Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: Svatá výprava - 2. řada, část 19.: Pád

SG: Svatá výprava - 2. řada, část 19.: Pád

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Pridávam sa k ostatným. :yahoo: Naozaj super bitka :) , ako aj poviedka. :thumright:
:palka: :write: :write: :arrow: :bravo: :bravo: :bravo:
:bye:

Edicius Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Vynikajici dil, jiz se tesim na pokracovani bitvy. Rozhodne pokracuj v praci, at je tu jiz brzy dalsi dil.

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

supééééééééér....na tohle sem se těšil...ORI nakopeme do prcky...xD...to nemůžou ustát pokud jim nepříjdou posily..:)

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

:lol: Těší mě vaše nadšení nad bitvou. :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ještě aby ne :) když věci bouchají tak lidé jásají :D a taky se přidám, na hodnocení bitvy je ještě brzy když pořádně nezačala, ale vypadá to slibně :)

jakubl Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

skvělá gigantická bitva :P uz se tešim na další díl :bravo: doufam že Ori dostanou na budku. Moc se mi líbí jafské bitevníky. jen tak dal :write:

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Chudáci Ori, kam přijdou tam je lidi nemají rádi. Když osvobozovali Pegasus, tak všichni jásali nad každou výhrou Wraithů (ne že by jich teda bylo moc) a teď všichni doufají v jejich porážku Jaffy. A oni to přitom myslí upřímně.. :rflmao:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!

Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

nejprve bych chtěl říci: Super konečně další pecka díl :D opravdu se to povedlo i když mám pár věcí... ale opravdu povedený díl, kterýmu lze vytknout jen jednu věc, která mě zarazila.

Ano chápu že jaffové prošli jistým technologickým převratem, ale zaraszilo ě že za půl hodiny měly tak malé ztráty a Ori na konci tak velké... jako malý křižník chápu, ale velký křižník?

jinak to jak se Ori stáhly, tak potom co přijdou posily už opravdu nebudou mít bez vlastních posil moc šancí, ale...
Toto je spoiler!!!:
nějak se bojím že o to jim přesně jde. Dle mého je to jejich taktika, menší útočná síla napadne chráněnou planetu a pak se stáhne tak aby mohly dorazit posily, zatím co mnohem větší síla, popřípadě více úderných skupin, udeří jinde...

mikey:

to už je hold jejích náturou :D kdyby přišli a řekli pomůžeme vám, pokud chcete...ale přijít, střílet a pak se ptát a k tomu když se nelíbí odpověď opět střílet...? :D
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

:lol:
Toto je spoiler!!!:
Správně tušíš, že ten ústup nebyl jen tak.

Tak, ty jaffské bitevní lodě jsou celkem silné, a když se půlka flotily pustí do křižníku, tak tak ho za nějakou dobu udolá, i ten těžký. Nové jaffské hataky jsou zase zatraceně rychlé potvory, kterým nedělá problém kličkování mezi neohrabanými křižníky a jejich střelami. Ale jak tak o tom uvažuju, tak je trochu divné, že Ori prostě nerozstříleli bitevní lodě na prach všechny, ale jen jednu. Dejme tomu, že převor měl momentální "pominutí mysli".. :oops:

EDIT: Asi to bude tím jejich přístupem, tím si opravdu moc sympatií nezískají.. :lol:

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

A kdy bude ten plazmoví masakr asgardskym beamem ?
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

Airman First Class

Odpovědět s citací

Mě se jejich prřístup líbí, jim samotným je to jedno ( buď jsi na naší straně nebo na prach ) a nepřátelé? Ti jsou na prach a je jim to již jedno. :lol:

Ale jejich přístup k první bitvě mě zklamal, čekal jsem pokračování zastrašování nepřátel aby se již radši neopovážili postavit Svaté armadě a nakonec to bylo sotva "přátelské pohlazení". Čekal jsem alespoň 30 lodí a vyhlazení života na Dakaře a okolí jako exemplární příklad pro nepřátele Ori. :twisted:

Doufam, že to napraví při pokračování boje a ukáží svým nepřátelům, že by se měli bát a prosit za smilování své bohy Ori. :lol:

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

mikey: Moc pěkný díl.

Toto je spoiler!!!:
Jen mám dotaz, v které pozemské flotile jsou lodě třídy Dreadnought a Super-Dreadnought? Vím, že jeden Super-Dreadnought je stále u Země pro její obranu, ale co ten druhý, který mají?? Nebo mají už více lodí této třídy?? K 1.1.2020 měli jen 2 tyto lodě, ale teď už je 5. únor 2021, takže by mohla mít více lodí a to všech tříd.

Jaké třídy lodí a počty jsou vlastně jsou v pozemské 7. a 10. flotile??
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Vašek-Daygles Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

OK tohle opravdu nemělo chybu a těším se na další :D
Obrázek
Vědět málo je nebezpečné,vědět hodně také.
Albert Einstein

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

rigix: plazmovÝ masakr beamem.. :lol:
Edicius: Tak přeci jen je tu někdo kdo fandí Oriům.. :wink:
jakop:
Toto je spoiler!!!:
Sedmá pozemská flotila se základnou na stanovišti Avalon čítá šest lodí třídy Pandora, čtyři lodě třídy BC-304 Mk III, dvě lodě třídy BC-305 a dvojice lodí třídy Dreadnought. Pozemská Desátá Hlídková flotila má k dispozici pět lodí třídy Pandora, pět lodí třídy BC-304 Mk III, dvě lodě třídy BC-305 a jeden Dreadnought.
Co se super-dreadnoughtů týče, tak jsou stále jen dva. EFS Nevada zůstává s První flotilou nad Zemí a EFS Oklahoma je s Druhou flotilou u stanoviště Alfa. Nicméně, Tennesse a Maryland budou nejpozději do měsíce uvedeny do provozu. Už se jen dolaďují přístroje, instaluje některé méně potřebné vybavení atd. Už měsíc mají plnou posádku, která se seznamuje s lodí.
Na EFS Hood nedávno dokončili trup a začíná se s instalací přístrojů, zbraní a vybavení. Dokončena by mohla být do půl roku.

Všichni: Jsme rád, že se vám díl líbil.. :wink:

Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak myslím že co se týče superdreadnoughtů...snad sem to dobře napsal...tak na ty nikdo nemá...ikdyby se sebe víc snažili tak je neporazí...doufám že sem to nezakřikl..:)

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ťuk :wall: , Ťuk :wall: , Ťuk :wall: . Aj ja dúfam. :rflmao: :rflmao: :rflmao:

:hmmm: (Ono nám je to málo platné. Vždy je vo výhode autor :lol: , ale podľa :jako: papierových :jako: predpokladov je to jasné.) :ok:

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

:lol: No comment.. :wink:

Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

mikey:
tenhle post píšu protože musím :D máš 666 příspěvek v tomhle tématu :D (snad nepotřebuje koment ;))

a jako já se čím dál tím víc utvrzuji v názoru, že:
Toto je spoiler!!!:
-Ori se stáhly, neboť je to součást pasti z jejich strany (možnosti jsou aby se stáhly spojenci odevšud a jejich síly zaútočily jinde, nebo aby mohli přiletět posili Ori a oslabit spojenecké síly)
- a co se těch superdreganoutů(?) týče... no myslím že NIC není nezničitelný a tím nenarážím na SG scénáristy jak je tady ve zvyku...

každopádně ať se v té mysli líhne cokoliv, tak soudím že to bude stát za to ;)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

BOMBY díl prostě skvělí jen tak dál..... :yes:
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje.
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak.
by alfel

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

666. To je krásné číslo a navíc jsem ho trefil já. Děkuju, Dragone, já bych si toho nikdy nevšimnul.. :wink:

Toto je spoiler!!!:
Jenom ti potvrdím, že neustupovali, protože by prohrávali.. :wink:

alfel: Děkuju, bomby budou brzo padat taky.. :lol:

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

mikey: Díky za informace o 7. a 10. flotile. Už se těším na to, až budou v akci. Jsem zvědav na souboj coilgunny dreadnoughtů X štíty Ori. A taky se těším na nové 2 lodě třídy super-dreadnoughtů.

Když si to tu vlastně zmínil tak kolik lodí a jaké typy mají 1. a 2. pozemská flotila??

EDIT: Kolik flotil vlastně má Země a kde je má umístěné?? Je mi jasné, že u Země a Alfě budou asi největší.
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

jasi Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

skvělý díl ale mysím že na Dakaře sou taky nějaké zbraně co by daly ori co proto
Nejlepší je pracovat v týmu.. když se něco podělá vždy to máte na koho svést
http://sgworld.blog.cz/
http://deadalos.myminicity.com/

pařan Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

jasi: Pokud myslíš antickou zbraň, tak jsi asi nečetl pořádně. Ale je možné, že Jaffská republika má nějaké pozemní baterie i na planetě, přeci jenom je to jejich nejhlavnější planeta.
Obrázek
Nová textová hra s tématikou stargate. Stargate Alternative stories
stargate-hra.ic.cz

Obrázek

Airman First Class

Odpovědět s citací

Nemyslím, že by nějaké pozemní zbraně znamenaly velký rozdíl. Stačilo by trochu orbitálního bombardovaní a je po zbraních.

Toto je spoiler!!!:
Podle mě ten ústup lodí je jen fingovaly, čekají až přiletí posily aby je mohli přepadnout zbytkem flotily a zdecimovat je. Pozemské lodě čeká porážka pokud Ori použijí celou svojí flotilu, sice jsou za rovnecené pro lodě Ori ale jen do určitého přečíslení. Pro Ori je to dobrá příležitost jak zabít několik much jednou ranou, zničit část lodí Jaffů a Pozemšťanů s malými ztrátami, ukazát svoji převahu nad nevěřícími a podlomit morálku obyvatelstva.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

mno co se týče zlomení nevěřících..to asi jo...ale žeby pozemská flotila dostala naprdel??? dyť i prvotní Daedalus class dal v souboji jeden na ejdnoho ori wc..:) je pravda že štíty už teď má silnější ale to taky pozemšťani a zbraně taky...takže se to asi nějak moc neposunulo..:)

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky