třeba tady-http://www.sgsimworld.de jo a taky je docela blbý že každá verze má svý menu a to nikdy neumí všechno a taky je tam pokaždý něco jinak(mluvím o přidání updatů)a někdy i k horšímu já si to namixoval a celkem to jde ale má každý okno trochu jinej vzhled. Jo a musíte se registrovat.A přečtěte si návod kolega tady nevypsal všechny možnosti,to ZPM de malp de taky posílat i v bio senzorech sou nějaký funkce.
Mohl by jsi prosím napsat co jsi tam všechno nainstaloval aby to chodilo? díky za odpověď.
Já to namixoval z v2.0.0, pak 2.2.0y expansion pack, 2.2.1 Update 31.March.2009 ,2.2.5 Update 17.April 2009 a 2.5.0 Update 25 may 2009 "vodní obrazovku mám z verze 2.0.0 ale zbytek nevím to musíte vyzkoušet mě to zabralo tak 40 min.
Hele když mám jenom verzi 2.6 a dám power control nebo zpm control tak mi to napíše only for resign. Jak si to mám zpřístupnit?
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Ale ako sa mám registrovať??? Stiahol som hru - nainštaloval - spustím ju - no a teraz čo???? - keď dam REGISTER a napíšem meno a heslo napíše mi ACCESS DENIED - to isté aj keď dám to rovno do LOG IN Čo mám robiť????
Ale ako sa mám registrovať??? Stiahol som hru - nainštaloval - spustím ju - no a teraz čo???? - keď dam REGISTER a napíšem meno a heslo napíše mi ACCESS DENIED - to isté aj keď dám to rovno do LOG IN Čo mám robiť????
musíš na stránky hry, najdeš na googlu
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.