Jsem zvědavej komu tam rupne v bedně jako prvnímu. A do toho všeho ještě USA. Jestli se tam začne zase střílet, tak už povedou válečnej konflikt ve 3 zemích, to taky není normální.
USA by určitě pomohli, ale vést 3 války najednou by je asi totálně zrujnovalo, takže by to někde museli dost omezit, kdyby chtěli vyrazit proti KLDR. Ale v aktivní zasahování Číny moc nevěřím, poslední dobou od severních korejců dávalo ruce pryč i Rusko a Čína pomalu taky omezovala jejich všeobecnou podporu. Spíš by do toho všeho zasáhlo OSN a Irán by vyčkával jak to dopadne a podle toho se zařídil, nebo by využil šance, že se svět dívá jinam a začal dělat pořádně to co dlouho chce.
volby.idnes.cz: Policie řešila incident v ostravské Palackého ulici. Přišlo tam najednou zhruba dvacet Romů, kteří se dožadovali zaplacení stokoruny za volební hlas. Ostravská policejní mluvčí Gabriela Holčáková potvrdila, že na místě byla policejní hlídka, ale nezjistila tam žádné protiprávní jednání. Olašští Romové před volbami vyzvali prostřednictvím plakátů k volbě ČSSD.
Romové v akci...
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.
Na to jak to začínalo, že nikdo nepůjde k volbám... viděl jsem tam lidí docela dost... Taktéž mám již odvoleno... uvidíme, stejně je to všechno jedna pakáž, která sliby nedodrží