Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: Svatá výprava - 2. řada, část 19.: Pád

SG: Svatá výprava - 2. řada, část 19.: Pád

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Žádné porážení Ori nebude! Zaslouží si vyhrát kurnik :D
EDIT: A mám 700. příspěvek v tématu :yahoo: :yahoo: :yahoo:

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Koukám že tu vládne mírně proti-Orijská nálada.. :lol:

Ve skutečnosti to nebyly jen rakety Dreadnoughtů ale i od ostatních doprovodných lodí. (I když Dreadnoughty mají raket nejvíc) :wink:

St0rm: Gratulace :)
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

dobrej díl. Jen bych čekal, že Ori zapracujou taky na zbraních a štítech, takhle je odpaří kdejakej pozemskej škuner :D
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Děkuju. Ale neboj, ne kdejakej pozemskej škuner nese dostatečný arzenál Mk X aby to odpařilo křižník.. :lol:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!

anda Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Pěkná bitva,trochu mě překvapilo že dreadnoughty nezničily křižník na první salvu.Jinak dil byl výborný :)

Edicius Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Díl se opět povedl, doufám že budeš v takovéhle kvalitě pokračovat i nadále.

Ori předvedli zajímavou strategii a jsem zvědavý jak jim výjde zakončení plánů. Dakaru sice asi neudrží ale na oplátku zničí stanoviště Avalon, vcelku dobrá výměna. Navíc vážou prakticky celou pozemskou flotilu aby se nepletla do jejich akcí ve zbytku galaxie.

Pozemské lodě se ukázali jako velice silné a to obzvláště Dreadnoughty, sám jsem nečekal takovou výdrž jejich štítů, pokud jsem to dobře četl tak ztratili pouze jednu BC-304 a stíhačky. Síla coilgannů byla v mezích toho co jsem očekával ( kombinovaná palba 3 Dreadnoughtů dá Těžký křižník na 3-5 salv ) ale ty štíty byly již moc silné podlě mě, ano těch 10 výstřelů od první skupiny uvěřitelné ale dalších 14 výstřelů a stále funkční?
Toto je spoiler!!!:
S takovou Superdreadnought vydrží okolo 40-50 zásahů. Zhruba 26 zásahů na vyčerpání štítu Dreadnoughtu napájeného 2 reaktory -> cca 13 zásahů/reaktor. To pro štít Superdreadnoughtu napájeného 3 reaktory znamená 39 zásahů. A to do toho nepočítám možnost převedení energie ze čtvrtého reaktoru.

Jinak předvedené schopnosti pozemských lodí jsou báječné a to co předvedly bombardéry, prostě skvost.

Jinak mám dotaz na schopnosti satelitu na rušení hyperprostoru co použily Ori u superbrány v galaxii Pegasus ( Díl 11.: Nowhere to retreat ), pracuje i přes spuštěnný štít, mohou podobné zařízení používat i plavidla Ori?

Abych nezapoměl: Ori do toho! :D

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Výborná časť. :bravo: Odolnosť lodí nekomentujem, ale páči sa mi. :yeah:
P.S.: Ľudia DOTOHO!!! :) :) :)
:rflmao:
:write: :write: :write:
:bye:

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Děkuji.
anda: Coilgunny jsou sice silné zbraně, ale zase ne natolik.. :wink:

Edicius: Byla zničena jedna 304, další dvě poškozeny, ale unikly do hyperprostoru. Zbylé lodě mají jen vyčerpané štíty.

Štíty: Ano, ty počty přibližně sedí. Dreadnoughty jsou vlajkové lodě, projektované tak, aby vydržely nemyslitelné. Mají štíty velmi podobné antickým na Atlantis a jeden neutrinový generátor vyvine energii srovnatelnou se třetinou ZPM. Tzn. při zapojení všech tří generátorů do štítu je Dreadnought přibližně stejně chráněný jako Atlantis s jedním plně nabitým ZPM.

Satelit: Ano, může být namontován na křižník a může bez problému fungovat i se zvednutými štíty. :wink:

EDIT: první příspěvek a příspěvek s povídkou byl doplněn o jakopovo PDF, za které mu velice děkuji. :wink:

Vašek-Daygles Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

mikey:opět musím gratulovat,nádherná povídaka a ještě lepší bude pokračování
Obrázek
Vědět málo je nebezpečné,vědět hodně také.
Albert Einstein

Edicius Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

mikey: Děkuji za odpověď na můj dotaz ohledně satelitu a doplnění informací z bitvy.

Ohledně toho satelitu jsem se ptal z toho důvodu, že by ho Ori mohli dobře využít při boji. Stačila by jedna loď ve flotile se zapnutým zařízením a nepřítel nebude schopný ustoupit do hyperprostoru, skvělá věc jak zničit flotilu nepřítele. A trochu nepřijemné překvapení pro toho chudáka, který se bude chtít zachránit ústupem do hyperprostoru. :twisted: :shooting:

Proti námitce, že takové zařízení spotřebovává hodně energie, ta loď co ho bude mit aktivní nemusí střilet hlavní zbraní a i tak bude mít dostatečný přínos ve flotile. A proti argumentu, že to loď pouze vytáhne z hyperprostoru a nebráni to tam vsoupit, tak loď sice vstoupý do hyperprostoru ale hned ji to zase vrátí zpět do normálního prostoru.

Další vhodné využití bych viděl pro nastražení pasti na nepřátelskou flotilu. Např. Ori obléhají planetu, nechají u jejího orbitu pouze 2-3 lodě a zbytek flotily se přesune dále od planety, kde budou čekat na přílet nepřátelské flotily se zbraněmi v plné pohotovosti ke střelbě. Nepřítel náhle a předčasně vystoupí z hyperprostoru a první co uvidí jsou lodě Ori jak na něj střilý. :twisted:

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Tak ty rušičky by teoreticky mohla využít i Země...:) ale díl opravdu luxusní...nečekal sem ani toto...mile si mě překvapil..:) jen tak dál

dehu Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Edicius: nevim co ti přijde na 24 výstřelech moc, představ si bitvu kde by každá loď vydržela 5 výstřelů, by se bojovalo 3 minuty .. myslim že odolnost lodí je nastavená dobře...

mikey: jaká je kadence coilgunů? :)
Asgards 4ever! >> f*ck 10x20 Unending !

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Děkuji všem.
dehu: +/- 4x za minutu
Edicius: Příliš mnoho energie ve skutečnosti nespotřebovává, takže nijak moc by ostatní systémy lodi nezatěžoval. Funguje tak, že lodě cestující hyperprostorem přes oblast obsaženou satelitem vytáhne z hyperpostoru. Zároveň ale neumožní žádným lodím, aby do hyperprostoru vstoupily, pokud se nachází v účinném dosau satelitu.
A neboj, jisté plány s ním mám, i když asi trochu jiné, než si myslíš.. :wink:

Kocourr Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

mikey: Tvoje rušička HP funguje na chlup stejně, jako ta v mé povídce, to znamená, že jsme ji oba "zkonstruovaly" na výbornou :D

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To si musíme pogratulovat.. :lol:

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

mikey:pokud se můžu zeptat:kdy bude další povídka?? :oops:
Obrázek
Albert Einstein

pařan Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jenom dotaz k rušičce, pokud ji použijí Ori, tak potom jejich lodě také nemohou vstoupit do hyperprostoru, nebo mají nějakou speciální utilitku na to, aby sami skákat mohli?
Obrázek
Nová textová hra s tématikou stargate. Stargate Alternative stories
stargate-hra.ic.cz

Obrázek

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Ori by mohli najít Attero device, přesunout ho do MW a přizpůsobit proti pozemským lodím :smile:
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Pacoz Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

to by byl velice rychlí konec :D
A taky ten Čech jak se menuje....no....
Doktor Zelenka?
Jo,ten....

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Vašek-Daygles: Pokud vše půjde bez problémů (což jde málokdy), tak zase o víkendu. :wink:
pařan: Ne, žádná loď nemůže vstoupit do hyperprostoru, ani spojenecká, ani nepřátelská.
g.o.d: Sadisto, odrovnat Zemi takovým krámem.. :lol:

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

mikey: Moc pěkný. Palebná a obranná síla Dreadnoughtů mě mile překvapila. Jen tak dál, ať ti hnusní Ori zmizí z naší milované galaxie. Jen mě mrzí, že mají tak velkou přesilu, ale to snad nějak vyřešíš :-)
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Doufám, že to vyřeší tak, že ti roztomilí ohniví pánové vyhrajou :D Už mají pegasus, tak je sakra nějaká mléčná dráha nezastaví :D

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nebojte, vyřeším.. :twisted:

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Doufám že to není OT ale jenom se chci zeptat jestli bude ještě někdy nějaká povídka(nebo víc)o záchraně Pegasu
Obrázek
Albert Einstein

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Jaká záchrana Pegasu?! Před kým ji chceš jako zachraňovat? Byla osvobozena a ty by si chtěl "zachraňovat"? Ty už jsi jak ti Rusové :D

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky