Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 1x16 - Sabotage

1x16 - Sabotage

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 04.5.2010 20:26:31
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
myslím, že to bude naše trio. A taky mám pocit, že ten útok šmoulů bude pouze skupinová halucinace, když se všichni potulují na ošetřovně
Obrázek

Příspěvek 04.5.2010 20:34:23
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jestli co se té ošetřovny týče bude tak jak říkáš v tom spoileru, tak u mě půjde SGU dolu, aby si vyplácali takovýhle CGI na nějakou trapnou klišoidní
Toto je spoiler!!!:
halucinaci...
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 04.5.2010 21:54:46
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Osobně si myslím, že je to přicházející trio.
Obrázek

Příspěvek 05.5.2010 13:18:54
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

proč tolik napětí kvůli příchozí díře , když jim předtím nevadilo ...,ale jestli ten útok budou jen halušky tak se fakt slušně řečeno zblázním a na ošetřovně můžou být i kvůli tomu že při útoku došlo k velkým poškozením lodě ,ale na 100% se dozvíme v sobotu ráno ...
Obrázek

Příspěvek 05.5.2010 14:45:12

Odpovědět s citací

Protože zatím nikdy nebyla příchozí červí díra, aniž by nevěděli, kdo přichází. Vždycky měli nějakej tým venku. Krom toho Emzáci nemaj remote. A i když je může napadnout, že to je Eli a spol, tak šance že by je našli je z jejich pohledu malá (nevědí, že Eli viděl tu mapu v emzácký Scout Ship) a taky je možnost, že je emzáci zajali, sebrali jim remote a jsou to oni. Co se tý ošetřovny týče, tak je tolik lidí na ošetřovně proto, že
Toto je spoiler!!!:
vybuchl FTL drive a v traileru je vidět, že tam lidi lítali přes celý místnosti...
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Příspěvek 05.5.2010 15:00:27
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Vidím to asi takhle...
Loď je pod útokem Šmoulů, když v tom se začne vytáčet brána.
"Příchozí červí díra!"
"Jsme na konci galaxie... žádné brány nejsou v dosahu! Odkud to teda přichází?"
*Young s Brodym si vyměňují udivené pohledy*

Toto je spoiler!!!:
A stejně si myslím, že Destiny galaxii neopustí, ale podaří se jim loď otočit :)

Příspěvek 05.5.2010 16:22:50
gardy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
typnu to na to, že se brána otevře, bude kolem ní povyk a potom se zavře. Přece jen jsou v mimo dosah jakékoli brány. Tím kdo to zkouší budou šmoulové. Asi někde vzali bránu nějakým způsobem ji vytočili (asi jako Tealc v SG-1) a zkoušejí to spojení.
Rodney: I have terible idea!
Daniel: Oh no! You are not think what I think you are thinking?

Příspěvek 05.5.2010 18:39:35
Huckllebery Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
ja spis vsazim na to ze se jim prave diky triu povedlo vytocit branu, proc by to jinak neudelali driv? :)
Radsi desetkrat spadnu nez abych jednou nevstal

Příspěvek 08.5.2010 06:46:53
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

kde sakra vzali
Toto je spoiler!!!:
toho robota ? ten v krabici vypadal menší :D
Obrázek

Příspěvek 08.5.2010 07:02:20
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Očekávám, že na dnešní díl budou všichni milovníci akce tentokrát nadávat, protože se tam neojevili střílející šmoulové. Už od sneak peeku jsem tušil, že tou bránou přijde naše trio. Velice zábavný záběr na toho Brodyho, jak stavěl tu pálenici. Když jsem to viděl, tak mi ty scény připoměli ty z Macgyvera :D Naopak v dnešním díle si přijdou na své milovníci technologií. Nakonec mě zase dostal konec. Kdybych nevěděl, že Patrick Gilmore bude i v Pain, tak bych začal hádat, že zmizel tehdy jako zmizel Grieves v SG-1 5x20 strážce. "Dvě síly v jednu. Člověk a stroj" a když jsem se na ten díl podíval, tak ty krystaly tam a ten text na té obrazovce mi připadal antický. Každopádně nám scénaristi servírují čím dál tím víc napjatější konce. S úplným hodnocením počkám až s titulky, jelikož dneska to byla spíše kecací epizoda, ale tak přibližně 7,5/10
Obrázek

Příspěvek 08.5.2010 07:18:35
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
od epizody jsem čekal bohužel víc :( tak nějak už když jsem četl spoily vypadalo to na zajímavou epizodu - výbuch ftl , robot , malý zelení zmetci a von ten robot a výbuch ftl tam byli prakticky jen chvíli , pak už se řešil Rush ....ne že by mi to vadilo ,ale od této epizody jsem čekal víc i po tom co v promu byli šmoulové ...takže ty co čekali jak destiny bude střílet tak jim asi ten vteřinový záběr nakonci nebude stačit :D ,ale bylo to dost podobné divied a jestli takhle pokaždé budou zdrhat tak to opravdu bude na nic . ono bez akce není napětí ani drama a tydle epce to bylo sakra znát .Že príjde naše trio jsem si byl docela jistej až v epizodě , protože do té doby žádná zmínka o šmoulech .Záběry poškozeného motoru jen v malé konzoli toéž záběr šmoulů na planetě , na tom by neměli šetřit . Co beru jako velký plus je Brody :)jak na konci zmizel ,ale jinak todle byla spíš mix starších dílu 6/10 a zatím nejhorší epizoda druhé půlky ,ale možná svoje hodnocení zvednu až uvidím s titulky .
Obrázek

Příspěvek 08.5.2010 07:24:33
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
žádný Brody, ale Franklin. Trochu se autorům ani nedivím, že nechtěli, aby se šmoulové vůbec nalodili. Protože to by asi na ně vystříleli všechno co by měli a na finále by se jim hodně blbě okecávalo, kde najednou sehnali náboje
Obrázek

Příspěvek 08.5.2010 07:36:49
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

promin no :D mě se ty dva pletou vždycky , oba jsou dosti podobný a oba jsou to vědci ...
Obrázek

Příspěvek 08.5.2010 08:23:39
kufač Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Tak nějak jsem očekával, že v této epizodě se modráci nalodí bránou. Na druhou stranu je jasné, že modráky minimálně v jedné epizodě ještě uvidíme a bude to právě ta, kde příjdou na Destiny bránou. Takže z mínusi je nakonec plus :lol: No a docela zajímavé jak na konci Franklin zmizel. snad se to bude ještě nějak řešit.

Příspěvek 08.5.2010 08:39:33
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

kufač :
Toto je spoiler!!!:
příští díl budou halucinace , takže jen aby příchod šmoulů bránou nebyli jen halušky
Obrázek

Příspěvek 08.5.2010 08:40:59
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
a nebo šmoulové budou důvod, proč mají halušky.
Obrázek

Příspěvek 08.5.2010 09:12:39
kufač Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Inpernak:
Toto je spoiler!!!:
Jo no, taky jsem už nad tím přemýšlel, že by ten příchod nakonec mohly být jen halucinace. Ale zase podle traileru to vypadá, že ty halucinace budou trochu osobnějšího charakteru. Však uvidíme.

Příspěvek 08.5.2010 09:39:32
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Díl dobrý.Franklin zmizel v matrixu :D
Obrázek

Příspěvek 08.5.2010 10:14:20

Odpovědět s citací

POZOR SPOILERY:
No, epizoda pěkná, nicméně ten začátek byl takovej uspěchanej. Možná jsem neměl koukat na spoilery, ale ten příchod tria byl potom, co s tím tak šaškovali v minulý epizodě takovej ve stylu "Hrr hrrr honem, ať nám vyzbyde čas na ochrnutou Camille. I přesto však šlo o zajímavou epizodu, líbilo se mi i to dění okolo Camille&Rush&Perry ale nemuseli tomu věnovat tolik času. Co bych vyzdvihnul byla hudba. Dnes naprosto úžasná. Některé nové motivy a po příchodu tria dokonce variace na znělku SGU, to už tady nebylo snad od pilotu. Efekty taktéž super, robůtek potěšil. Zajímalo by mě, kolik Scout lodí šmoulů se stihlo uchytit, než skočili. Budu se na ten obrázek muset podívat ve větším rozlišení pak. Dávám tomu dnes 70 %
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Příspěvek 08.5.2010 10:18:37
nICH Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

ohledně toho konce, nvm co si myslet ale jako první co mě napadlo, že když si sedl do toho křesla poprvé něco to začatlo, teď to dodělalo a že bys se
Toto je spoiler!!!:
povznesl?

nvte? :D

Příspěvek 08.5.2010 10:52:05
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

nICH píše:
ohledně toho konce, nvm co si myslet ale jako první co mě napadlo, že když si sedl do toho křesla poprvé něco to začatlo, teď to dodělalo a že bys se
Toto je spoiler!!!:
povznesl?

nvte? :D

No ale v době kdy vypustili Destiny tak možná ani nevěděli že
Toto je spoiler!!!:
Povznášení

existuje :D
EDIT: Hned mě nesuďte nevím všechno
Obrázek

Příspěvek 08.5.2010 10:55:57
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

DAVE! píše:
Toto je spoiler!!!:
Kdybych nevěděl, že Patrick Gilmore bude i v Pain, tak bych začal hádat, že zmizel tehdy jako zmizel Grieves v SG-1 5x20 strážce. "Dvě síly v jednu.

Toto je spoiler!!!:
neviem ci chapem presne tuto vetu, ale Patrick Gilmore hra Dr. Volkera...Franklina hra Mark Burgess a ten v pain nebude hrat.

No tak holiace strojceky na vlasi maju na Destiny zaujimave...zachvilu ked si bude chciet niekto povysavat izbu tak tam budu mat aj vysavac z Icarusu...zaujimave ze emzaci prisli z galaxie do ktorej idu lebo v jednom zabere je ako je este obrovska galaxia za zadkom Destiny a emzaci prisli z tej malej na ktoru ma Destiny otoceny predok lode.

Franklin hmmmmm zeby sa v databaze docital ako sa povzniest?Alebo zeby ho nejaky Antik povzniesol?Alebo ho Riley skryl?.hmmmm...kazdopadne mysteriozne konce sa mi pacia.
Naposledy upravil Evil dne 08.5.2010 10:57:12, celkově upraveno 1
Obrázek

Příspěvek 08.5.2010 10:56:46

Odpovědět s citací

Jinak se proslýchá, není to zatím potvrzené, že ukrajinská televize která vysílá SGU odvysílala zbytek epizod a na Gateworldu už se vyrojily spoilery k posledním čtyřem epizodám. Zatím se to nepodařilo ověřit, ale jsou tam lidi, který tvrděj, že to viděli (v ukrajinštině samozřejmě). Otázkou je v jaké to je kvalitě, jestli se to dostane na net a jestli budou titulky, ale každopádně jestli to je pravda, tak bude MGM asi trošičku naštvaný...
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Příspěvek 08.5.2010 11:09:25
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Evil píše:
citace

Aha, moje chyba, to jsem se seknul. No ale to by ta má teorie s tím strážcem dávala taky smysl
Obrázek

Příspěvek 08.5.2010 11:18:24
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

no myslím že by mgm asi zuřilo :D nevím jestli si přát aby to byla pravda nebo ne , když jo , uvidíme to dřív a nebudem muset čekat ještě víc jak měsic ,ale aby pak neklesla šíleně sledovanost.
Dáš sem prosím link na tu diskuzi ?
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách