Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály A-Team

A-Team

Příspěvek 12.4.2010 19:16:45
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Obrázek

Intro

Seriál z let 1983-6. Je o skupině veteránů z Vietnamu, kteří byli obviněni ze zločinu, který nespáchali. Utekli a skryli se před úřady v LA. Nechávají se najímat od lidí, kteří se nemohou obrátit na policii.

Nedávno jsem to dokoukal znova, kdysi to běželo na Premiéře. Všech pět sérií je nehorázná švanda. A kupodivu většinou záměrně. Celý to stojí a padá na postavách, které jsou zvládnuty bravurně.
Tým vede podplukovník John 'Hannibal' Smith. Neustále kouří doutníky, s úsměvem plánuje sebevraždené akce a hláškuje.
Poručík Templeton 'Faceman' Peck je zase skvělý con man. Ztvárnil ho týpek, co hrál původního Starbucka. Viz Cylon ve znělce.
Seržant Bosco Albert 'B.A.' Baracus plní funkci mlátičky. Wrestler Mr T. tu v podstatě hraje sám sebe.
Skvadru doplňuje šílený kapitán 'Howling Mad' Murdock, bývalý elitní pilot, který byl zavřen do vojenské léčebny a jediný z týmu není na útěku. Tým si ho na akce všemožně vypůjčuje.

Většina epizod seriálu má úplně stejný průběh. Někdo si je najme proti padouchům, a oni padouchy zlikvidují. Do toho se občas ještě připlete vojenská policie. Zajímavý je, že v seriálu byly za celou jeho dobu jenom dvě mrtvoly. Navzdory používání automatů i na několikametrové vzdálenosti.

Moc se mi to líbilo, doporučuju.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 14.4.2010 11:28:03
drapy Airman
Airman

Odpovědět s citací

to byl super serial, díval jsem se na to jako malej...nevíte někdo jestli to je někde na netu online, nebo kde by se to dalo stáhnout???

Příspěvek 14.4.2010 12:35:51
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

stačí pár vteřin brouzdání na warforu a je to
Obrázek

Zpět na Další seriály