Ronnie124 píše:
Můj maturitní projekt, který dělám s jedním spolužákem inspirovaný StarGate. Výsledkem by mělo být asi 5 - 10 minutové video dělané v Blenderu. Postupně sem budu přidávat modely, na konec sem umístím i odkaz na finální video.(...)
Ronnie124 píše:
Tady je výsledné video(...)
nevím, ale nějak i v tvém zájmu doufám že to není finální verze...
ale krom tohoto bych měl výtku k "titulkům" jak míjíš onen nápis, tak to tam "rozostříš" (nevím jak to napsat) dle mě je to moc, osobně jsem nestihl přečíst asi ten nejdůležitější titulek, kde píšeš..."střední odborná škola...."
pravděpodobně to bylo mojí nepřipraveností číst (četl jsem až když jsem viděl delší titulek), ale každopádně´dně bych ho stihl, nebýt toho "rozostření", které způsobuje zdánlivě ono osvětlení (nevyznám se v tom, ale takto mi to připadá)
poté mi tam ten Daedalos (?) připadla jako placka, což ale bylo jeho velikost, když se přiblížil, tak už to bylo dobré, každopádně jsem ovšem očekával nějaký ten průlet superbránou jak jsi tady dával to video

pak se mi to zdá nějak useknuté, takže předpokládám že to bude mít pokračování. Nadále bych ti chtěl vytknout příliš dlouhé titulky, tedy oproti tomu ostatnímu ději, takže nějaké natáhnutí děje by nebylo na škodu

btw: neber to nějak zle, ale jen chci pomoc a dávám ti názor naprostého laika, který se v tom nevyzná