Tak já se k tomu dostal si nějak takhle (Ouu to bude dlouhý).
Asi jako první jsem viděl film z 94týho. Ale to už si moc nepamatuju kdy to tak bylo. Taky mam z doby před rokem 2007 nějké útržky, když jsem nějakej díl chytil na Nově. Pak Nova nějak v tom roce 2007 vysílala 7 řadou SG. Už nevim jestli to byla tehdy premiéra nebo repríza. Bylo to někdy na jaře snad duben/květen myslim. Prostě jsem přišel ze školy a pustil TV a tam jsem viděl nějaký letouny jak se fajtěj ve vesmíru u nějaký lodi. To byl zrovna začátek sedmí řady. Další den jsem ještě ztihl vidět ten díl jak sestřelily Anub. MS nad Kewlonou. A pak mě to nějak chytilo. Nejdřív jsem vždy stihnul asi tak půlku epizody. Kůli škole jsem vždy přijel domu v půl čtvrtý. Pak nějak myslim od osmé řady jsem začal nahrávat na video. Tak vělijak jsem surfoval po netu a začal jsem objevovat tento svět, který mě přivedl ke sci-fi. Stránky s ruznými techy atd. objevení SGA-P (O foru jsem ještě tehdy nevěděl).
Po skončení 10 řady to pak nějak ochablo, ale to se změnilo v roce 2008 v září, když začali vysílat SG od začátku. Tentokrát už jsem nevynechával žádný díly a poctivě jsem nahrával, až do konce sedmý řady. Ale pak příšel konec analogu a přechod k digitalu, a tak jsem začal stahovat SG-1 osmou a dál. Ta však ale první nebyla.
Ještě předtim v prosinci 2008 jsem začal koukat na SGA. Začal jsem stahovat z jednoho fora kde jsem to náhodně objevil a taky jsem náhodně zjistil že to má i českej dub.Zrovna to začala tehdy vysílat právě AXN Sci-fi. Taky jsem se hodně začal zajímat o SGA-p.
Postupně jsem se tady zaregistroval a po čtyřech řadách sga jsem objevil, že tady jsou odkazi na všechny řady

. Na pátou řadu v cz už jsem nečekal a tak jsem si nastahoval 5 řadou s cz titulkama díky tomuhle foru

. No to je asi vše pak se objevila SGU, ale to už je současnost.
No a to je asi vše. Je to nějaký složitý ta historie. Blbě se mi to vypisuje. Ale jak vydíte jsem docela čersvej v oblasti sci-fi