Takže mám pro Vás informace o kterých asi nevite, Stargate Battlefron a Stargate Chronicles se objevili asi před 2 roky na GateWorld fóru. Chroniclesu je 20 verzi, Stargate Battlefrontu jsou 4 verze. A teď to hlavní dělali to oboji ti sami lidé. Chronicles je volná hra, ale Battlefron měla být campaň stejně jako Lord System ten taky spadá po stejné tvůrce. Kapišto
Naposledy upravil vel3 dne 17.3.2010 18:56:29, celkově upraveno 1
Takže mám pro Vás informace o kterých asi nevite, Stargate Battlefron a Stargate Chronicles se objevili asi před 2 roky na Stargate-World fóru teď nemyslim hru StargateWorld. Chroniclesu je 20 verzi, Stargate Battlefrontu jsou 4 verze. A teď to hlavní dělali to oboji ti sami lidé. Chronicles je volná hra, ale Battlefron měla být campaň stejně jako Lord System ten taky spadá po stejné tvůrce. Kapišto
Dej sem prosím odkaz kdes to našel
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Mno pokud Vím, tak už další verze nejsou, pač jak jsem tam na Vánoce byl tak už tam nebyl nový příspěvek 4 měsíce a odkaz už nemam, ale pokud někdo chce může to zkusit najít na tehle stránce.
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel