Ad muchlování - 0:40-41, je to jen takový záblesk, vlastně dva
A k Huddy, osobně jsem věřila, že to nějak dají dohromady (i kdyby jen na chvíli) ještě tak v polovině S5, ale vzhledem k tomu závěru už nějak nevím... Tím si podle mě tuhle cestu trochu, no, pokud ne zablokovali, tak rozhodně ztížili - alespoň na mě, jako diváka, to tak působí.
Tak jak hodnotíte novou sérii, já zatím dost pozitivně. Nečekal jsem, že už by mě mohl House něčím překvapit, ale mýlil jsem se. Největší plus téhle série je podle mě návrat starého týmu. No a úvodní dvojdíl téhle série byl naprosto úžasný.
Zatím jsem navýsost spokojen. Hlavní zásluhu na tom má již zmíněný návrat původního týmu a skutečnost, že se tvůrci začínají koncentrovat více na jednotlivé vztahy mezi postavami (viz. House/Cuddy, což do určité míry začalo již v 5. sérii). Apropó uvodní dvojdíl byl natočen opravdu bravurně, nebojím se použít přívlastek geniálně .
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them." Sherlock Holmes
Přesně, jako na ten dvojdíl jsem jen koukal s otevřenou pusou, bylo to bravurně natočené. Podle mě po dvojdílu 4x15,16 vůbec nejlepší díl/dvojdíl v Housovi. Návrat starého týmu skvělý, protože ten nový mi vůbec nepřirostl k srdci. A nakonec Dibalovo zabití tomu myslím dodává takové jemné koření.
Na epizodě s Bibalou se mi líbilo to klasické dilema, zda je vražda diktátora morálně ospraveditelná. Plus to vypadá, že se bude Chase s následky svého rozhodnutí ještě dlouho potýkat. Určitě bude zajímavé sledovat, jakým způsobem to ovlivní jeho vztah k ostatním resp. k jeho ženě.
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them." Sherlock Holmes
Season 6 finale bylo naprosto úžasný, i když season 5 bylo možná lepší, ale stejně to byla pecka. Doufám, že House a Cuddy mají ještě šanci a já tomu už i věřím... no těším se na novou sérii...
Ona celá šestá série byla perfektní... nebyl díl u kterého bych se nudil... o kvalitě House MD svědčí i počet diváků... 11,064 mil. diváků (season finale), jinak předposlední měl 9,477 mil... kam se hrabe SGU...
No, House jsem viděl první tři řady. Docela se mi to líbilo, ale stálo to jenom na něm. Asi jsem moc zhýčkanej od Coxe ze Scrubs. Někdy v létě nejspíš budu pokračovat.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Tak zrovna srovnávat sledovanost House a SGU je docela blbost, když FOX je celostátní televize a Syfy je kabelovka. To je jako bys srovnával sledovanost na Nově a české HBO.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)
Nemluvě o tom, že sledovanost a kvalita spolu vůbec nesouvisejí.
No myslím, že po třech řadách si o tom dokážu udělat představu sám. Za geniální to ale rozhodně nepovažuju, to by nesměl existovat již zmíněný Perry Cox z roku 2001.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
No však, pokud je to podle tvého vkusu tak je to kvalitní, a tradá, většina lidí taky sleduje Ordinaci protože si myslí že je to super... i když podle mě, a spousty dalších co znám je to blbost...
Z Ordinace, VKV apod nedělá vysoká sledovanost dobrý seriál. Z House MD taky ne.
Pro tebe nožná ne, pro mě teda taky ne, až na House MD, ale spousta lidí zastává názor, že je, to se pak odráží ve sledovanosti, a jestli je to dobré nebo ne, je vždy jenom na tobě... Samozřejmě, že se projeví sledovanost na spoustě dalších faktorech, ale kvalita je jeden z nich...