Ray píše:
Vidíš? Tady je základní problém v tvojí terminologii. Fanatik není význalově věřící. Fanatik je někdo, kdo ti rozbije hlavu, pokud s ním nesouhlasíš, a je fuck jestli s ním nesouhlasíš ohledně existence boha nebo smyslu ohledně absence USB u iPadu. Tím pádem jsi fanatik například ty, protože věřící šmahem označuješ za ignoranty a přitom sám ignoruješ protiargumenty - jako třeba ten s neexistujícím příkladem s kočkou v mikrovlnce.
"fanatik" může mít více významů, nejenom ten tvůj (a i kdyby jsi měl pravdu, tak co to změní na vysvětlení té ´definici´ co jsem tu psal)
fanatik nejsem, odpověď jsem ti odeslal a ty moc dobře víš, jak jsem to myslel, takže žádný ignorace
navíc - nedávali to zrovna na Nově ten příklad s kočkou a mikrovlkou? (nebo podobně) nedávno jsme o tom ve škole mluvili...
Ray píše:
a proto je zhruba 95% věřících (spíš křesťanů, mezi tím je velký rozdíl) je fanatiků
?? WTF?
Mimochodem, už jen tohle je chyba o velikosti kávové skvrny o velikosti mexického dolaru. Něco si o problematice přečti, a pak si přijď o popovídat.
chlape, řekl bych, že o náboženství se zajímám mnohem déle než ty a za svoje studium jsem se setkal s mnohem víc křesťanama a právě proto mám tenhle názor a rozhodně si nemyslím, že by byl mylný
právě teď jsi našel chybu, na kterou jsem sám sebe upozornil a ty to teď využíváš jen aby sis zvýšil ego, že máš alespoň v něčem pravdu, jak typické...

(jo aha, ty to vlastně nechápeš...)
btw...lol triple post
Ray píše:
Něco si o problematice přečti, třeba aby ses aspoň naučil rozlišovat mezi druhy křesťanských církví nebo aby ses naučil něco o argumentaci ("věřící" a "křesťan" opravdu není žádný rozdíl, stejně jako třeba "pracující" a "zedník") a pak si přijď o tom popovídat.
věřící je obecný výraz (hinduista, taoista...)
křesťan je už bližší zařazení, co na tom nechápeš?

"pracující" může být kdokoliv kdo pracuje, "zedník" je ten, kdo zedničí...trochu špatnej příklad nemyslíš?
ty mě tu poučuješ, jak jsem neznalý, ale jsi to právě TY, kdo se v tématu nevyzná a stále píše sra*** (trocha ironie - nemám tu tvojí kritiku natáhnout na půlku stránky jak to rád děláš? ne, to neudělám, v tomhle se já nevyžívám...)