je napsané) a už mám Atlantis, a dostanu Orion a Daedalus ?! Prostě ne a ne ho dostat, asi musím zase splnit tu misi s Prometheem co ?! Už skoro ovládám Milky Way ale lodě žádné nové, Jen Thoorovu, Lokiho a Prometheus který je ztracen v Ion nebula... ale žádné nové...

alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nemáš nějak popletene dva módy? V ultimate war dostaneš např Apolla, Odyseu, Larin apod. Ale u GC tam plnís mise které byly u Stargate.
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje.
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak.
by alfel

Stacri Airman
Airman

Odpovědět s citací

Omlouvám se, jsem se spletl :) Je to The Universe of Stargate v GC.... tak u toho nedostávám nové lodě.

mattrich Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

A kolikaty mas den hraju to ted taky a daedala sem dostal neco po 300 dnu Odysseu kolem 350 ale oriona nemam tak nevim

Stacri Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hmm... aha, jestli je to tak, bude to problém, bo galaxie je už skoro má a mám teprve asi 80 den :( ale už mám Atlantidu, nemůžu na Dakaru a ještě na jednu kde mi píše že bude použita později, no nvm ale nová loď by se hodila...

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak to mas stejny jak ja . Ja asi od 100 dnu jen tak cekam obcas udelam nejaky ukol co dostanu dobiju planetu co se odemkne atd

Stacri Airman
Airman

Odpovědět s citací

Oriona se mi zdá že musíš najít někde v Pegasu, aspoň jsem to tu někde četl, jinak si ještě pěkně dlouho počkám, je to dost velká nuda už :(

A proč nemůžu používat Midway Station ?! Nutně bych potřeboval dostat nějaké lodě do Pegasu protože jinak asi Wraithy nezničím, max puddle jumperama ale není to prostě ono

Airman
Airman

Odpovědět s citací

S Midwey station je to stejny jak s daedalem musis si proste pockat :stupid: :stupid:

alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jakej máš tech level?
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje.
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak.
by alfel

Stacri Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já už dlouho tech 5... můžu už každou lidskou loď (MK 2, BC-304, X-303) plus Asgardské lodě. Ale jako hrdiny mám jen Thora, Lokiho, Pendergasta či jak on je :D, a nějaké ty malé hrdiny.

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja mam taky tak 200 dni 5 tech mam to co stacri plus odysseu a daedala Pegas mam dobity Idu taky v MW mi chiby jen Supergate a Sartorus kde mam dobitou orbitu ale zem nechavam abych neskoncil a Ori galaxi si nechavam jestli bude nejaky ukol

Stacri Airman
Airman

Odpovědět s citací

Někdo tu jednou psal že když dobyju Orillu a Taranis tak bych měl dostat Oddysey a Orion ?! Je to pravda ?! Protože já už je dnes dobyl a ono nic, asi jsem na tu hru moc rychlej :D

koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

co to hrajete za conquest, že tam máte atlantidu...já hral stargate universe a jen co sem zabil posledniho goaulda tak to skoncilo a to bylo nejak 120 den a příběh byl hodně daleko za mnou :rflmao: :rflmao:
ObrázekObrázek

Stacri Airman
Airman

Odpovědět s citací

mám ten Carls patch a hraju The Universe of Stargate... je to od 6. sezóny Stargate SG-1... a Milky nemám celou dobytou...

Airman
Airman

Odpovědět s citací

koko9 vzdit pisu ja mam uz tak 300 kol dobitou MW nechavam jen jednu planeu abych neskoncil

koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

jj a pls hodite mi sem ten carls patch ja ho asi nemam ci co....jeste jedna vec ja mam quest dovest ZPM z taonas a pritom sem ho odtamaď vodnes už před 40 dnama tak tam nic není :rflmao: nezávisí to nějak na počtu dní ty ůkoly?? já tam pořád stojim na ty planete a zadny novy questy ani vysledek ze to ZPM mam nebo tak
ObrázekObrázek

Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ja mam iny problem.
ZPM z Asuru mam vo flotile ale vobec nezvysilo silu ani jednej z lodi.
Obrázek

Stacri Airman
Airman

Odpovědět s citací

koko9: Měl jsem podobnej problém, Měl jsel ZPM ale prostě mi ho Země nebrala :D a pak jsem stáhnul ten Carls Patch... někde tu je, Wornos ho tu sem dával

Wornos: S tym Ti nepomůžu, na Asurusu jsem ještě nebyl protože se neprobiju k Asuru za pomocí Jumperů :D

Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

To co mas za flotilu :D
Obrázek

Stacri Airman
Airman

Odpovědět s citací

Flotila Jumperů v čele s Johnem :D prostě super :D ale ani náhodou se neprobiju... já prostě lodě nemůžu dostat z Milky Way do Pegasu... nemám ani Midway

koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

hele mám problém dostal sem se na atlantidu se sheppym a letim na hoff, když na jednou mám doma bitvu naky darty...je sejmu tak jedu se sheppym zpatky a ani nedostavim kreslo a mam tu flotilu 3 ůly vesmirna stanice lehla hned a dole mi to sam sheppy proti tolika dartum nezachranil....sheppy chcipl a atlantida s nim sheppy se respl v milky way a já se nemám jak dostat na atlantidu help me :lol:
ObrázekObrázek

Stacri Airman
Airman

Odpovědět s citací

To se mi ještě nestalo no :(
Na mě už letěla královna ale tak tak jsem postavil satelit a křeslo, sejmul jsem těmito dvěmi obrannými sttroji 3 + 1 královský úl :D žádnou loď na Atlantidě. Statelit zničil 2 úly a zbytek dost poškodil, a pak křeslo dokonalo zbytek, ani vesmírná základna nebyla napadena... Zbytek udělali F-302 s X-301....

Ale když Ti ji zaberou tak nevím co dál :( Já to stihnul postavit. A radši si to průběžně ukládám abych to mohl obnovit... A zkus někdy ty bitky o vesmírnou nádvládu nad Atlantis hrát, když dáš Resolve tak často prohraješ, ale když se jí zůčastíš můžeš ty úly poslat do pekel, už jsem tak zničil Micheale a 2 královny a dali pokoj.

koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no já bych je s vesmirnou stanici 1 do pekel asi neposlal :lol: :lol: jo tak ja to hraju odzacatku....kdyz jeste atlantidu nemam abych to neposral a s sheppym radsi nikam chodit nepudu jen postavim tu obranu
ObrázekObrázek

PředchozíDalší

Zpět na Stargate modifikace