Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Toto je spoiler!!!: |
Young a Scott (zřejmě právě dokončili hledání šmoulího vysílače - nevím s jakým výsledkem) a přistáli se Shuttlem. Jenže přistávací svorky nezapadnou a Destiny brzy skočí do FTL. Elimu to nejde vyřešit, protože se na počítač napojil někdo z jiného stanoviště. Eli říká, že štít Destiny nechrání Shuttle (pokud jsem to dobře pochopil) protože není připoutaný svorkami. Tím pádem se při skoku do FTL Shuttle vypaří... |
shuttle bude roztrhán, protože dokovací svorky nezapadly a štít Destiny se nerozšířil na shuttle. |
Tak z dnešního dílu mám dost rozporuplné pocity. Jsem v jedné řadě dost naštvaný, protože zase tam nikoho nepostříleli jen James jednomu týpkovi vrazila pažbou a doufám, že ta vzpoura bude mít nějakou dohru. Rush mi ukázal, že je to taky člověk a naopak Young ukázal to, že na velení prostě nemá. Začínám uvažovat, jestli by ten Telford opravdu nebyl lepší volbou. Chloe mě naopak překvapila na kterou stranu se postavila a taky doufám, že to na její vztah se Scottem bude mít následky. Čím dál tím víc se začíná podobat Teyle, ale svou užitečnost ukázala jako "půjčovna těl" narozdíl od naší Athosianky. Wrayová, jakožto vůdce vzpoury (daloby se to tomu tak říkat) nebyla vůbec vidět a všechno bylo Rush vs Young. Naši milí smurfs si přivedli posily, ale už se poučili a raději vybijou Destiny štít a pak zlikvidují zbraňové systémy a až pak nájezd. Dobrý výkon dneska předvedl Eli jakožto prostředník Younga a měl na Rushe mnohem větší vliv než Wrayová. Dnes své hodnocení snižuji na 7/10 |