Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 1x11 - Space

1x11 - Space

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 03.4.2010 06:57:58
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Tak první polovička trošku nuda, až do chvíle než se objevili emzáci. Milovníci akce budou nadšeni. Emzáci jsou opravdu skvěle vytvořeni. Rush si taky započítal svého prvního mrtvého emzáka, ale co mě teda udivilo, že si Rush běhal po lodi jak se mu zachtělo, aniž by někoho potkal. To všichni byly v tom řídícím centru? Ke konci to vypadalo, že Rushe tenhle zážitek změnil, ale poslední scéna ukázala, že se nezměnil. A ještě k tomu si našel spojence (koho jiného že?)

Hodnotím 9/10
Obrázek

Příspěvek 03.4.2010 07:15:58
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Tak tento díl byl na 11/10 bodů.Rush super,emzáci super,zbraně super,alienský vyřezávátko trupu super,prostě všechno super.

Edit:
1. Tohle je fórum a ne chat.
2. Nepiš více příspěvků pod sebe.
3. Přečti si pravidla.
LAZYjohn
Obrázek

Příspěvek 03.4.2010 07:31:24
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

SG is back ( v tom nejlepším slova smyslu ) sice jsem se díval zatím jenom 15 minut ,ale zrovna začala sranda :yahoo: Ale na to že umí Destiny pálit na všechny strany se emzáci
Toto je spoiler!!!:
v klidku vylodujou
Obrázek

Příspěvek 03.4.2010 07:54:39
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

impernak: kdybys líp poslouchal, tak bys věděl, že Rush omezil zbraňový systémy, proto Destiny nestřílela ze všech zbraní
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 03.4.2010 08:01:48
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

god :) popravdě moje aj nestačí abych si to překládal celé ... prakticky jen obraz a ktomu občas nějaký rozhovor :D
Toto je spoiler!!!:
jinak hezký děla jak je destiny vysunula když začala pálit na tu lod a ty modrý štíty :)a ty motory :yahoo:

EDIT: tak konečně jsem to doukoukal . Začátek se mi nezdá nudný to spíš ten konec ... ,ale mě osobně to vůbec nevadilo . Epizoda byla super a opravdu 10/10 si zaslouží .
Toto je spoiler!!!:
Osobně bych byl radší kdyby se v druhé epizodě řešili tyto mimozemštany a ne LA ,ale tak třeba na ně zase narazý . Ve spoilerech bylo že budou minimálně ve 3 epkách . A jelikož v trailleru bylo jak ta emzácká lodka narazila do destiny což tady nebylo ani ten ječící emzák co byl v australskem promu takže asi určitě bude znovu bitka :D
Obrázek

Příspěvek 03.4.2010 08:32:14
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

A taky budou
Toto je spoiler!!!:
Šmoulové na Destiny, viz ten trailer 1.5 od MGM

Jinak epizoda byla super, čekání se vyplatilo. Líbily se mi jednak ty charakterové momenty, hudba sice byla podobná jako v pilotu ale super. "Šmoulové" jsou teď jasní adepti na můj avatar a podpis a mají styl:
Toto je spoiler!!!:
Surrender :D

A máme konečně story-arc
Toto je spoiler!!!:
moc se mi líbil sestřih na začátku, opravdu to bylo veliké "pay-off" a docela mě překvapil Rush na konci, protože jsem myslel, že ho ten zážitek trochu změní. Naopak Young opravdu není typ na velení. Začíná se chovat dost autoritářsky a pak se musí uklidňovat u pletení ponožek.

No, jsem zvědavej na příští díl, jak to Camille vymyslela a jestli se vyjasní, proč
Toto je spoiler!!!:
Šmoulové odletěli...
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 03.4.2010 08:40:55
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Teď hodím blbou otázku možná to řekli(nejsem zrovna nejlepší angličtinář) ale jaktože to na té konzoli bylo napsáno Anglicky a ne Anticky (myslím to Surrender)?

To LAZYjohn:Moc se omlouvám už jsem byl vedle z toho dílu :oops:
Obrázek

Příspěvek 03.4.2010 08:52:08
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

jelikož angličtinu se naučili z Rushových vzpomínek. Když ti např. Rus pošle text v ruštině, nebudeš ho mít hned česky
Naposledy upravil DAVE! dne 03.4.2010 08:54:22, celkově upraveno 1
Obrázek

Příspěvek 03.4.2010 08:53:54
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

To jako do tý konzole poslali i font?
Obrázek

Příspěvek 03.4.2010 09:00:23
TENTHIUS Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Už dřív Eli propojoval konzole a ten notebook, když si přehrával KINO záznamy. Vůbec bych se nedivil, kdyby postupně texty nepředělávali do angličtiny, ten font tam mohl klidně nahrát už dřív a pc ho jen využilo.
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 03.4.2010 09:27:25
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak díl byl skvělý, mimíci taky zaslouží pochvalu, jen by mě zajímalo jestli se probere doktůrek z křesla....., a poručík James měla pěknou chvilku......, potom hudba nakonec opět geniální a k věci, opravdu se jim texty hodí a opravdu to zapůsobilo,... těším se na další díl..... 9/10......
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 03.4.2010 09:35:21
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

T - jestli je pravda že chtějí jádro destiny tak jí nechtějí zničit :D tak nabrali dalšího člověka na testování a pozorování a papá .
Mám ,ale pár otázek , které jsou možná způsobeny tím že moc nerozumím AJ -
Jak se Rush s Chloe vrátili na Destiny ? pomocí té lodky ,ale škoda že nám neukázali jak já si totíž myslel že ty lodky nikdo nepilotuje :D
Z čeho je vlastně trup destiny vyroben ? že si do něj řezaj jak do plastelíny :D
A doufám že tyto mimozemštani budou déle - třeba i v druhé sérii . Sice víme že se ukážou a že ještě bude nějaká bitka ,ale ...
Jo ještě jestli se neví , jestli Rush ty zbranové systémy zase odblokuje , aby jsme to měli v plný parádě :)
Obrázek

Příspěvek 03.4.2010 09:37:48
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Neříkal Young jméno toho Chlápek-Křeslo když říkal že jde na Zem ohlásit mrtvé?
Obrázek

Příspěvek 03.4.2010 09:59:03
klin Airman
Airman

Odpovědět s citací

jedna taková věc, nezdá se vám že SGTT malinko zapoměli na tebhle díl?

Příspěvek 03.4.2010 10:01:43
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

to víš že zdá.já myslel že když je to nej díl tak už to dávno bude :D
Obrázek

Příspěvek 03.4.2010 10:08:50
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

V SGTT jsou lidé, kteří mají svůj vlastní život a tohle mají jako svůj koníček. Být Vámi, tak je neprovokuju, jinak se stane, že nebudou tentokrát žádné. A překládání z odposlechu není vůbec jednoduché
Obrázek

Příspěvek 03.4.2010 10:14:33
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

jop, titulky budou, až budou.... Jinak jestli umřel ten vedec, mozna sem to minul, kouknu se znova vecer a uvidim, jestli to nedal tak skoda........

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 03.4.2010 10:43:25
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

klin píše:

Ne, nezdá. D*prdele, nemohli by jste se taky trochu krotit s touhle věčnou buzerací ohledně titulků? Díl byl k dispozici ke stažení teprve dneska ráno a vy už tady na fóru p*čujete, že nejsou titulky. Pokaždý, když vyjde novej díl a člověk se podívá do diskuse, tak nejmíň polovina příspěvků k němu je jen dr*kování, že nejsou titulky. Jak už psal DAVE!, SGTT dělá titulky ze svojí vlastní vůle a nemají od nikoho nakázáno, že titulky musí být hotové přesně nanosekundu potom co někdo hodí rip na net. Já osobně titulky nepoužívám, případně si stáhnu akorát anglický transcript, ale tohle mi kolikrát přijde vážně přehnaný. Buďto si na titulky počkejte, sežeňte si je jinak nebo si díl jednoduše pusťte bez nich, když to nemůžete vydržet, a pak si ho pouštějte třeba do zemdlení s titulkama až vyjdou, ale nezasírejte témata o novejch dílech lamentováním nad tím, kdy už jako budou "konečně" ty titulky.
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Příspěvek 03.4.2010 11:03:26
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tenhle díl se mi dost líbil. Young se správně vybarvil, moc hezcí ufouni. Akorát mohli ubrat na exotičnosti a víc se nad nimi zamyslet.
Snad v budoucnu zmíní i ty vyřízlé poklopy, nechci aby to dopadlo jako ve Voyageru. :?

Podpis pod Revana.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 03.4.2010 11:15:17
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Zdá se že to jsou zloději.Proč by si jinak na lodě instalovali ořezávátka?
Obrázek

Příspěvek 03.4.2010 11:42:13
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

je to jednodušší způsob než hledat poklopy

jinak to co Revan napsal je pravda a je to tu pokaždé. A většinou to jsou nováčci, kdo mají takové otázky. Chtělo by to dát i do pravidel za otázky typu "Kdy budou titulky, Proč to tak dlouho trvá atd." automaticky ban na den
Naposledy upravil DAVE! dne 03.4.2010 11:50:25, celkově upraveno 1
Obrázek

Příspěvek 03.4.2010 11:49:33
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

To mě nenapadlo :(.Ale moc mě zajímá jak se k nim dostal Rush
Obrázek

Příspěvek 03.4.2010 11:51:24
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

špatně si poslouchal, zmiňuje to tam
Obrázek

Příspěvek 03.4.2010 11:52:52
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

jop a taky rozměry u přechodových komor nemusí bejt stejný.... plus jako elemet překvapení při útoku.... jen že štíty nezabrání uříznutí, ale zastavý zbraně, pak zastaví únik atmosféry..... na druhou stranu zadrží neuvěřitelný množství radiace a pak to ponoření do slunce... asi štíty fungujou upraveně...

Příspěvek 03.4.2010 11:53:09
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Darth_RevanCZ píše:
klin píše:

Ne, nezdá. D*prdele, nemohli by jste se taky trochu krotit s touhle věčnou buzerací ohledně titulků? Díl byl k dispozici ke stažení teprve dneska ráno a vy už tady na fóru p*čujete, že nejsou titulky. Pokaždý, když vyjde novej díl a člověk se podívá do diskuse, tak nejmíň polovina příspěvků k němu je jen dr*kování, že nejsou titulky. Jak už psal DAVE!, SGTT dělá titulky ze svojí vlastní vůle a nemají od nikoho nakázáno, že titulky musí být hotové přesně nanosekundu potom co někdo hodí rip na net. Já osobně titulky nepoužívám, případně si stáhnu akorát anglický transcript, ale tohle mi kolikrát přijde vážně přehnaný. Buďto si na titulky počkejte, sežeňte si je jinak nebo si díl jednoduše pusťte bez nich, když to nemůžete vydržet, a pak si ho pouštějte třeba do zemdlení s titulkama až vyjdou, ale nezasírejte témata o novejch dílech lamentováním nad tím, kdy už jako budou "konečně" ty titulky.

já jsem teda rozezlen. titulkáři by neměli mít osobní život, ale každou sobotu bejt od šesti od rána na netu, stáhnout novej díl a v osm by měli bejt hotový titulky, aby puberťáci měli zajištěnej veškerej komfort při sledování seriálu.

EDIT: Krásně si to napsal. Pomeranc :D
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách