Toto je spoiler!!!: |
myslím, že to bude naše trio. A taky mám pocit, že ten útok šmoulů bude pouze skupinová halucinace, když se všichni potulují na ošetřovně |
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
halucinaci... |
vybuchl FTL drive a v traileru je vidět, že tam lidi lítali přes celý místnosti... |
A stejně si myslím, že Destiny galaxii neopustí, ale podaří se jim loď otočit ![]() |
typnu to na to, že se brána otevře, bude kolem ní povyk a potom se zavře. Přece jen jsou v mimo dosah jakékoli brány. Tím kdo to zkouší budou šmoulové. Asi někde vzali bránu nějakým způsobem ji vytočili (asi jako Tealc v SG-1) a zkoušejí to spojení. |
Očekávám, že na dnešní díl budou všichni milovníci akce tentokrát nadávat, protože se tam neojevili střílející šmoulové. Už od sneak peeku jsem tušil, že tou bránou přijde naše trio. Velice zábavný záběr na toho Brodyho, jak stavěl tu pálenici. Když jsem to viděl, tak mi ty scény připoměli ty z Macgyvera ![]() |
od epizody jsem čekal bohužel víc ![]() ![]() ![]() |
Tak nějak jsem očekával, že v této epizodě se modráci nalodí bránou. Na druhou stranu je jasné, že modráky minimálně v jedné epizodě ještě uvidíme a bude to právě ta, kde příjdou na Destiny bránou. Takže z mínusi je nakonec plus ![]() |
povznesl? |
Povznášení |
Kdybych nevěděl, že Patrick Gilmore bude i v Pain, tak bych začal hádat, že zmizel tehdy jako zmizel Grieves v SG-1 5x20 strážce. "Dvě síly v jednu. |
neviem ci chapem presne tuto vetu, ale Patrick Gilmore hra Dr. Volkera...Franklina hra Mark Burgess a ten v pain nebude hrat. No tak holiace strojceky na vlasi maju na Destiny zaujimave...zachvilu ked si bude chciet niekto povysavat izbu tak tam budu mat aj vysavac z Icarusu...zaujimave ze emzaci prisli z galaxie do ktorej idu lebo v jednom zabere je ako je este obrovska galaxia za zadkom Destiny a emzaci prisli z tej malej na ktoru ma Destiny otoceny predok lode. Franklin hmmmmm zeby sa v databaze docital ako sa povzniest?Alebo zeby ho nejaky Antik povzniesol?Alebo ho Riley skryl?.hmmmm...kazdopadne mysteriozne konce sa mi pacia. |