v tej súvislosti s HDD..ma len tak napadlo, keď brána zhmotňuje častice, vedela by ich teoreticky jáj zmeniť? aok keby bola napr napojená na nejaký prístro tak na jednej strane tam hodíš šutre, zadáš zmenu, a na druhej ti vyleze naquadah
No změnu z jedný látky na druhou by to nezmáklo (bylo by potřeba extrémí množství energie ke rozložení na protony,neutrony a elektrony a k jejich následnému spojení v jiném počtu=jiný prvek) ale pokud by byl k dispozici energetický otisk tak by to dokázalo nejspíš udělat že vhodíš nějakou ocel(třídu psát nebudu)+plast a vypadne třeba P90 nebo MP5 a nebo ze šutru vznikne socha.
K tomu zhmotňováni, třeba si pučit od asgardů ten jejich zhmotňovač smontovat ho třeba se superbránou a postavit si třeba daidala nebo druhého promathea.
Len tak niekam do vesmírnej brány? xD a potom sa tam bude niekde celý oceán vznášať vo vesmíre? to by mohlo aj niečo k sebe pritiahnuť abola by pohroma
Kdysi jsem chtěl napsat povídku o planetě, kde uvízla SG-1, protože planeta byla plná vody a sloužila jako rezervoár pro emzáky. Princip byl v tom, že na planetě byly dvě brány (DHD protokol upravoval jejich přednost) a když SG-1 přišla bránou, ocitla se na ostrově uprostřed moře. Na dně moře byla druhá brána, která se aktivovala a voda začla téct bránou na emzáckou planetu. A protože byla brána napájena zdrojem na Emzácké planetě, mohla být spuštěna na dýl než 38 minut, což ale znamenalo, že SG-1 nemohla vytočit bránu a ani SGC nemohlo vytočit tu planetu, aby jim poslalo zásoby, dokud byla druhá brána na planetě aktivní...
Take the reins...It´s up to you! :::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE::::::::::::::::::::::::::::::::: COMING SOON 2009
Tak to nevim, mám teď docela dost práce...zrovna už píšu něco jinýho, navíc furt pracuju na SG Battle a do toho všeho škola...ale kdyby se někdo solidní z místní povídkářské sekce nabídl, že se toho újme, rád mu předám všechny moje synopse a poznámky k té povídce.
Take the reins...It´s up to you! :::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE::::::::::::::::::::::::::::::::: COMING SOON 2009