Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 1x15 - Lost

1x15 - Lost

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 08.6.2009 06:12:05
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

EPISODE NUMBER - 116
ORIGINAL U.S. AIR DATE - Winter/Spring 2010
WRITTEN BY - ???
DIRECTED BY - ???

Today, we set aside an hour to talk stories – specifically, the back half of SGU’s first season. Okay, okay. I think that, this time, I’ve got it right. […] #16 is another freelancer script and, after much discussion, we’ve finally hammered out a structure for the story. […]
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 18.7.2009 22:25:50
BigQ@123 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Že by let Oceanic 815 který stroskotal na tajemnym ostrově,který je na tajemný planetě v tajemný galaxii :rflmao: :rflmao: :D :D

Příspěvek 23.9.2009 10:57:25
Jackson D. Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

To snad ne :lol: . Spíš to bude nějaký rekapitulační díl.
gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?!
O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

Příspěvek 23.9.2009 15:32:14
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Spoiler o deji dílu:
Toto je spoiler!!!:
sgt. Greer se zraní v jeskyni behem pruzkumu planety a ztratí se zbytku teamu. Podarí se mu dostat ven, ale nikdo z posádky Destiny není na planete. Tak u brány postaví malý "camp" a ceká na záchranu, která neprichází. Mezitím se ve vzpomínkách vrací do svého slozitého detství.

Zatím to vypadá docela zajímave, doufám ze si uzijeme nejakých porádných emzáku na té planete.
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 23.9.2009 15:52:56
Buchta Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

no jen ten
Toto je spoiler!!!:
navrat ve vzpominkach do sloziteho detsvi mi tam nak "nesedi" i kdyz jestli v tom detstvi prozil neco podobneho bylo by logicke ze si nato vzpomene ,ale ne ze v takovehle situaci si bude vybavovat ruzny kraviny

Příspěvek 23.9.2009 16:24:04

Odpovědět s citací

Radsi postnu celé anglické znení: (jinak ten spoiler není nový, je to známé uz nejaký ten pátek...
Toto je spoiler!!!:
Greer is by himself, trapped in rubble on a planet. During his extreme ordeal, he is haunted by his father's ghost and memories of his life under his father's anger and mistreatment. He remembers his mother telling him that his father used to be a good man and a good father, but Ronald was too young to remember.
Greer rescued his mother and father from a house fire, pulling each one out separately.
Later in his life, when he's 20 years old, Ronald visited his father in the veteran's hospital.
Greer also remembers when he told his mother that he had enlisted in the service, the chance at winning a scholarship gone.
In the meantime, Eli, Chloe, and Scott have sadly left Greer behind, thinking him dead as a result of the collapse. The three team mates are traveling from one planet to another. On one planet, they encounter a dinosaur-like creature that nearly kills them all before they escape through a hastily-dialed Stargate. They lose their Kino on a planet with a toxic atmosphere and must rely on dumb luck that the next address leads them to a safe planet. Scott volunteers to go first to test it out.
Greer manages to dig himself out of the rubble, but it's too late; his team is gone. He builds a small camp near the Stargate, hoping that his team will return for him.
Rush, James and their team are also traveling through the Stargate.
Tamara and Young must face some very troubling and personal news.

a tady volný CZ preklad:
Toto je spoiler!!!:
Greer je uvězněný na smetišti na planetě. Během jeho utrpení jej pronásleduje duch jeho otce a on vzpomíná na život pod otcovým hněvem a týráním. Vzpomíná na matku, která mu řekla, že otec je dobrý člověk a otec, ale Ronald byl příliš mladý na to, aby si to pamatoval. Green zachránil život rodičů při požáru domu, když každého zvlášť vytáhl ven. Později, když mu bylo 20 let, Ronald navštívil svého otce v nemocnici pro válečné veterány. Greer také vzpomíná, jak řekl své matce, že narukoval do služby poté, co vyhrál stipendium. (nebo tak nějak).
V mezipříběhu Eli, Chloe a Scott ztratili Greera a myslí si, že zemřel při sesuvu. Tito tři cestují bránou z jedné planety na druhou. Na jiné planetě potkávají dinosaurovitého mimozemšťana, který je málem zabije, než utečou rychle vytočenou bránou. Ztrácejí však KINO na planetě s toxickou atmosférou a musejí čekat zda-li je další adresa zavede na bezpečnou planetu. Scott se dobrovolně nabízí k testování této adresy.
Greerovi se podaří vykopat z jámy, ale je příliš pozdě – tým už je pryč. Staví malý kemp nedaleko brány a doufá že se pro něj tým vrátí. Rush, James a jejich tým také cestují bránou. Tamara a Young čelí nějakým velkým potížím a osobním novinkám.

Pochopil jsem to správne, ze toto potvrzuje domnenku,
Toto je spoiler!!!:
ze Bránou se dá cestovat i z planety na planetu, a ne jenom z Destiny na planetu a opacne?
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Příspěvek 23.9.2009 16:28:07
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

proč mám takový blbý pocit že
Toto je spoiler!!!:
Scott bude druhý Sheppard
Obrázek

Příspěvek 23.9.2009 16:38:27

Odpovědět s citací

Já si práve myslím ze ne....
Toto je spoiler!!!:
Sheppard byl vzdycky takovej buran, az ke konci se z nej snazili delat takového chytrolína se sklony k heroismu. Naopak Scott má bejt celkem inteligentní voják a cerstvý dustojník. Kazdopádne mi je jeho charater sympatictejsí nez Sheppuv. A kdo videl tu petiminutovou ukázku i tu vcerejsí devadesáti sekundovou, tak si myslím, ze mi dá za pravdu kdyz reknu, ze Scott je úplne jiný nez Sheppard. Navíc podle spoileru se má dát Scott s Chloe dohromady a Eli bude jeho velkej kamarád, takze je nebude chtít poslat jenom tak na smrt. A kdo jinej z tech trí by tou bránou mel projít? Civilista, politicka?

No, musím ríct ze se mi ten nápad zatím moc líbí a dost se na tuhle epku tesím. :)
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Příspěvek 23.9.2009 16:57:34
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

ono sa moze zdat ale..
Toto je spoiler!!!:
jasne ze sa da cestovat z planety na planetu, aky by to malo zmysel kebyze nie?
Obrázek

Příspěvek 23.9.2009 17:17:20

Odpovědět s citací

No, já jsem totiz z puvodních spoileru pochopil, ze
Toto je spoiler!!!:
tyhle bílé brány mají jen velmi omezený a takze to jde jen z Destiny na aktuální planetu a zpet. Porád preci tvrdili, ze kdo se opozdí, nebude pro nej návratu. Ted jen stací jít bránou na prístí planetu. :wink:
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Příspěvek 23.9.2009 17:31:59
kufač Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Je to docela sranda číst jen ty viditelné části :D Vždycky jen začátek věty a pak spoiler. Proč já sem vůbec lezu, když ty spoilery nečtu.

Příspěvek 23.9.2009 18:55:49
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

nakoniec to moze byt lebo...(ano spravne kto necita text v spoilery sa to nedozvie a moze si len domyslat co tím myslim.)

Toto je spoiler!!!:
ked si to zobereme chronologicky..tak Antikovia najprv postavili(snad nebude štvrty serial) Destiny StarGate, potom MW StarGate a Pegas Stargate...Destiny Stargate je asi betaverzia inak by nemali dovod menit typ stargate
Obrázek

Příspěvek 23.9.2009 19:21:30
BigQ@123 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

No nevim,radši spoiler
Toto je spoiler!!!:
V tom případě destiny je stará asi 50 milionů let,protože plány na SG už měli za války s ori

Příspěvek 23.9.2009 19:29:23
Buchta Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
destiny nemusela byt stara 50 milionu let pouze brana pouzivana destiny ano a vtom je taky rozdil ... Nevim tato epizodas namne pusobi vselijak asi takhle na sgu se tesim a tesim se na kazdy trailer .ale ten mi to cekani jeste prodluzuje .na SG jsem mel asi nejradsi vesmir a to hlavne vesmirne bitky ,ale i tak se moc tesim na SGU :Da dej se mi libi ,ale lepsi by sel taky vymyslet

Příspěvek 03.10.2009 20:47:48
Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Aj ja som to myslím pochopila tak, že budú cestovať maximálne z Destiny na planétu a z planéty na Destiny. Zjavne nie. K tomu spoileru Scott - Chloe. V pilote boli náznaky, takže myslím, že raz z toho bude hotová vec.... :D
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

Příspěvek 01.2.2010 02:02:49
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
in episode 15, 'Lost,' we finally get a glimpse at Greer's past, some of the events that shaped him as well, for better and for worse.

"In addition to that episode, the back half of Season One is sprinkled with plenty of wonderful character beats both dark and humorous, as well as moments that will speak to the bond of friendship between Greer and Scott."
Obrázek

Příspěvek 26.3.2010 15:05:12
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

to jsem nejak nepobral kdyz
Toto je spoiler!!!:
vi kde Greera ztratili proc nejdou zrovna tam a proc lozi na jiny planety?
Obrázek

Příspěvek 26.3.2010 15:13:36
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

protože brána na Destiny má jen omezenej dosah a Destiny je v pohybu
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 26.3.2010 20:15:59
NoMouse Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ježiš, teď jsem se sem dostal přes odkaz z hlavní stránky sgu-projectu a myslel jsem si, že jsem v sekci o Ztracených v topicu o 16. epizodě (to že je to první série jsem přehlídnul), v čemž mě utvrdil druhý komentář od BigQ@123 :rflmao:. Sice mi bylo divný, proč do Lostů míchá jiné planety a galaxie, ale proč ne... :lol:
Ale abych nebyl úplně OT, spoilery si číst nebudu, ale název epizody Lost nepřináší nic nového, protože oni jsou Lost celou dobu, vlastně by to mohlo být i v názvu seriálu - Stargate: Lost in Space. :wink:
Tak nevím, jestli se můžou ztratit ještě víc, to už snad ani nejde... Lidi z Oceanicu jsou oproti nim prakticky na prahu svého domu.
Good night, Destiny!

Příspěvek 28.3.2010 14:53:40
Huckllebery Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
k teorii proc je clovek v r*ti kdyz nestihne jit zpet na Destiny:
A. nevi kdy se znova destiny vyjde z FTL aby mohl vytocit branu
B. pokud by vystoupila za dva tydny tak uz muze byt mimo dosah Destiny...
Duvod k teorii ohledne dosahu brany:
vzhledem k tomu ze antici chteli na lod az po dlouhe dobe tak museli zajistit at vsechny brany ktere budou vysazeny maji dostatek energie k tomu aby vydrzeli tech XY let, tj. napajeci zdroj neni schopen dat takovou energii ale je schopen vydrzet tak dlouho...
Radsi desetkrat spadnu nez abych jednou nevstal

Příspěvek 04.4.2010 07:57:55

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
The situation is dire for Lt. Scott, Eli, Chloe and Greer. While trapped beneath the ruins in an underground maze, Destiny jumped back into FTL leaving them behind. They must first find a way out of the ruins before they can figure out how to survive without the Destiny.

Meanwhile, unable to turn the massive ship around, Dr. Rush and Colonel Young work to devise a plan to get the lost crew members back. But the situation grows even more desperate when Rush learns that Destiny will soon be leaving the present galaxy, stranding the away team forever.
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Příspěvek 04.4.2010 08:44:58
Coder Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Cože...?
Toto je spoiler!!!:
Destiny opustí galaxii?...doufám, že na tu novou bude někde nějaký hezký záběr :)
Hvězdná Brána CZ - Vše o fenoménu Stargate
[img][http://hvezdnabrana.cz/wp-content/uploads/banner2.png]http://hvezdnabrana.cz[/img]
Obrázek

Příspěvek 04.4.2010 08:49:50
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

už asi vím jak setřesou Smurfs :D
Obrázek

Příspěvek 04.4.2010 10:13:19

Odpovědět s citací

No já jen doufám, že to neznamená, že už je neuvidíme :(
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Příspěvek 04.4.2010 10:15:13
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

no měli by bejt ještě ve dvou dílech, minimálně podle proma navštíví Destiny skrze bránu
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Další

Zpět na Pokec o epizodách