Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Chuck

Chuck

Příspěvek 18.5.2010 15:17:38
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Klenotka:
Toto je spoiler!!!:
No s tím Shawem sem taky čekal nějaký poděl. Neukázali jeho obličej, jenom tu identifikační placku... ale podle proma má jeho obličej. Maximálně, že by postoupili na další level komixovosti a intersect 3.0 mu změnil obličej :D

Příspěvek 18.5.2010 15:29:32
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Shaw je důvod, proč jsem se na to přestal dívat a jak to vypadá, bude tam strašit nadále jestli ho nacpou i do čtvrté sezony
Obrázek

Příspěvek 18.5.2010 15:40:43
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak koukám, že po Adricovi z Doctora Who je Shaw další postava, která se mi "líbí", ale všeobecně je hodně málo oblíbená :lol:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 18.5.2010 16:13:23
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak on je málo oblíbený proto, že byl takovou hodně umělou poslední překážkou ve vztahu Chuck/Sarah.
Toto je spoiler!!!:
Po úvodu, kdy se mi docela líbil (a nakopl Chucka k tomu, aby se konečně začal chovat jako špion a pořád se nespoléhal na pomoc ostatních), tak pak už to nějak nebylo ono. Hlavně ve 3.12 to bylo trochu jako pěst na oko. Ale nebyl zase v tolika epizodách, aby se mi vyloženě zprotivil, protože třeba "Tic Tac" nebo i "Nacho Sampler" byly výborné epizody, v kterých nebyl, ale na druhou stranu ve "First Class" byl, a to je taky skvělá epizoda. Takže bych to neházela všechno jen na něj. :wink:
Ale jako záporák, navíc magor, by rozhodně špatný nebyl.
V Chuckovi nějaký takový záporák, nemesis, chybí. Ale pochybuju, že by ho přetáhli do 4. série. Routh má smlouvu na jiný seriál a vůbec celé je to nějaké divné a podezřelé. :smile: Nejspíš nás překvapí něčím, co zase nikdo nečeká, i když 2.22 půjde trumfnout jen stěží.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 21.5.2010 21:42:33
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já si taky myslím, že v tom Shawově znovu objevení bude nějaký háček. Na tom "panelu" byla sice potvrzena jeho totožnost, ale proč ho kamera nezabrala do obličeje? Do finále sezony nám ale zůstalo dost otevřených nitek a doufám, že to bude šokující jako finále druhé série.

Příspěvek 21.5.2010 21:52:02
meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

me tam shaw pasuje docela dobre....to chtelo nejakyho poradnyho hajzlika
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 21.5.2010 22:00:25
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Já od té doby, co jsem dohrál Dragon Age, nevěřím černovlasým týpkům, takže Shaw smrdí je prostě jasné :D

Příspěvek 25.5.2010 10:26:01
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak poslední dvojdíl nezklamal, fakt, že ne. Jenom by mě zajímalo, jestli poslední tři minuty jsou přidané, nebo tam byly ještě před tím, než jim potvrdili další sérii.
Co se celkově finále týče... melo všechno od drama, přes humor až po dojemné scény, nezbývá než doufat, že pokračování neztratí na kvalitě :)

Příspěvek 25.5.2010 10:30:08
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Ale lze dodat, doufám, že nehodlají posouvat děj podobným způsobem i v budoucnu, jinak se z Chucka stane brzy velmi osamělý člověk a nikdo se s ním nebude chtít kamarádit.
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 25.5.2010 10:56:55
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

panebože
Toto je spoiler!!!:
pan Superman opět v akci
:twisted:
Obrázek

Příspěvek 25.5.2010 11:13:09
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Já ti nevím, ale v tomhle díle mi superman nevadil... Chuck měl aspoň protivníka, kterého jenom tak neztluče :)

Příspěvek 25.5.2010 11:59:36
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak geniální dvojdíl, jen doufám že v tom Jeffa a Lestra nenechaji, Alex/Morgan... jop doufám že tam se něco vyvine.... a konec... skvělý... psychologové vždycky říkaj že je za vinu vždycky matka...... nemůžu se dočkat na další!!!!!!!!!!!
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 25.5.2010 15:07:17

Odpovědět s citací

Myslím, že vztah Morgan/Alex nehrozí... její táta ví totiž moc dobře, jak nepohodlného nápadníka odehnat, případně odklidit 8)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 26.5.2010 14:09:20
meisterochmi Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

naprosto úchvatný a famozně fenomenalní konec 3. rady....tesim se na pokracovani...
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 26.5.2010 15:31:28
miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jedním slovem Awesome.
Naprosto skvělej konec série. Dost akce a humoru, zvláště toho humoru. Dlouho jsem se tak nenasmál. Už se těším na další sérii...
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 28.5.2010 21:15:31
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Zrovna jsem viděl finále a já ani nenacházím slova, kterými bych to mohl popsat, zhodnotit. Budu to muset vstřebávat opravdu hodně dlouho. Prostě bomba! Tomu nechybělo nic. Pro mě jednoznačně současná jednička mezi seriály a to s velkým náskokem. Do dalších dílů budu muset odpočítávat každou vteřinu.

Příspěvek 28.5.2010 22:39:31
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Finále nabídlo obstojnou podívanou. Těžko se mi identifikují příčiny a důvody, ale rozhodně mě to nenadchlo tolik, jako ostatní uživatele :? .
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Příspěvek 25.7.2010 11:29:52
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Premiéra 4. řady bude 20. září a jedna z hostujících hvězd bude Dolph Lungren.

EDIT: Buď jim ve 4. sérii zvýšili rozpočet nebo to opravdu bude poslední série a chtějí tomu dát všechno - Mama Bartowski bude Linda Hamilton! Byla na "wishlistu" mnoha fanoušků a tak jsou Chuck s Ellie dětmi Dr. Samuela Becketta/kapitána Archera a Sarah Connor. :D Výborně :D Awesome má za tátu "kapitána Sheridana". Teď ještě aby máma Sarah byla Sigourney Weaver a máme rodinku kompletní :lol:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 08.8.2010 21:53:38
Blinky Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak sem asi před týdnem začal sledovat Chucka a sem u konce 2 série.A moje pocity ?Tenhle seriál mě naprosto dostal.Některé díly mě místy trochu nudili,ale jinak je to vážně parádní seriál a patří do mě TOP 5ky,už se těším na další díly :)
<<SG-1,SGA,SGU,Smallville,Heroes,Reaper,LOST,Supernatural,The Guild,Chad Vader,Chuck>>
_____________[img][./images/thumbs/32379463814901943208_1280564757.jpg]http://nahrejto.cz/files/32379463814901943208.jpg[/img]______________

Příspěvek 12.8.2010 09:43:02
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka: Já bych na postu matky Chucka radši viděl Lenu Headey nebo Torri Higginson.
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Příspěvek 12.8.2010 10:17:42
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ok, ale věkově to neodpovídá....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 16.8.2010 11:24:00
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak já chtěla Claudii Christian, ale ta je moc mladá na to, aby jim hrála mámu. Ale Linda Hamilton je taky perfektní. :)

Příspěvek 21.9.2010 07:50:11

Odpovědět s citací

Linda Hamilton je moc dobrá, nevím koho jiného by mohli vybrat pro roli Chuckovy mamky, než ženu co drtí terminátory v lisu a taví je v kotli...

Jinak dnešní díl se povedl, obvzláště část s Buy More... :-)
Albert Einstein

Příspěvek 21.9.2010 08:17:00
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Jsem úplně zapoměl, že už zase jede Chuck :D :D Musím to napravit, jelikož tahle sezóna bude velmi zajímavá.
Obrázek

Příspěvek 21.9.2010 11:02:22
miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Až na tohle nemám k dnešnímu díly připomínky:
Obrázek
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek