řekl bych že bráně je jedno, jak vylézají, protože když tam vlezou, taky je nějak divně natočená... prostě je vykopne tak, aby nespadli... Poloha sedmého chevronu je podle mě také daná, protože brána se vždycky otočí o jednu celou délku obvodu, když je off-world
Nejspíš nějaké označení... přeci jen. v SG-1 to bylo podle souhvězdí ze Země. V SGA podle souhvězdí v Atlantiky, ale Destiny nemá pevné místo určení, ani tam není nějaká důležitá planeta, takže je logické, že Bránám se pouze přiřazuje sedmi-symbolové označení, podle kterého se dá zadat brána.
Hele je to sice OT ale nevíte jestli má Destiny databázi všech bran které aspoň vytočila?
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
No těch co vytočila to nevím ale Rush nějak zjistil že destiny subprostorově komunikuje s loděmi co rozsévají brány tak bude mít nejspíš přístup k celkový databázi bran.
Jo, tak asi je možný že to bude i označení, ale snad víš jak jsem to myslel... btw: 8 soustavu? Symbolů je od jak živa 7 a jeden výchozí neměnný... jediný, kdy je 8. tak do jiné galaxie a popřípadě 9 na Destiny...
JO tak to pak jo... já myslel na označení planet. To je možný no, ale spíš bych řekl, že to bude prostě jenom náhodně generované alfanumerické označení...
Jo taky možnost docela by mě ědět to nechci mě zajímalo jak SGU skončí,ale vědět to nechci ale snad se to rozjede a k čemu tam je ten výduch co vyfukuje tu páru to se ta brána musí chladit ??
Jo taky možnost docela by mě ědět to nechci mě zajímalo jak SGU skončí,ale vědět to nechci ale snad se to rozjede a k čemu tam je ten výduch co vyfukuje tu páru to se ta brána musí chladit ??
Ja si taky myslim že to chlazení není a souhlasim s tom.ondr že sy to jenom vymysleli aby to bylo zajímavější,ale pokud si někdo myslí něco jiného je to jeho názor
Vědět málo je nebezpečné,vědět hodně také. Albert Einstein