Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Renewed Doctor Who

Renewed Doctor Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 04.4.2010 07:03:39
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

ok, neslyšel sem o tom, ale proč ne, a to chodí v jiných kostýmech, jako sestra, jeptiška atd, osobně bych si jí splet s nwčím jiným......., slyšel jsem o zpívacím vzkazu, ale raději bych dostal tu její verzi..... :D
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 04.4.2010 08:49:48
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Po druhém shlédnutí jsou mé pocity stále :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: , takže jsem zvědavý na třetí kolo :D Amy je mi neuvěřitelně sympatická a je to asi první mladá společnice, která umí hrát :D Martha a Rose( Tam tezko rict,sps byla blbe napsana) se moc nepredvedly,ale Amy to zatím trhá :)
EDIT:
Toto je spoiler!!!:
A nový Tardis se mi strašně líbí, teda až na toho skleněného robertka uprostřed :D

Příspěvek 04.4.2010 11:18:35
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Vy lidi jste strašný úchylové! :lol:
Toto je spoiler!!!:
Všude vidíte vibrátory! Nový šroubovák - "to není Sonický šroubovák, ale sonický vibrátor.
Tardis se mi strašně líbí, teda až na toho skleněného robertka uprostřed.

Hrozný lidi, hrozný :D
Toto je spoiler!!!:
"Sežeň si holku Jeffe!"
:lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 04.4.2010 11:21:18
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak šroubovák mi tak nepříjde... ale podívej se jak si tam jezdí nahoru a dolů.... byla první všc co mě napadla :D

Příspěvek 04.4.2010 11:35:37
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Ehm víš, že to dělala každá TARDIS? :-D

Příspěvek 04.4.2010 11:37:56
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Jo, ale ani jedna (alespoň co sem zatím viděl) nemá skleněnou vroubkovanou tyčku :D

Příspěvek 04.4.2010 15:28:42
Major
Major

Odpovědět s citací

Jinak pro ty co jsou odkázani na titulky - tak už jsou na doctorwho.cz :wink:

A podruhé, noo po dvou a půlté (překlad počítám za půlku) je to pořád bomba - a ta hodina a kousek uběhla rychlejc než některé epizody 40 minutové epizody, z minulých řad :D - noo vlastně i rychleji než některé 20 minutové epizody z minulých řad (Ehm Power of the Kroll) :D
A Amy je v 720ce ještě hezčí :D
Tahle řada prostě bude bombastická - Hlavní scénárista Moffat a společnice je nádherná zrzka :love: - co by mohlo být lepšího? :rflmao:

Příspěvek 04.4.2010 16:53:53
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Lepšího nevím :D ale chtěl bych vidět vysvětlení River Song. Teď když nad tím tak uvažuju... Zdá se to jenom mě nebo je Moffat ujetý na takové divné jména? River Song a teď Amilia Pond... co příjde příště? Silver Brook? :D

Příspěvek 04.4.2010 16:56:34
Major
Major

Odpovědět s citací

River příjde - dej tomu tři díly :D (viz Trailer na konci) :D

Příspěvek 04.4.2010 17:36:12
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

A jo,fakt ze jo. Sem si ji napoprve nevsimnul. Jenom otazka jestli to bude dalsivolani o pomoc, nebo konecne jeji pribehova linie.
EDIT:Málem bych zapoměl. Potřetí a pořád :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Příspěvek 04.4.2010 17:37:00
Major
Major

Odpovědět s citací

Co myslíš, její příběhovou linií? :hmmm:

Příspěvek 04.4.2010 17:46:56
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Vysvětlení odkud se vzala a proč zrovna do ní se doktor zabouchnul dost na to aby si ji vzal...

Příspěvek 04.4.2010 17:51:30
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak tohle si myslím, Moffat nechá na později (River může Doctora potkávat ještě set sakra dlouho - klidně několik regenerací a bůh ví [čti Moffat] kterého Doctora potkala ona jako prvního :D )
Navíc tahle epizoda by měla být o
Toto je spoiler!!!:
["Crash of Byzantium"
Viz knihovna, když River bere denník a ptá se Doctora jestli tam už byli. "Očividně ně." A listuje trochu zpátky "Piknik na Asgardu. Tam už jsme museli být."

EDIT: A i tak oficiálně nebylo řečeno, že by si jí opravdu vzal :wink:

Příspěvek 04.4.2010 17:53:56
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Mít vztah s borcem který cestuje časem a nebýt s ním na palubě může být docela deprimující si tak říkám :D

Příspěvek 04.4.2010 17:54:54
Proche Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tak k novemu doctorovi jsem se dostal az pred chvili a musim rict....wow....bylo to neco co jsem naprosto necekal...bal jsem se jaky to bude, ale zatim to vypada hodne dobre...Doctor v podani Matta perfektni a Amy....no....krasna zrzka....nic vic se k ni neda rict, protoze to rovnou vystihuje vsechno :D
Add depth to your life

Příspěvek 04.4.2010 18:05:47
Major
Major

Odpovědět s citací

St0rm píše:
Mít vztah s borcem který cestuje časem a nebýt s ním na palubě může být docela deprimující si tak říkám :D

To jo no, koukni se třeba na The Time Traveler Wife tam je to velice podobné :) Dokonce jsem si říkal, jestli si z toho nevzal Moffat inspiraci (z knihy ne filmu, vím, že film byl až po knihovně)
No a co jenom s ním nebýt na palubě - ale on si ještě klidně mění tvář! :lol:

Příspěvek 04.4.2010 18:13:36
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Nevychovaný bastard to je! :D a už se těším až bude River a Pond spolu. Aspoň doktorovi pořádně "zatopí" :D

Příspěvek 04.4.2010 21:08:01
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Musím říct, po tom z...patlaném finále čtvrté sezóny už jsem to málem zabalil. V pátek jsem se ale naštěstí odhodlal zkouknout tři ze čtyř speciálů, abych neměl u nové série velkou mezeru. Už při trailerech... teda spíš při prvních fotkách Amy jsem věděl, že to bude lepší, než s tou bulnou... A JE!
Širák cynika odhazuji v dál a jsem nadšen! Doctor je parádní, Amy je ještě parádnější, díl měl dynamiku, nová TARDIS je taky super (jen to dildo teda fakt vypadá jako dildo). Jestli se to udrží na této úrovni, tak hip hip a podám si ruku s Namuras. Jen ta znělka zní trochu zvláštně, ale to je jedno...

Každopádně... AŤ ŽIJOU ZRZKY!!! Jsou krásný, jsou něžný, jsou křehký, maj kraťoučký sukýnky a strašně roztomile skáčou! Kdo je nemiluje, nemá srdce...

Nakonec jsem vděčnej za ufňukánka... díky tomu je to teď tak super... A měl i světlý chvilky... pár s Rose, Blink a... možná ještě něco s Jackem.

A poslední věc... ah... tohle jsem dlouho neudělal... je to divnej pocit...
:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 04.4.2010 21:32:43
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Moc se mi to líbilo. Sice ta Tardis vypadá... cirkusově, ale na novou éru Doctora se moc těším.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 04.4.2010 22:04:14
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Líbilo :) Smith je mi sice krutě nesympatickej, ale Amy je prostě... boží :-)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 04.4.2010 22:11:08
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak Amy je super, asi jediné, co mi na ní vadí je, když ji zaberou zezadu a ukážou, jak má hrozně hubené nohy :D
Je to rozhodně osvěžující změna a teprve po tomhle kontrastu je vidět, jak už Daviesovi docházely nápady a seriálu šťáva. To podle mě nebyla úplně Tennantova vina (nevěřím, že jsem to napsala :smile: ), ale s tím materiálem, co mu dali, se to asi jinak uhrát nedalo.
U Smithe bude ještě chvíli trvat, než mě přesvědčí, protože přece jen zmatené pobíhání a rychlé mluvení může být chvíli sranda, ale časem se to okouká.
Interiér TARDIS se mi upřímně moc nezdá, je to trochu barevně přemrštěné, ale taky si zvyknu.
Jen asi na tu znělku ne, ta se mi opravdu nelíbí.

Teď si to jdu pustit ještě jednou, abych pochytila všechny detaily a napůl u toho nespala jako dneska ve dvě v noci, kdy jsem na to koukala. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 04.4.2010 22:15:29
Major
Major

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
protože přece jen zmatené pobíhání a rychlé mluvení může být chvíli sranda, ale časem se to okouká.

EDIT: Je vidět, že jsi nekoukala na staré řady :rflmao: To se neokouká, navíc pochybuju, že bude jen pobíhat a rychle mluvit viz jedna z "upoutávek" na další epizodu:
Toto je spoiler!!!:
He may appear to be fun and kooky, but this Doctor can get angry. REALLY angry.

Příspěvek 04.4.2010 22:32:55
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Nekoukala, protože jsem se nedostala přes Susan. Nikdy mě nenapadlo, že tam bude companionka, které budu přát smrt víc než Martě. :smile:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 04.4.2010 22:38:57
Major
Major

Odpovědět s citací

Susan tam zas tak dlouho není - vždyť vypadne v podstatě na začátku 2 řady.
A pak příjde Vicki a Steven - ty jsou skvělí :) Hlavně Vicki :D

Příspěvek 05.4.2010 09:14:38
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No staré série už se mi válí na disku,takže jak bude počítač pně funkční se do nich pustím :) a jinak... počtvrté během 48hodin a scéna jak šplhá z Tardis na začátku je čím dál tím zábavnější :D

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who