Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 1x13 - Faith

1x13 - Faith

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 18.4.2010 14:14:57
fang Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

..,stále jsem čekal nějaký zvrat, překvapení, třeba že se v noci objeví nějaká dravá zvířata,někdo je třeba napadne když budou odříznuti od destiny, a ono nic..

-docela by mně zajímalo jestli se ještě aspon zmíní o té civilizaci vytvořila ten systém, nebo jako většina podobných událostí zapadnou v zapomnění

Příspěvek 18.4.2010 14:20:43
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Možná už to tu bylo zmíněno, ale připadalo mi to jako těžce vykradený začátek 3. sezóny BSG, akorát s jiným koncem... sami odletěli... Paprsek opět nevysvětlitelný jako v SGA :D
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 18.4.2010 14:31:11
koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no tak ony docházejí nápady...a je tolik seriálů a všeho, že aby se něco neopakovalo, musel by to být opravdu originál. A to je v této době už velmi těžké, když vše možné se už stalo.
ObrázekObrázek

Příspěvek 18.4.2010 14:49:11
Major
Major

Odpovědět s citací

To jo, ale aby to bylo na chlup stejný? Kdyby aspoň dali, že vojenský personál se řídí rozkazy a chtějí se vrátit a civilisté ne, tak by to bylo "reálnější"... kdežto takhle to bylo naprosto stejný jako v BSG, tam taky personál z Galacticy chtěl na planetu s civilistama...
Obrázek

Příspěvek 18.4.2010 15:14:05
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

S těma loděma jsem si dělal srandu.Ale bude jich určitě víc než 2 XD
Obrázek

Příspěvek 18.4.2010 15:19:56
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

co myslíte byli to šmoulové kdo "postavili" tu planetu ? a gateseedery jsou staré 200 milionu let ? když rush říkal že hvězda je stará 200 miliónu let a lode museli prolétat před jejím vytvořením tak to musej bejt pekelně staré ,ale to zas nesedí s AoT ...Někde jsem četl (omlouvám se jestli to bylo tady :D ted to nemůžu najít , že mallozi říkal , že se to ještě vyřeší v příštích dílech :)
Obrázek

Příspěvek 18.4.2010 15:26:51
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Najlepší diel SGU a jeden z najlepších dielov SG :bravo: Moje hodnotenie: 99,5%
Tomu dielu nič nechýbalo, všetko dávalo zmysel, realistické chovanie postáv, nová tajomná rasa, s ktorou sa ešte určite stretneme. Parádička.

Příspěvek 18.4.2010 15:29:17
Major
Major

Odpovědět s citací

Pochybuji, že by v reálu ti vojáci se takhle vzepřeli... aneb jak se tu Darth tuším rozčiloval nad Spacem, že se vydal Scott s tím raketoplánem, i když měl jiný rozkazy...
Obrázek

Příspěvek 18.4.2010 15:35:14
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tu bola iná situácia než vtedy. Správanie TJ sa mi zdalo opodstatnené a uveriteľné a Scott sa zchoval ako gentleman a chcel jej pomôcť.

Příspěvek 18.4.2010 15:39:28
Major
Major

Odpovědět s citací

Myslím, že kdyby velel Greer místo (teď si nemůžu opravdu vzpomenout na jméno), tak by Scotta možná i zastřelil :D :D . Ale prostě je to porušení rozkazů a to podle mě nemůžou ani kdyby chtěli... Navíc jediná doktorka na palubě + mladej, "dobrej" voják... by byla dost citelná ztráta...
Obrázek

Příspěvek 18.4.2010 15:48:56
Huckllebery Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jakoze, TJ se chovala jako matka, nechtela aby jeji dite vyrostlo na destiny ale na te planete, coz je pochopitelne a spravne.
Scot podle mne taky neni z destiny zrovna nadseny a ja verim i to byl duvod proc tam chtel zustat, nicmene je vojak a nerekne to nahlas :D. Proto to vyresil takhle :)
Radsi desetkrat spadnu nez abych jednou nevstal

Příspěvek 18.4.2010 15:53:20
Major
Major

Odpovědět s citací

Vždyť on mu to řekl, že tam chce zůstat, je jedno, jestli protože rád objímá stromy nebo tak...

TJ měla naprosto stejnej, slovo od slova (kromě názvu lodi) důvod jako Cally v BSG :D :D

Taky ten pánbíčkářskej týpek měl stejný keci jako v BSG... bůh má pro nás plán...

Sečteno a podtrženo... epizoda dobrá, ale totální vykradení BSG, dialogy, všechno...
Obrázek

Příspěvek 18.4.2010 15:53:41
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nejpůsobivější je schopnost natočit něco o ničem, takovým způsobem, za který Vám i kritici zatleskají. Jinými slovy, spokojenost s vývojem a průběhem seriálu trvá i po aktuální episodě.
Odpověd na zatím největší záhadu tohoto seriálu zní: Aschenové - Minimálně při současných technologických znalostech jednotlivých ras. Aschenové byli podle mně v této oblasti opravdovými průkopníky a kdo ví, kam až jejich znalosti sahají. Problém vzdálenosti lze určitě vysvětlit nějakou druhem nehody pří experimentu (viz. Exodus). Určitě nejsem jediný, kdo by je chtěl vidět zpět :D .
A propó plavidlo v episode 7-13 určitě patřilo Aschenské konfederaci (taková menší vsuvka :) )
Kopírování BSG ? Kdo to chce vidět, prostě to uvidí :wink:
Hodnocení: 8/10
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Příspěvek 18.4.2010 16:02:41
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Inpernak: Tak v době, kdy tam prolétali gateseedery tak tam vůbec nebyla. Jak už zde bylo zmíněno, Aschenové zvládli vytvořit z planety hvězdu a možná ani naopak to nebyl pro ně problém
Obrázek

Příspěvek 18.4.2010 16:08:59
Major
Major

Odpovědět s citací

Ne, já to vidět nechci, ale tady se to přímo vybízelo... Epizod bylo již 13 a tohle je první, ze které to nejvíc čišelo (jestli to v předchozích vůbec bylo)...
Obrázek

Příspěvek 18.4.2010 16:16:29
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

BSG to pripomínalo aj mne, ale vykrádačkou by som to nenazval...

Příspěvek 18.4.2010 16:41:53
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

k tomu robůtkovi , napadlo mě že jeho "nabití " je vlastně jednoduché . Vzpomínáte na tu antickou nabíječku ze začátku ?Myslím že se robot jen veme a položí na nabíječku a ...
Obrázek

Příspěvek 18.4.2010 19:19:25
Agita Airman
Airman

Odpovědět s citací

Prislo mi, ze koukam na BSG, kde to doplnuje hudba z Mass Effectu. :roll:

Příspěvek 18.4.2010 19:27:11
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak to asi byla super epizoda. BSG byl velmi kvalitní seriál (až na 4.5) a hudba v Mass Effectu je špičková
Obrázek

Příspěvek 18.4.2010 20:18:35
Praxis Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hodně dobrý díl, s tajemnou až mystickou rasou. Doufám, že se o ní ještě zmíní, protože jestli to skutečně vytvořila nějaká rasa, tak Antikové byli jenom jejich zaostalé děti, co se dokážou tak maximálně ascendovat. Díl zajímavý, jsem zvědavý, jak se bude vyvíjet zápletka s těhotnou TJ. A čínanka začala hrát opět na všechny strany, v minulém díle se div nepomuchlovala s Rushem a ted ho pěkně odkopávala. No nic...dávám 85procent...a těším se na Daniella :)
O'Neill: „How far is Alaris anyway?“
Teal'c: „Several billion miles, O'Neill.“
O'Neill: „That's got to be a record!“

Příspěvek 18.4.2010 20:56:56
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Na to, že to byla vyplňovačka, tak se mi ten díl líbil. Dokonce ani Scott mi tentokrát moc nevadil, jen na tu Chloe už by mohl spadnout z poličky toastovač. Jen tajně doufám, že se ještě o té neznámé rase něco dozvíme a neupadne to v zapomnění.

Příspěvek 18.4.2010 21:31:52
ronin Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

BSG nesleduju a jak vy říkáte že to bylo vykradení dílu,tak místo téhle epky se radši podívejte v každém příspěvku na to vaše opěvované bsg. mě se ten dí líbil a furt sme čekali na zvrat a to mě nepustilo od židle, s TJ mi to bylo hned jasné že má dítě s youngem :? .sem zvědav kdy se objeví emzáci.
coming soon or later

Příspěvek 18.4.2010 22:06:02
Major
Major

Odpovědět s citací

ronin: opěvovaná nebo neopěvovaná bsg, pořád nám, kteří to viděli, to musí připadat jako hodně stejná podoba... ten princip byl naprosto stejný. Uviděli novou planetu, po dlouhé době na lodi, která by byla obyvatelná. Poslali tam pár lidí, ti posléze zjistili, že je lepší být tam a rozhodli se tam zůstat... Navíc ty keci, že bůh má plán atd. (to bylo celý 4. řady v BSG - ne, že by to bylo špatně). Nakonec upozornili (jestli ty stvořitele nebo jenom tak) na svou přítomnost... ale na konec to skončilo, že odletěli a neukázali, co by se stalo, kdyby tam ti emzáci fakt dolítli ;)
Obrázek

Příspěvek 18.4.2010 22:37:56
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nah, je to obšlehnutý z Voyageru. ;-) :lol:
Obrázek

Příspěvek 18.4.2010 22:48:36
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Wanted napisal si sem uz prispevok ktory by neobsahoval BSG?
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách