Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Neodolatelný Sheppard

Neodolatelný Sheppard

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 03.3.2010 11:29:57
canary Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

netuším..ale je brutálny :biglol: nahaaa pri hľadaní som našla marcové spríjemnenie :P
[img][./images/thumbs/march2010_1267612185.jpg]http://i295.photobucket.com/albums/mm138/TashiraT/Calendar/March2010.jpg[/img]

Obrázek

ja neviem, ale osobne mám johna radšej zarastenejšieho :) no nie zase až do extrému ako vtedy, keď bol uväznený s antikmi 6 mesiacov v dilatačnom poli ;)

Příspěvek 03.3.2010 16:36:16
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já preferuju mírné strniště :)

Holky to jsou pěkné obrázky, zase po dlouhé době je na co koukat. Ještě dneska se pokusím taky nějaký přihodit :)
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 03.3.2010 17:11:51
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

u nás v televízii beží teraz seriál Tru Calling, neviem či poznáte, a asi pred týždňom bol jeden diel, kde hral Joe flanigan :) keď som ho tam videla tak som začala enmo mávať na obrazovku neschopná slov a až potom zo mňa vyliezlo: ,,Ježišikriste tam je John!'' :rflmao:

Plus teraz máme prázdniny a mnoho času takže zvládam niekoľko epizód SGA denne (keďže nebolo času dopozerať Atlantis :( ). Hrozne som sa bavila pri nadávaní na Larrin v epizóde Travelers ;)

Obrázek

Pre zmenu John :rflmao:

Obrázek

Pre tento mám slabosť :love:

Příspěvek 03.3.2010 17:19:44
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

viem že by osm mala upraviť predošlý a toto tam pridať ale nemohla som :) tot si zasluhuje osobitné okienko :rflmao:

Obrázek

Příspěvek 03.3.2010 17:24:38
Mishulka Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Teda holky, to je nádhera. Tolik foteček a všude jen samý John :smile: Krásně jste to tady zase oživily. Úplně se stydím :oops: Už jsem sem strašně dlouho nic nehodila, jsem ostuda!!!!! Ten Tru Calling jsem taky viděla a Joe tam byl prostě k sežrání, ale myslím, že postava Johna k němu pasuje tak nějak líp. Jak ve Warehouse 13 tak v Tru calling mi tam tak nějak chyběl ten jeho sarkasmus a ty super ksichtíky, co háže, když si z někoho dělá srandu. :D
Obrázek

Příspěvek 03.3.2010 17:32:17
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Nevadí :) Ja momentálne pozerám CSi: Miami a narazila osm na epizódu 2.14 - Slow Burn kde hrá Joe tiež :) ale ako si hovorila je to už také iné, lebo ho máme zafixovaného ako Johna :D predsa to nie je náš Johnny :oops:

Příspěvek 03.3.2010 17:46:08
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No ale zase ve Vražedných myšlenkách, když hrál Brandona Deana, nebyl až tak moc jiný než v SGA. Jsem docela zvědavá na ten nový film, co zrovna točí. Snad to bude dobrý. Nějak se nám teď vytratil, mazlík :smile:

Obrázek

aspoň jeden civilní :)
Obrázek

Příspěvek 03.3.2010 18:23:33
Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Keď dáte dokopy Joea a Jasona.... vždy z toho vznikne niečo takéto :D Super obrázok :D A ten nový film.... nevieš, o čom bude?? :)
Obrázek

Příspěvek 03.3.2010 18:43:22
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Přesně Joe a Jason jsou skvělý tým. Co se Tru Calling týče, tak jí samozřejmě znám a díl s Joem taky. Ale jak říkáte John k němu sedí nejvíc. A když se řekne Berndon Dean, tak si představím scooby doo píseň. U toho se vždycky řežu.

Jsem zvědavá na jeho nový film, ale bohužel také nevím o čem bude.
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 03.3.2010 18:46:35
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

ja som začala momentálne pozerať Farscape a Warehouse 13 ;) teším sa na epizódu s Joeom äči ako sa to skloňuje :) )

Obrázek

Tento sa mi strašne páči :D

Obrázek

škoda že tento je taký malý :)

Příspěvek 03.3.2010 19:00:51
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To nebyl seriál, ale celý film. Je tam holka, co umí číst myšlenky a Joe tam hraje agenta FBI a společně se snaží odhalit teroristy, kteří chystají útok. Original název Thoughtcrimes. Info:
http://www.csfd.cz/film/174030-zlocinne-myslenky-thoughtcrimes/
Jestli chceš, na PM ti pošlu odkaz ke stažení :smile:
Obrázek

Příspěvek 03.3.2010 19:06:05
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

keby si bola taká dobrá :D lebo hladám nejaký film dobrý tak by osm si stiahla ;)

Příspěvek 03.3.2010 19:16:20
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Okey dokey :D Pošlu ti to.
Jo, ten film, co točí se jmenuje Good day for it. Bohužel tam nehraje hlavní roli. Má to být o chlapovi, kterého před lety donutili opustit jeho ženu a dceru a teď se snaží vyrovnat staré účty a zase se setkat s rodinou. Já vím, hodně stručný, ale víc se zatím neví :D Joe tam hraje zástupce šerifa (zase polda :D ) A co vím, tak hlavní roli hraje Robert Patrick (plk. Sumner z SGA :smile: ) Tady se na něm asi nikdo krmit nebude :D
Obrázek

Příspěvek 03.3.2010 19:17:48
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Btw. k tomu Farscapu.... dnes som prelomila hranicu 2 série :D Už mám za sebou dve epizódy 3 série.... seriál celkom fajn, ale niektoré zápletky mi lezú na nervy. Niekedy si už poviem, že to prestanem pozerať, ale vždy príde nejaká výborná časť a tak pozerám ďalej.... a tak už to dopozerám :D Ináč, prvá séria... tá bola najlepšia :)

Thoughtcrimes môžem len odporúčať, takže pozri v najbližšej dobe :) Pre mňa je to srdcovka, okrem toho, že tam som "objavila" Joea je to aj skvelý film :)

Mishulka: tak aspoň nejaké info :) Vyzerá to na taký menší film, tak uvidíme :) A však zase sa stretne polovica castu zo seriálu.... ako keď som minule videla film s Amandou Tapping, hral tam ešte aj Paul McGillion - Carson... .a ešte minimálne dvaja, len si to už presne nepamätám :D
Obrázek

Příspěvek 03.3.2010 19:22:28
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

také sú najlepšie :D ja osobne lubim aj filmy s Richardom Deanom Andersonom :D ale neznášam, ke´d niekto na Jacka povie, aha McGyver! Je jasné že sa tam ťuťkoval ako McHyver, ale ako Jack už existuje vyše 10 rokov :D

uhh som si teraz troška moc seriálov nabrala, no neva :d idem skuknúť Farscape, Warehouse 13, Sanctuary a medzitým Dokončiť Atlantis a sem-tam obľúbené SG-1 diely :D A neveim sa dočkať o mesiac už aj SGU :D

Obrázek

Příspěvek 03.3.2010 19:35:02
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No Carsona jsem zatím viděla jsen v Sanctuary a v Supernatural. Do háje, proč jsou všude všichni ostatní, ale po Joeovi ani stopy. Vždyť je to škoda. Je to skvělý herec!!! Je mi po něm smutno :( Dokonce i ten casting na remake The Rockford Files vyhrál někdo jiný!!!!! Na nějakém Conu se rozčiloval, že má spoustu nabídek, ale hlavně na role rmantických, sexy hrdinů a to že zrovna není to, co by chtěl dělat. Nedivím se mu. Drsňáci mu prostě sedí :smile:
Obrázek

Příspěvek 03.3.2010 19:42:19
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

to je pravda :D ja som kedysi dávno videla Joa v nejakom filme od Danielle Steelovej a teraz keď si na to tak spomínam tak to nebola práve naj rola :) Ale teraz keď tak spomínam tak nejakí herci sa dosť opakujú a takýchto seriáloch :D Aj Amanda Tapping v SG a Sanctuary, takisto aj Ryan Robbins (v Sanctuary ako Henry Foss a v Sg ako sa volal...vodca Genii po Kolyovi, Ladon Radim či tak nejak).
Ale zase by som bola rada, kebyže vidíme Joa ako Johna v Atlantis filme :D Ale ten sa tak skoro nechystá :D Alebo aspoň nejaká epizódka v SGU ako Amanda alebo Richard ;)
Joe ešte aj v CSI Miami hral drsného chlapíka :D Síce to, že ako postava Mika Sheridana týrala svoju priateľku neni najlepšie, ale Joeovi to ide :D

Příspěvek 03.3.2010 22:18:33
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ten koniec CSI bol mrazivý... ako tam sedel na stoličke a tá jeho priateľka tam prišla za ním a on sa tak k nej naklonil a pobozkal ju na krk... :D

Film od Danielle Steelovej, to mohol byť jedine Rodinný album :) Je to zatiaľ jediný film, ktorý od Steelovej znesiem, lebo som čítala knihu a tá bola veľmi dobrá :)
Obrázek

Příspěvek 04.3.2010 09:03:40
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Hej ale aj tá postava mu sedela :D Grrrr akurát pozerám The Kindred part 1 a tam dávajú z minulých dielov...tá Teyla ma už s tým: Kde jsou moji lidé? vážne začína štvať...aj keď dobre chápem to, ale nemusí to rozoberať v každom diele 50x krát ;)

Obrázek

Trocha zmoknutý :P

Příspěvek 04.3.2010 11:12:20
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Teyline "My people" si ešte užiješ, neboj :D
Ja som akurát vstala, takže dobré ránko :)

Obrázek
Obrázek

Příspěvek 04.3.2010 11:16:39
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Neeeeeeee :evil: JA by som bola taká rada keby ju Michael odkrágloval tak ako bolo pôvodne, kebyRodney nepošle Johna späť v čase o tých 48000 rokov xD
Potvora xD Ja som musela vsávať už o šiestej, lebo mi mama šla do roboty a ma zobudila :/
Ja som akurát úspešne prekročila hranicu 4.série SGA :D Bolo by to aj skorej dopozerané, lenže ma zbavili netu, AXN a tak takže som dlho nič nevidela a teraz doháňam ;)

Obrázek

Nehehe :rflmao:

Příspěvek 04.3.2010 12:13:03
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Téda, vy se máte. Já už od 6 makám jak šroubeček :smile:
Co se týká Teyly, zrušila bych ji hned po první sezóně. Díky "jejím lidem" umřela spousta jiných lidí. A co z Atosianů měli? Nic. Jen za ně pořád nasazovali životy a občas i nějakým zaplatili.
Obrázek

Příspěvek 04.3.2010 13:19:44
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Presne...keď som videla že taký skvelý herec ako Chrostopher Heyerdahl bude hrať v SGA tak som sa potešila a poto...krucinál on hrá Athosiána! To bolo už fakt zlé :D Mne sa páčil ako John v Sanctuary :)

ja sa len hrozím kedy bude po prázdninách a ráno do školy :( 2x týždenne na 6:30 lebo máme nultú :(

Obrázek

Příspěvek 04.3.2010 14:55:08
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jj, v Sanctuary byl skvělej, a v Supernaturalech byl správně slizkej :D Jen nemusel škrtit Casse :smile:
A když hrál Todda, bylo to teprve úžo. Ten jejich super vztah s Johnem, to bylo vážně něco.

Jé, prázdniny bych si taky dala říct :( Jsem poslední dobou nějaká unavená.
Obrázek

Příspěvek 04.3.2010 15:17:33
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

V SN bol poriadne slizký :D Slizký že slizký že slizký :D Prázdniny.... uf.... je to len týždeň, ale ten oddych je viac než vítaný.... posledné dva dni som strávila na gauči v obývačke čumením na obrazovku notebooku.... však, seriály :D
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Postavy