Ta pauza mě taky lezla na nervy. Neměl jsem se na co dívat a tak jsem začal Futuramu (a udělal sem dobře) Jinak SW:CW je skvělý seriál. Sice má občas blbý díly ale to asi všechny seriály. Droidi jsou úplně boží a animace povedená (až na Palpatina, ten vypadá příšerně ) Zkrátka dobrá výplň mezi Ep.2 a Ep.3..
Povídka První hrozba Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)
Tak dlouho sem tenhle topic hledal, až nakonec jsem ho našel... no poslední epizoda byla hodně dobrá a krásně narážela na principy řádu Jedi... Normálně bych se smál, kdybych viděl jak se něco prohání ve městě po mrakodrapech jako King Kong, ale tohle bylo tak pěkný... a ten konec... ten byl poněkud smutný... každopádně mě zajímá co má Palpatine za lubem... Hodnotit nebudu, protože já jako SW fanatik bych byl asi hodně zaujatý...
Tak sem nad tím přemýšlel a zjistil jsem že je blbost aby na SW:CW navazoval Revenge of the Sith, protože tam se zdráhaly dát Anakinovi titul mistra a v CW má i padawanku Jediné vysvětlení je že Asoku zabijou, Anakin ztratí paměť, válka skončí a oni ho zase přidělí Obi-wanovi.
Povídka První hrozba Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)
NewAsgard: nemusí být Mistr, aby měl padawana... pokud vím, Anakin už padawan Obiho není. Je to Jedi Knight, ten už padawana mít může, Asooku zabijí nebo něco jinýho... Mistr je úplně nejvýše, proto se mu zdráhali mu ten titul dát... Obi měl Anakina taky dávno před tím než byl Jedi Master, kdoví, jestli byl v 1 už Jedi Knight...
Episode I: Obi-Wan je padawan... Po souboji s Darth Maulem mu rada udělí titul Jedi Knight (Rytíře Jedi neoslovujeme rytíři, ale také mistře, není to titul, ale oslovení) a vyvolí si padawana Anakina, jakožto dodržení slibu svému zesnulému mistru.
Episode II: Obi-Wan má stále za svého padawana Anakina, který má tento titul. Po souboji s Hrabětem Dooku však získává titul Jedi Knight.
The Clone Wars: Obi-wan nemá padawana, a je stále Jedi Knight. A rada uděluje Anakinovi padawanku Asoku Tano. Anakin je stále Jedi Knight, že je Knight se dá poznat i podle toho, že nemá padawanský cop. Dalším znakem je Obi-Wanova hláška: "Me and my felow jedi..." kdyby byl stále jeho padawan Obi-wan by řekl: "Me and my padawan..."
Episode III: Anakin je stále Jedi Knight a už nemá padawanku. Obi-Wan již má své místo v radě a tím pádem má titul Jedi Master. Když je Anakin přijat do rady měl by mu být automaticky udělen titul Mater, avšak není, proto to rozhořčení.
Důležité je si uvědomit, že titul Jedi Master nemá jen tak někdo, většina je pouze Jedi Knight. Titul Master získávají pouze členové rady...
Naposledy upravil Mark Jackob dne 18.4.2010 21:15:14, celkově upraveno 1
Máš tam trochu špatnou větu u Ep. III: "Anakin je stále Jedi Knight, už nemá padawanku a stále si drží titul Jedi Knight." - je tam 2x, že je Jedi Knight...
Taky by asi nebyl Anakin padawan, když ho všichni oslovují Generále, Asoku nikoliv...
Teď nevím, ale není možný získat padawana, i když seš jen Jedi ?
Nevím co myslíš titulem Jedi, protože jsou jen tři padawan, Jedi Knight, Jedi Master ... Jenom padawan nemůže mít padawana... Jinak oba můžou, například Yoda měl při titulu Jedi Master padawana Dookua...