Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: Phoenix 56.díl ...Jsme položili své živo

SG: Phoenix 56.díl ...Jsme položili své živo

Dáme si 26.8. (dneska) další díl? Hlasování do 19:00 :D

ano
31
89%
ne
4
11%

Celkem hlasů : 35

Příspěvek 24.4.2010 19:34:57
Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

JJ budem sa těšit na bouchání. :) :) :)

Hlavne, že sme vypukali SLOVAN! :yahoo: :rflmao:
:sorry: A najviac: Hlavne sa teším na pokračko. :yes:
:scratchanym: :yahoo: :bravo: :bye:

P.S.: Ak by to padlo na mňa, Dám prednosť niekomu ,kto si to viac zaslúži. :yes:
:bye:

Příspěvek 25.4.2010 09:28:50
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

A přesně dle plánu si dáme další dílek :) přetrpte to kecání, bude to stát za to ;)
Tentokrát má díl jen něco kolem 1,5 stránky, ať se neunudíte :)

A ano, Puku jsi stý :P takže pokud chceš nějaký spoiler tak řekni :)
Kapitola 06
Konference

„Prosíme delegáty, aby se dostavili do zasedací místnosti“ ozvalo se z lodního interkomu. Davis vyšel z kajuty zapínajíce si uniformu. Hned za ním se ve dveřích objevila Adria, která se stále pohybovala ladným krokem, jako by nic nevážila. Na levé straně se otevřely dvoje dveře a ze svých kajut vyšli téměř zároveň oba generálové. „ Doufám, že jste stihli probrat všechno.“ Řekl O´Neill Davisovi a mrknul na Johna.
Sotva došli do zasedačky, tak Davis spustil „ Pánové, mám kompromis, který by měl vyhovovat oběma stranám. Plukovník Westwood si ponechá plnou moc nad Phoenixem. Ve velení Armády Země bude přijímat zadání úkolů pouze od vás generále O’Neille a bude mít možnost odmítnout, pokud to uzná za vhodné. Na oplátku umožníme vašim vědcům pohyb po palubě a dáme jim přístup ke štítům a Asgardským zbraním.“ Oba generálové se zarazili „Vy máte na palubě Asgardské zbraně?!“ Davis cítil, že mu něco uniká... „Proč je to tak překvapující?“ zeptal se. „S Asgardy se nám povedlo komunikovat pouze dvakrát. Poprvé když měl O’Neill v hlavě znalosti Antiků a podruhé když jsme jim rozbili Thorovo kladivo na Cimerii. Od té doby nás ignorovali“ shrnul Sheppard. O’Neill si něco pošeptal s Sheppardem, který položil finální otázku „Kdo nám zaručí dodržování dohody?“ Davis byl i na toto připraven. „Vaše vláda bude mít na naší palubě pozorovatele a to samé bychom chtěli na oplátku my od vás. S plukovníkovým svolením bych měl i vhodného kandidáta. Major de Lyon má za sebou mnoho vyjednávání a diplomatických misí.“ Westwood sice nevěděl, jak hodlá de Lyon dělat pozorovatele na Zemi, když není schopna ani chodit, ale už chtěl mít jednání z krku a věřil, že Davis má plán. Oba generálové kývnuli na Adriu na znamení souhlasu a ta pronesla „ Naše strana proti tomuto návrhu nemá námitek, vy plukovníku?“ Westwood se podíval na Davise a poté souhlasil se všemi body. „Během pár hodin bychom rádi oficiálně podepsali dohodu stvrzující dnešní jednání. Tisk už o vás ví a jediné, co mají potvrzené je jméno lodi, měli by jste vidět ty titulky... Všechny se nesou v duchu ‘PHOENIX POVSTAL Z POPELA‘. Rádi bychom jim dali hrdiny, které si vytvořili. Takže, pokud nemáte námitky, budeme živě přenášet podpis smlouvy o spolupráci.“ Westwood sice nebyl zrovna nadšený z reportérů pobíhajících po lodi, ale souhlasil.
„Generále O’Neille, generále Shepparde, co by jste řekli na exkurzi po lodi?“ zeptal se Goméz, který vystřídal plukovníka. Generálové samozřejmě souhlasili a tak je Goméz vzal na okružní cestu po palubách a klíčových systémech lodi. Míjeli sklady, hangár, raketová sila, vzal je i na můstek a ke generátorům, ale nejdelší dobu prostáli u Asgardského jádra a skladu dronů. Oba byli přímo fascinováni tím, jak lidstvo zakomponovalo mimozemské technologie do jejich vlastního designu. „Během bitvy jste byli na obrazovkách jenom tečka s masivními výboji energie, ale teď když vidím výzbroj lodi tak se nedivím, že je celá flotila zničená a vy máte jenom připálený hřbet lodi... Donesly se nám neověřené zprávy, že Anubis se dostal k blíže nespecifikovanému zdroji informací, jsou domněnky, že by mohlo jít o Antickou databázi. Pokud je to pravda, tak vás budeme potřebovat víc než kdy před tím.“ Poznamenal O’Neill stále si prohlížející Asgardské jádro.
Prohlídka už byla téměř u konce a blížil se oficiální podpis smlouvy. Ze zasedací místnosti zmizel veškerý nábytek, na její užší stranu bylo dáno malé pódium, které mělo uprostřed pultík a na něm ležela smlouva nachystaná k podpisu. Ve zbytku prostoru už se na židlích i všude kolem hromadili novináři s kamerami, fotoaparáty a jinými záznamovými zařízeními. Před pódiem stálo šest vojáků vyzbrojených automatickými puškami. Dveře do místnosti se otevřely a okamžitě začaly cvakat spouště fotoaparátů. Dovnitř vešel Westwood, Davis, O’Neill, Sheppard a jako poslední Adria v bílých šatech, které zářily snad více než předtím. Všichni se usadili na židlích připravených na pódiu. První přešel k řečnickému stolku O’Neill a ve zkratce novinářům podal, jak probíhala bitva a objevení Phoenixe na poslední chvíli, které zachránilo celou planetu. Novináři zatleskali, když O’Neill skončil a vystřídal ho Westwood, který se pokusil vysvětlit odkud přiletěli. Novináři k tomu sice měli pár otázek, na které plukovník neznal odpověď, ale ujistil je, že některý z vědců bude určitě ochoten vysvětlit podrobnosti. Poté se dostal ke slovu Davis, který jakožto oficiální zástupce při vyjednávání, představil body smlouvy a přínos pro Zemi, Když odcházel od pultu a Adria se s milým úsměvem postavila, začaly foťáky blikat jako zběsilé. Dole na planetě musela být za celebritu.
„Lidé Země, mí spoluobčané. Dnes jsme byli požehnáni. Z temnoty vesmíru povstala naše záchrana jako bájný pták Fénix a skryla nás před hněvem bohů.“ V sále se ozvalo bouřlivé tleskání. „ Odvážní muži a ženy na této lodi neváhali a dali své životy v šanc, pro planetu, která není jejich domovem. Bránili nás před strašlivým nepřítelem a početní převaze. Ne proto, že museli, ne proto, že dostali rozkaz, ale proto, že jsou silou světla v tomto nehostinném vesmíru, jejich srdce jsou odvážná a nemohou stát bokem, když vidí bezpráví a trpící nevinné!“ Sál doslova explodoval nadšenými ovacemi, stejně tak všechny náměstí, na kterých byl proslov vysílán. Adria lehkým pohybem ruky uklidnila místnost, přistoupila ke smlouvě a ladným kudrlinkatým písmem ji podepsala. Davis vstal a došel k pultu a Adrii, která čekala vedle smlouvy. „Děkuji velvyslankyni za ta krásná slova“ pronesl a došel ke smlouvě, kterou podepsal hned vedle Adrie. Podal jí ruku, kterou mu lehce stiskla a zadívala se mu do očí. Poté přešla naposledy k řečnickému pultu „Lidé Země radujte se! Jsme v....“ místností se rozlehl zvuk střelby.

http://uloz.to/4642278/phoenix-part-6-cetl.pdf

PDF a korekce Jakop :)
Naposledy upravil St0rm dne 25.4.2010 12:20:24, celkově upraveno 2

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

:hmmm: A zas si to sekol v polovici. :scared:
Pokračovanie je na veľmi dobrej úrovni (samozrejme až na tie ukončenia :evil: ),
ale s tým nič nenarobím, tak mi ostáva len čakať na pokračovanie. :(
:) :palka: :write: :write: :write: :arrow: :yahoo:
:sorry: :bye:

P.S.: Zajtra idem na rekodič. pobyt (na 12 dní), síce si beriem notebook, ale neviem ako to bude s pripojením.
(Môj spoiler prenechávam Jakopovi (ako ospravedlnenie), alebo niekomu koho vyberieš Ty.) :wink:

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Hm tos teda udělal špatně, že si to dal Jakopovi. Nic ve zlém, ale on mu dělá korekci a tak toho zneužije aby nás ještě potrápil... Beztak se nám Storm s Jakopem někde smějou jak tu žebráme o další díl.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Patas25: Jako vždy díl velmi pěkný a máte se na co těšit. To je také to jediné, co mohu říct. Jak říkáš, já jako korektor mám určitou moc, ale tu nevyužiju, takže pokud chce St0rm něco prozradit je to jen jeho volba.

Já jediné co řeknu k dalším dílům je:
NO COMMENT
Naposledy upravil jakop dne 25.4.2010 12:37:04, celkově upraveno 1
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Patas my se vám nesmějem ;) Jakop si taky užívá stavy :D
A co se spoileru týče, tak vám ho dám sem :)
Toto je spoiler!!!:
V příštím díle bude jeden mrtvý a jeden zraněný

A další část by mohla být v úterý odpoledne :)

Snail Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Velmi zajímavé a mnohoznačné zakončení :D
„Lidé Země radujte se! Jsme v....“

Jinak díl pěkný jako vždy

PS:
Toto je spoiler!!!:
myslím, že spojením "a naposledy přešla k pultíku" jsi jasně určil kdo bude ten mrtvý už v tomto díle...

Patas25 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

No taky tím mohl myslet, že měla mnoho projevů a přišla jako poslední krok podepsat smlouvu.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Škoda, že se nemůžu vyjádřit k odhadům :) Jinak jsem rád, že se vám díl líbil :)

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

St0rm: Já mám stejný problém, tak si z toho nic nedělej.
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Hezký díl, ale mam jednu technickou výtku.
Myslím že smlouvu by měli podepsat, velitel lodi jakožto její nejvyšší velitel a na druhé straně alespoň generál O´Neill. Dost mě zarazilo, že tak významnou smlouvu podepisovala Adria jakožto velvyslankyně a za posádku lodě Davis. Myslím že smlouva svým významem jak jsi popsal by měla být podepsána ekvivalentem prezident s prezidentem :scratchanym:

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

To sice ano, ale tak prezidenti se nevedou a Nejlepší ekvivalenty co mají je Davis a Adria :) plukovník je velitel lodi (na palubě má absolutní moc) zatímco O'Neill je součástí sboru náčelníků (vysoce postavený, ale nevelí všemu) Adria je zástupce Země a Davis zástupce lodi, tak mi to přišlo logické :)

Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

ehmm ty prezidenty jsem dával jen jako příklad určitého postavení osob co podepisují důležité smlouvy :wink:

tominocz Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Kdy bude další díl ? :hmmm:
Obrázek

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

ALL Jak mi říkal St0rm tak další díl by měl být někdy během dneška.
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Prave jsem dosel z prace, tak za hodinku-dve bude :)

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

A nový díl je tady :P
Kapitola 07

Pohádka na dobrou noc

Thompson se vracel na svém kolečkovém křesle z jídelny na ošetřovnu a málem ho převrátili z protisměru se ženoucí reportéři. Když se otočil, aby za nimi zařval pár neslušných poznámek, zahlédl jednoho z reportérů, jak se odděluje od skupinky a někam odbočil. Poručík vyrazil za ním, jak nejrychleji mohl, na každém rohu a u každých dveří se zastavil a pokusil se “nenápadně“ podívat dovnitř, jestli někde neuvidí zatoulaného reportéra. Konečně na něj narazil v jednom z prázdných malých skladišť. Reportér vytáhl z tašky foťák, notebook a diktafon. Chvíli nad něčím přemýšlel a začal rozebírat všechny tři přístroje. Z jejich dílů sestrojil malý černý oválný balíček, nadzvedl poklop v podlaze a zastrčil ho mezi kabely. Thompson rychle zacouval do nejbližších dveří a počkal až reportér odejde. Když procházel kolem dveří zahlédl Thompson na jeho tašce identifikační placku novináře, na které stálo John Smith. „Padělatelům očividně dochází inspirace“ pomyslel si Tommy a vyrazil do skladiště. Nadzvedl poklop a podíval se dovnitř. Opatrně položil poklop zpátky a zapnul vysílačku. „Majore Gomézi?! Pošlete pyrotechniky do skladiště na palubě C-10. Velikonoční zajíček nám tu nechal nadílku. A žádný poplach, mám pocit, že má v plánu víc.“ Počkal na dvojici pyrotechniků, ukázal jim umístění nálože a poté vyrazil na můstek, kde majorovi vysvětlil, jak bombu našel. „Najděte mi identifikaci toho reportéra a podle fotky na licenci zmapujte pohyb po lodi“ rozkázal major. Na obrazovce se chvíli střídaly záběry ze stovek bezpečnostních kamer dokud se neobjevila stejná tvář jako na fotce. „Sledujte ho“ Kamery se postupně přepínaly. Od prostoru kam byli přeneseni reportéři, přes místo, kde ho potkal Thompson až po skladiště, které zaminoval. „Kde je teď?“ zeptal se major. Na obrazovce se objevil poslední záznam podezřelého, jak vstupuje do zasedačky. Thompson vytáhl z malé zbrojnice na můstku příruční zbraň a okamžitě vyrazil. „Majore bomba zneškodněna, vezmeme ji do laboratoře na analýzu“ ozval se jeden z pyrotechniků.
Thompson dorazil k zasedačce zrovna, když Adria podepisovala dohodu. Nakouknul dovnitř a snažil se najít atentátníka, ale mezi desítkami novinářů ho nemohl rozeznat. „Děkuji velvyslankyni za ta krásná slova“ pronesl Davis a došel ke smlouvě, kterou podepsal hned vedle Adrie. Podal jí ruku, kterou mu lehce stiskla a zadívala se mu do očí. Poté přešla naposledy k řečnickému pultu „Lidé Země radujte se! Jsme v....“ Během pár okamžiků se stalo několik věcí. Jeden z novinářů se postavil, Thompson na něj namířil a byl připraven vystřelit, ale muž pouze zvedl foťák a zaklonil se, aby měl lepší úhel fotek. Téměř zároveň s ním se zvedl druhý muž, jehož velkou část poručík nemohl vidět přes stojící kameru. Zdálo se mu, že má v ruce jakýsi váleček s knoflíkem. Najednou šáhnul do kapsy a obrovskou rychlostí vytáhnul pistoli, namířil na Adriu a bez váhání vystřelil. Thompson prostřelil zavázející kameru a zasáhl útočníka zlomek vteřiny před tím, než zmáčkl spoušť. Na pódiu se ozval bolestný výkřik a Adria i John Smith dopadli na zem v ten samý okamžik. Novináři začali panikařit a přivolaným medikům trvalo několik minut než se dostali ke zraněným. Nádherné bíle šaty byly od pasu nahoru nachové barvy a Adria ztrácela vědomí. Davis ji sice průstřel mezi ramenem a krkem obvázal kusem své košile, ale moc velký efekt to nemělo. Když se konečně novináři uklidnili a doktor se dostal na pódium byla už Adria v bezvědomí. Doktor ji dal injekci a na ránu připevnil tlakový obvaz. Ještě s jedním pomocníkem ji naložili na lehátko a bez jediného slova vyrazili na operační sál. Druhý doktor mohl u Johna Smithse konstatovat pouze smrt. Thompsonův zásah ho sice zranil, ale nezabil. Z pusy atentátníka kapala na podlahu bílá pěna. Doktor konstatoval, že rozkousnul kyanidovou kapsli, očividně se nehodlal nechat chytit. Davis s O’Neillem a Sheppardem opouštěli místnost a ve dveřích děkovali Thompsonovi za rychlou záchranu. Plukovník mezitím uklidnil místnost a pozval poručíka k pódiu, aby vysvětlil, co se právě stalo. Novináři ho zasypávali spoustou otázek a Thompson měl co dělat, aby stíhal odpovídat.
Oba generálové postávali před dveřmi operačního sálu a Davis seděl kousek vedle nich opřený o zeď. Měl na sobě tu samou zakrvavenou košili bez rukávu, co před třemi hodinami v zasedací místnosti. Dveře se otevřely, tři asistenti vytlačili lůžko na kterém ležela v narkóze Adria a zmizeli někde za rohem. Jako poslední vyšel chirurg. „Měla štěstí, o dva centimetry doleva nebo dolů a byla by mrtvá, kulka těsně minula tepny vedoucí do srdce. Veškeré poškození jsme opravili, teď je to na ní a jsem si jistý, že se zotaví. Přece jenom není člověk, při nejmenším ne na naší úrovni.“ Všichni tři čekající si s úlevou oddechli, i když každý z jiného důvodu. Generálové se šli vyspat, přece jenom byli na nohou přes čtyřiadvacet hodin. Davis únavu ignoroval a šel za Thompsonem, který seděl na ošetřovně na posteli a pročítal si novinové články z celé planety o tom, jak zachránil Adriu. „Tak je z tebe hrdina Tommy“ ten zvedl oči od obrazovky „Doufám, že mě taky povýší, nebaví mě být jenom poručík, když ty jsi major.“ Jack se pousmál, ale jeho hlas zůstal vážný. „Díky, že jsi ji zachránil, vím, že po tom co provedla v naší realitě to muselo být těžké rozhodnutí, ale udělal jsi správnou věc a nikdy ti to nezapomenu...“ Tommy se zkoumavě podíval Jackovi do tváře a pobaveně vykřikl „Ne, to snad ne. To nemyslíš vážně. Do ní? To jako fakt?!“ Davis zčervenal až za ušima a tiše odpověděl „Jestli ti jde o to, jestli jsme spolu něco měli, tak tě můžu ujistit, že ne. Sice ji znám jenom necelé dva dny, ale mám vedle ní zvláštní pocit.“
„Jacku ten tady máme všichni...“
„Já vím, ale ve mě narozdíl od vás nevyvolává strach“ řekl Jack a jenom doufal, že ho Tommy pochopí.
„Bojím se o tebe chlape... na staré kolena se nám ještě zamiluješ...“
Jack už vstával, že půjde do své kajuty „ O mě se bát nemusíš. A ty se uzdrav, když na vozíčku dokážeš chytit atentátníka a najit bombu, tak se nemůžu dočkat, co předvedeš v plné síle.“
Jack ležel ve své kajutě a přes velkou únavu nemohl usnout. Pořád se ve vzpomínkách vracel do té hodiny po prvním jednání, kterou strávil o samotě s velvyslankyní.
„Přála jste si se mnou mluvit?“ zeptal se Jack, když za ním Adria zavřela dveře. „Ano, chtěla jsem se omluvit...“ Jack si nebyl jistý, co tím myslí a tak raději mlčel, po chvíli Adria pokračovala „...je mi líto, že jste musel ve svých snech trpět, ale na tak velkou vzdálenost bylo za potřebí silného emociálního zážitku, aby se povedlo spojení.“ Jack už začínal tušit odkud vítr vane „že jste mě zavolala vy tuším od prvního okamžiku, co jste na palubě, ale nejsem si jistý, proč se omlouváte, udělala jste vše nutné pro záchranu své planety.“ Adria se laskavě usmála „Chci se omluvit za to, že jsem vám ublížila, za to, že jsem vytáhla z hloubi vaší mysli to nejhorší, co se vám kdy stalo Jacku... je v pořádku když vám budu říkat křestním?“ Davis přikývnul na znamení souhlasu, ale pořád si nemohl zvyknout na milou a příjemnou Adriu „Madam ujišťuji vás, že v mé paměti jsou daleko horší vzpomínky...“ Adria si sedla naproti něj a pokračovala „horší ano, krvavější ano, ale žádná tak traumatická. Sama moc dobře vím jaké to je ztratit rodiče. Pořád vidím, jak můj otec padá v agónii k zemi a nad ním stojí převor... v té době jsem byla ještě malá, ale pořád si pamatuji poslední větu, kterou mi Daniel řekl, než si pro mě přišli... Je lepší zemřít jako dobrák, než žít jako bestie...“ I v šeru Jack viděl, jak se po její tváři kutálí slza. Nemohl tam jenom tak sedět a dívat se jak trpí... přesedl si k ní a chytil ji kolem ramen, načež ona položila svou hlavu na jeho rameno a dál v tichosti plakala. Davis si jenom pomyslel, že je neuvěřitelné, jaký má Adria vliv na lidi... znají se sotva dvanáct hodin a teď tu sedí v potemnělé kajutě v objetí. Když se později uklidnila, tak mu začala vyprávět o jejím výcviku na Celestu a následné křížové výpravě, věci které neřekla doteď nikomu. Očividně byl pocit důvěry oboustranný...
Když si v hlavě tenhle scénář přehrál asi šestkrát v řadě tak konečně usnul...

A přeju dobrou noc :P
Naposledy upravil St0rm dne 27.4.2010 17:43:44, celkově upraveno 3

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jeden ze slabších dílů, vlastně tam jen nikoho zastřelili. :sleepy: :bounce:
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

Snail Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak to ses, chlapče, trochu netrefil časem(s tím přáním) :)

Díl napínavý a hezky vykreslený(i když dějově nepříliš obsáhlý). Už když se na palubě začaly objevovat cizí osoby tak jsem se divil, že je neproskenovali nebo jinak neprohledali a ukázalo se to jako správná úvaha. Ještě něco:
Toto je spoiler!!!:
Kde je jedna bomba, je i druhá... nebo tak nějak se to říká. Co ty na to? :D

Osobně si myslím že Davis Adrii nějak moc důvěřuje....jsem zvědavý jestli s tím něco plánuješ.
PS: máš to v nadpise špatně očíslované

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Vim ze netrefil no :D ale pasuje to za takovy pohadkovy odstavec na konci... :D Timhle konci ukecane dily ;) priste se bude strilet, v dalsim taky. A pokud se nepletu tak dalsi dva zase :D
EDIT: Cislovani opraveno

Snail Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ty čísla ti nějak dělají problém, viď? Pořád vedle :D

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

uz, uz :D jsem nejaky zmateny :D a muze za to Jakop!! :D mi precisloval dily :D

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Matika je svinctvo :-)
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

St0rm: Díl pěkný.

K tomu číslování, ty lháři.
J to mám při korekci číslovaný tak, jak mi to ty posíláš. Já nemohu za to, že si zde spojil díly 1-3 do jednoho, takže když já opravuju díl 9., ty ho na fóru vydáš jako díl 7., takže pokud jde o číslování, najdi si jiného na koho budeš ukazovat. Osobně ti radím, ukázat na člověka v zrcadle, když před ním stojíš. :rflmao: :rflmao:

Snail: Pozor spoiler
Toto je spoiler!!!:
Pokud jde to plány s Adrii a Davisem, tak máš pravdu, že nějaké plány St0rm má, ale rozvádět je tu nebude, to může jen a jen on. :rflmao:

Spekulace, jaké to mohou být, bych prosil do Spoileru, jsou lidi, co mají rádi překvapení.
Naposledy upravil jakop dne 27.4.2010 18:03:44, celkově upraveno 2
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak za to muze Dragon!!! :D jeden z vas mi rekl, at prvni dil dam na tri :bravo:

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky