Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Ancient Aliens

Ancient Aliens

Příspěvek 27.4.2010 22:10:58
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ancient Aliens je nová serie od History kanálu, zatím jsou dva díly, tady anglický popis o čem to je :
Presented in the 1968 bestselling book Chariots of the Gods by Erich von Daniken, the theory of "ancient aliens" rocked people's beliefs in mankind's progress. Ancient cave drawings of strange creatures, remains of landing strips in Peru, and Indian texts that describe the "flying machines of the gods" were just a few of the odd archaeological artefacts cited by von Daniken as proof that ancient astronauts were well known to our ancestors. Produced with the exclusive cooperation of von Daniken himself, Ancient Aliens launches all-new expeditions to seek out and evaluate this evidence, with a concentration on the latest discoveries of the last 30 years, including unusual DNA findings on man's evolution and newly decoded artefacts from Egypt to Syria to South America. It is a balanced investigation into a theory some believe cannot be true, but many agree cannot be ignored.

Podle mě je to jeden z nejlepších věcí pvovedených k vysvětlení a důkazu že mimozemštani tady byli a že Stargate se zakládá víc na pravdě než fikci, obrazně řečeno, doporučuji zkouknout celý první díl, stojí to za to, důkazy a zvlášt funkce pyramid, hlavně TGP je ohromující..... a druhý díl ještě lepší......
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 28.4.2010 10:51:09
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

díky za info, zní to opravdu zajímavě. Musim kouknout po "obvyklých zdrojích". History nechytám. Pamatuje někdo na podobnou sérii od Clarka? Motivem tam byla ta křišťálová lebka...
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 01.5.2010 10:36:07
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Já ten seriál žeru :O

Příspěvek 05.5.2010 18:04:06
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak třetí díl je nejlepší a naprosto ůžasný, důkazy o dolech na zlato starý 100 000 let, lidi vytvořený mimozemštany jako otroci v dolech, napsaný v Symerštině, nejstarší jazyk vůbec, totální nářez a to není všechno...... tohle se řadí k nej seriím a i mým vlastním přesvědčením...... opravdu 3 díl by měli vidět všichni fandové scifi a stargate počínaje, protože ........... :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 05.5.2010 18:16:52
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To vypadá výborně, už to stahuji.

Příspěvek 05.5.2010 18:32:06
Fanuš Airman
Airman

Odpovědět s citací

Díky za velice zajímavý tip :wink:
Obrázek
Pesimista se domnívá že všechny ženy jsou ku*vy. Optimista v to pevně věří.

Příspěvek 05.5.2010 18:43:20
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak opravdu nechápu... Našel jsem jen verzi z 2009, která má hodinu a půl a je to jako by film... a potom cosi z roku 2007, ale jenom 3 díly...
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 05.5.2010 18:45:10
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Aha, tak já asi stahuji ten film z 2009, myslel jsem, že je to jako 1. díl, ale ono je to teda něco úplně jiného?

Příspěvek 05.5.2010 18:49:29
Major
Major

Odpovědět s citací

Jelikož se mi nabízí: s01e03 hdtv.fqm ... a poté se mi nabízí 2009.DVDrip.xvid-vision (třeba)... Řekl bych, že mezitím opravdu je rozdíl...

Stahuji tu víc "seriálovou" verzi... má to taky 700MB

Jo a k tomuto jsem nenašel titulky... k tomu filmu z 09 jo
Obrázek

Příspěvek 05.5.2010 19:22:42
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak jinak ke konci 3 dílu, nepřípomíná vám ta segmence s měsícem knižní serii od Davida Webra Dahak..... kdo nečet mohl by...
Toto je spoiler!!!:
To že měsíc je mimozemská lod je naprosto stejný že je tady dlouho a že v podstatě přinesla život na Zemi jak jej známe... opravdu..

Příspěvek 06.5.2010 17:18:52
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Tak jsem se podíval na první díl - super věc :D
Jenom co jsem koukal na internetu tak ten film z roku 2009 s tím má hodně společného, přesněji je to od stejných lidí, takže jsem to stáhnul proklikal a maj tam úplně stejnou grafiku, stejný lidi a dokonce jsem tam nalezl i ty zlaté "letadla" o kterých povídali v 1. díle... takže něco úplně jiného to rozhodně není :D
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 06.5.2010 19:33:05
Major
Major

Odpovědět s citací

Tohle jsem přesně chtěl napsat. Škoda, že na ty rozkouskovaný nejsou titulky :( . Ale rozhodně mi to přidalo pár otázek a rozhodně měli lepší (alespoň to nějak obkecali) argumenty než ti skeptičtí vědci, kteří to odsuzují... Plno věcí by mohla být náhoda... plno věcí... kdo ví, jestli je to pravda (furt je to jen film), ale spíš bych se asi přikláněl k nim :D . Jinak to Indický "sci-fi" si asi přečtu :D :D
Obrázek

Příspěvek 26.5.2010 17:25:30
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ok tak pátej díl mě rozsekal, tedy na konci že matka církev věří v mimozemštany a že je to ok, prohlášení z roku 2008..... tak to sem nějak propás..... a pak bitva o Los Angeles v 1942....... a ten rozhovor po roswellu či v roce 1952 na bílím domem.... naprostý bum... a ty nacistický plány..... tak tenhle seriál udělal ze mě jenž potají věřil a doufal v pevně přesvědčenýho... jen jestli jsou ve stylu "V či Asgardů" jinak něco podobnýho de na discavery kanálu s S. Hawking jako hlavní vypravěč a jeho názory, zatím první díl...
Discovery.Ch.Into.The.Universe.with.Steven.Hawking.1of3.Aliens

Příspěvek 28.5.2010 15:08:09
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

kde tenhle seriál sehnat ? já sehnal jen film :(
Obrázek

Příspěvek 28.5.2010 16:16:31
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

tak na kazdym torrentovym vyhledavaci ac uz mononova, isohunt, či ja to ztahl z rlslog.net .....

Další

Zpět na Další seriály