Pokud né klasickej seriál, tak jedině několika dílná minisérie... a kdybychom sledovali podrobně těch našich pár hrdinů (i když každej byl asi jinde ), tak by to mohlo být zajímavý
To mi připomíná... to face of the enemy (flashbacky) byly k čemu?
Když to bude dělat Moore tak to určitě bude zajmavý, ať už to bude odkudkoliv, mohli by třeba udělat Kobol, ale první cylonská válka zní taky hodně zajmavě.
Jo Kobol by byl taky zajímavý, ale mám pocit že by se to moc lidem nelíbilo, i když na druhou stranu by to bylo něco od čeho nevíme co čekat... 1. CW si dokážeme díky Razoru představit všichni...
Představování si je sice hezký, ale koukat na ty bitvy by rozhodně nebylo k zahození...
Tak mě napadá. Možná by byl dobrej nějakej pseudodokument o historii kolonií... S vizualizacemi bitev mezi koloniemi před vytvořením jednotné vlády... Historie nikdy nebyla taková zábava.
Mě by se jako třetí seriál docela líbilo kdyby to bylo o životě lidí před tim jak opustili Kobol,při tom,a po opuštění kobolu,např.jejich cesta vesmírem a pak osodlování planet atd.
Vědět málo je nebezpečné,vědět hodně také. Albert Einstein
Osobně bych uvítal buď 1. cylonskou válku nebo 1. zemi a cestu final five na kolonie možná že by se oba nápady daly realizovat zároveň... I když někde víš zmíněnej "dokument" by byl celkem hoodně zajímavej