Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 1x18 - Subversion

1x18 - Subversion

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 24.5.2010 20:06:21
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

To se stává celkem často, třeba jenom v ST je to nespočetněktár... dokonce se i stalo, že Robert Duncan McNeill (Tom Paris) hrál v TNG jednu z vedlejších postav, a Tom to nebyl...
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 24.5.2010 20:11:36
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Skrilax: Odai byl celou dobu jenom námezdní lovec, vlastně nebyl členem Luciánské aliance. Ta si ho čistě najala. Stejně jako potom SG-1. :D
To by pak mohlo vysvětlovat i to, proč tomu všemu nešéfuje. Zabil Netana, ale tím pro něj práce skončila. Později se klidně mohl k Alianci přidat třeba jenom proto, že s nimi začal sympatizovat, co já vím. Každopádně by bylo chytřejší to takhle nějak propojit, než ho tam znovu strčit pod jiným jménem.

Hlavně teda nejsem jediný, koho to napadlo. I na youTubu, kde komentujou klip z
Toto je spoiler!!!:
ukrajinského season finale
padne tohle jméno. Vlastně řada lidí předpokládá, že je to on. A ani se jím nedivím, při takových souvislostech.

Obecně mi nevadí, když se stejní herci opakují. Právě naopak, baví mě to. Tentokrát je to ale přece jenom o něčem jiném.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 26.5.2010 14:45:12
Huckllebery Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jestli bych se mohl zeptat na neco co jsem presne nepochopil.
Tu pyramidu do ktere prileteli postavili luciani nebo tam uz byla? :) jestli jo.... znamena to ze Goauldi vedeli, nebo meli nejake informace o Destiny?
Radsi desetkrat spadnu nez abych jednou nevstal

Příspěvek 26.5.2010 14:55:38
Freizy Airman
Airman

Odpovědět s citací

Podle mě postavili. I kdyby tam goauldi měli pyramidu neznamená to, že vědí o Destiny. Může existovat několik takových planet, kde měli Goauldi pyramidy a neznamená to, že věděli o Destiny.

Příspěvek 26.5.2010 15:34:12
Huckllebery Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

mohli ale taky ber to tak, Luciani maji technologie zalozene na Goauldech... stejne jako vetsina jejich poddanych a clenu byla kdysi pod otroctvim goaldu. Cili, muzou mit tendenci o Destiny? :)
Radsi desetkrat spadnu nez abych jednou nevstal

Příspěvek 26.5.2010 15:36:59
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

V rozšířené verzi pilotu Rush říkal, že legenda o devátém chevronu nějakou dobu v galaxii běží. Prý je to místo nesměrné síly. Síly jako znalostí a vědomostí. LA se o tom, že devátý Chevron vede na Destiny dozvěděli až od Telforda a ti začali hledat další vhodnou planetu
Obrázek

Příspěvek 26.5.2010 19:23:55
Freizy Airman
Airman

Odpovědět s citací

Kde najdu tu rozšířenou verzi?

Příspěvek 26.5.2010 19:25:38
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Kdekoliv na internetu, dokonce i tady na fóru.

Příspěvek 27.5.2010 21:56:50
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Reminiscence na staré dobré časy, i přes dotek zubu času stále okouzlující
Jack O´Neill, cool momenty mezi postavami a excelentní Kiva. Tyto body dělají z této episody to nejlepší, co jsem v rámci tohoto seriálu viděl.

Hodnocení: 10/10 :yahoo:
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Příspěvek 01.6.2010 01:57:45
pepapol Airman
Airman

Odpovědět s citací

ad Odai Ventrell: Mě opakování herců nějak zvlášť nevadí, protože většinou se objevují ve zcela jiných příběhových liniiích (navíc často po delší době), takže je poznám třeba až po několikátém shlédnutí. Tu Ayianu jsem fakt nepoznal. V tomhle díle to ale úplně bilo do očí. Byl vynikající, ovšem přijde mi to jako velká škoda, že Odai nebyl využit - mohl zabít Netana a protože sám neměl žádný vliv, tak se mohl spojit s Kivou. Prostě by se tam hodil a dodalo by to i nějakou kontinuitu s událostmi z poslední série SG-1. Holt škoda naprosto zbytečně a nepochopitelně promarněné příležitosti.

Příspěvek 01.6.2010 07:02:59
koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no ti samí herci v ději mě teda vadí hodně.....vzpomeňte si na ničitelku světů, kirra, a pak potkáme loď plnou antiků, kterou vede tahle herečka...bilo mi to do očí už slušně....a k tomu odai ventrell, jak víte že to je jiná postava? třeba je to ten Odai Ventrell a je v čele luciánské aliance s jiným jménem nebo tak
ObrázekObrázek

Příspěvek 01.6.2010 12:23:57
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak si predstav ze Ventrell ma brata dvojca Varra a mas to vyriesene...Zem snad nie je jedina kde sa rodia dvojčata.
Obrázek

Příspěvek 01.6.2010 22:59:05
Skrilax Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ano ale křestní je Odai, ne Ventrell :rflmao:

Příspěvek 01.6.2010 23:53:18
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant