Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 1x15 - Lost

1x15 - Lost

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 02.5.2010 19:20:35
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

ten týpek to asi viděl jenom z rychlíku. Rád bych se ho zeptal, jestli mu tyhle věci v SG-1 nebo SGA vadili, když tam se vyskytovali hojně
Obrázek

Příspěvek 02.5.2010 19:31:54
Jackson D. Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Daedalus.cz píše:
Nevztahuj to na všechny na CSFD a co? Je to jeho názor.

Já sem si názor na csfd neudělal jen podle tohodle týpka, je jich tam monhem víc, kteří píšou takovýhle "super odborný" kritiky a navíc se občas pozastavuju nad hodnocením některejch filmů a seriálů (příkladem je ST: DS9, nebo třeba takový Lost, jen si u nich pár komentářů a diskuzi přečti). Názor mu neberu, jen se divim tomu jaký "chyby" sgu vytýká, když v předchozích sg i v samotným sgu se vyskytli horší.(ikdyž v sgu to jsou IMO jen ojedinělý případy).
gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?!
O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

Příspěvek 02.5.2010 19:33:42
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jackson D. píše:
Já sem si názor na csfd neudělal jen podle tohodle týpka, je jich tam monhem víc, kteří píšou takovýhle "super odborný" kritiky

Přečti si někdy, co za experty(děti) píšou tady na tomhle fóru.

Příspěvek 02.5.2010 19:44:10
Jackson D. Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Taky jsem nic nepsal o tomhle fóru ale o csfd. Souhlasím, že tady to není mnohdy lepší, jen mě zarazilo, že na stránkách na kterejch by se měli zabývat celkem serózním hodnocením filmů a seriálů se objevujou v celkem slušný míře takovýhle bláboly (nejvíc je to asi u těch seriálů).

btw nechci nic říkat, ale předchozí příspěvek se necituje :)

EDIT:
Daedalus.cz doufám že jsem tebe a csfd neurazil slovem blábol, evidentě jsi tam asi taky zaregistrovanej, že je tak hájíš.

EDIT2:
jeden komentář k Lostům, jsem zvědavej co mi k tomu Daedalus.cz napíše
Kokotina. Naťahuje sa to ako guma na gatiach starej ženy. Vydel som pár dielov, ABSOLUTNE ma to neinteresovalo. Možno som len nevidel správne diely. Snáď niekedy to pozriem a zvážim hodnotenie. Snáď nie.

tomu teda říkám :jako: seriózní kritika :jako: , nehledě na to výrazivo!

jinak si samozřejmě uvědumuju, že už jsme krapet :offtopic: , jsem jen zvědavej jak zase bude Daedalus.cz hájit csfd :lol: :lol:
gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?!
O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

Příspěvek 02.5.2010 20:03:43
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Komentáře na CSFD bych neřešil, je to o lidech ostatně jako všude...
Ale to že hustodémon Scot vystřílel celej zásobník do dinosaura když mohl utéct branou je kravina. V tom se s nim shodnu. Stejně jako když Rushovi vyndaj sondu a on jí rozstřelí v sále s personálem, nebo že Greer do toho pavouka vystřílel taky celej zásobák... zbytečně, jenom to vypadá hezky pro diváka.
Jsem zvědavej jestli tam budou někdy řešit nedostatky s municí.

Příspěvek 02.5.2010 20:25:06
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jackson D.: A co vlastně čekáš, když se tam může registrovat úplně každý? Taky si přečti příspěvky seriozních uživatelů, které jsou hned na začátku. Jsou tam blbci stejně jako inteligenti. Tady je těch inteligentů hodně po málu.

Příspěvek 02.5.2010 20:42:35
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Myslím, že nemá smysl se o tom dohadovat. Jak je tu již psáno všechno je to o lidech. Každý má jiný názor. Tak to prostě je. Ani to moc nesouvisí s diskuzí o epizodě.
Obrázek

Příspěvek 02.5.2010 21:04:24
ivimila Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Dost dobrá epizoda! Napětí od začátku do konce 9/10

Jenom "chybky" nepochopitelné střílení do dinosaura a Greer aneb po zasypání běháme jak na olympiádě (žádná zlomenina, škrábnutí na tváři...). A nelíbilo se mi, že se zachoval jak malej kluk a okamžitě po objevení "červený tečky" musel jít najít jinou mapku a ujistit se, že je to tak jak říkají (od toho okamžiku mi bylo jasný, že se mu něco stane), i přes to, že to Chloe potvrdila.

Skvělý jsou ty záběry, jak si člověk myslí, že to ten dotyčnej stihne, ale pak se zjistí, že doby ála SG1 jsou dávno pryč a happyendům odzvonilo a to ve mě udržuje ten stálej pocit napětí :bravo:
Naposledy upravil ivimila dne 02.5.2010 22:12:58, celkově upraveno 1

Příspěvek 02.5.2010 21:19:20
Praxis Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Stejně jako Human, tak i tahle epka ode mne dostává 9/10...už dávno nejsme v týmu SG-1, kterému velí neohrožený Jack O'Neill (se dvěma L) a vždy se dostanou z každé bryndy. Tady prostě opět šokující závěr s tím, jak si naše opuštěná trojka bude počínat dále. Po dlouhé době jsem měl na konci pocit, že už chci vidět další epku teď hned! Jsem zvědavý. Greer trošku superman, ale dozvěděli jsme se o něm další zajímavé informace s despotickým otcem (veteránem z Pouštní bouře nejspíš). Dinousauřík zajímavý, pavouček taky. A konečně jsme se mohli porozhlédnout po planetách v galaxii, kterou Destiny prolétává. Jsem osobně napnutý, jak se děj bude ubírat v dalších dílech!!
O'Neill: „How far is Alaris anyway?“
Teal'c: „Several billion miles, O'Neill.“
O'Neill: „That's got to be a record!“

Příspěvek 02.5.2010 21:53:23
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak ono to není zase tak zvláštní, že Greer tak spěchal. Být ve stejné situaci a vědět, že když je nestihnu u brány, skejsnu na té planetě do smrti a sám. Když má člověk strach je schopen i normálně nemožných činů. To s tím vyhrabáním se ze zříceného stropu je už jiná...
Obrázek

Příspěvek 02.5.2010 22:04:58
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Greer má výcvik, navíc nevypadal nějak děsně zasypán... i z reálu přeci známe případy, že lidé přežili zasypaní několik dní celkem i bez újmy... sice to bylo klišé, ale určitě docela reálné...
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 02.5.2010 23:25:22
rben Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Greer běžel hned k východu protože měl klaustrofobii. Takže myslím, že chtěl být co nejdříve venku a "bohužel" ho to zasypalo.
Jinak i když nikdy nehodnotím jednotlivé epizody, tak u téhle musím říci jediné. Ať už jsou další díly :box2:

Příspěvek 03.5.2010 15:20:18
ivimila Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Neběžel k východu, ale podívat se na jinou mapku, jestli to co říkali s "červenym bodem" je pravda (i přes to, že to Chloe potvrdila :roll: ), museli ho dostat do situace, kdy se vzdálí od ostatních, aby ho to mohlo zasypat (ale přece jenom by to šlo líp a ne takhle dětinsky)

Příspěvek 03.5.2010 19:26:31
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Moc se mi nelíbilo to, jak Chloe všechno najednou umí vyřešit.. Doufám, že to není jen nějaká scénáristická náhoda stylu "aby tam byla k něčemu platná", ale že se třeba jednoho rána probudí a zjistí, že začíná modrat.
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 03.5.2010 19:32:16
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No, mohl by jí třeba narůst nějakej pěknej pařát, jako měl Wikus van de Merwe. :rflmao:

Něco tam přece kecala, že studuje práci Dr. Jacksona... se obávám. :D
To z ní bude expertka na Antiky a jiné na to tata. Už jsme to viděli např. u Weirové.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 03.5.2010 21:03:58
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

mno tak konec=otevřená huba dokořán a to doslova...by mě zajímalo co s těma třema budou dělat...určitě se tam vrátí nějak...ale jak???...už se nemůžu dočkat další epky...

Příspěvek 03.5.2010 22:16:41
Insert Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak přece jenom Chloe vystudovala vysokou školu, takže by mohla mít alespoň nějaké předpoklady k učení se. Navíc v úvodních dílech několikrát vyjadřovala, že si připadá naprosto zbytečná, což by - v kombinaci s tím, že na lodi nemá stejně většinou nic moc na práci - mohlo vést k nějaké iniciativě z její strany. Takže celkem dává smysl, že už se něco naučila. Ale souhlasím, že určitě nechceme vidět, jak se postupně bude stávat odborníkem na všechno a začne se tudíž do všeho plést.

Zatím si myslím, že to s jejím novým talentem scénáristi nepřehnali, ale být na jejich místě, tak už bych to příliš nestupňoval. :)

Příspěvek 05.5.2010 19:33:05
Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No tak Chloe prej vystudovala Hardwar a studovala pod Danielem... no ale stejnak tam mám asi nejdůležitější práci. Dává Scotovi a ten je v dobré formě a potom jenom září.. ale chudák Eli. Ze začátku jsem si myslel... že jemu bude dávat.. ale když o babu neumí bojovat... Ani nevím jak jsem se k tomu dostal.. ale totok mě napadne sotva si vzpomenu na Chloe..
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Příspěvek 05.5.2010 21:34:58
CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mě tady přived jeden příspěvek na jednu zajímavou myšlenku, týká se těch planet. Během jednoho dílu vynahraděj cestování bránou za celou půlku série :lol:.
Airsoft team: 1st Battalion 3rd Marines

Příspěvek 09.5.2010 17:26:02
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Na konci jsem zůstal sedět a procházel si co se tam stalo... no nebylo to špatný dokonce to bylo i místy napínavý ale konec byl až moc očekávaný... za mě
11/20
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 10.5.2010 02:07:03
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No myslím, že si tu asi prvý, komu sa zdal ten koniec očakávaný :D

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách