Toto je spoiler!!!: |
No s tím Shawem sem taky čekal nějaký poděl. Neukázali jeho obličej, jenom tu identifikační placku... ale podle proma má jeho obličej. Maximálně, že by postoupili na další level komixovosti a intersect 3.0 mu změnil obličej ![]() |
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
No s tím Shawem sem taky čekal nějaký poděl. Neukázali jeho obličej, jenom tu identifikační placku... ale podle proma má jeho obličej. Maximálně, že by postoupili na další level komixovosti a intersect 3.0 mu změnil obličej ![]() |
Po úvodu, kdy se mi docela líbil (a nakopl Chucka k tomu, aby se konečně začal chovat jako špion a pořád se nespoléhal na pomoc ostatních), tak pak už to nějak nebylo ono. Hlavně ve 3.12 to bylo trochu jako pěst na oko. Ale nebyl zase v tolika epizodách, aby se mi vyloženě zprotivil, protože třeba "Tic Tac" nebo i "Nacho Sampler" byly výborné epizody, v kterých nebyl, ale na druhou stranu ve "First Class" byl, a to je taky skvělá epizoda. Takže bych to neházela všechno jen na něj. ![]() Ale jako záporák, navíc magor, by rozhodně špatný nebyl. V Chuckovi nějaký takový záporák, nemesis, chybí. Ale pochybuju, že by ho přetáhli do 4. série. Routh má smlouvu na jiný seriál a vůbec celé je to nějaké divné a podezřelé. ![]() |