Na OH jsem se samozřejmě těšila. Hlavně na krasobruslení, kde se na olympiádě sejde naprostá špička. Nějaké lyžování, možná se kouknu i na hokej. Akorát z toho kvůli práci nebudu moc mít

Ceremoniál se mi líbil, ale nějak se mi líbil o dost víc než ten čínský, kde to měli všechno až moc perfektní, a velkolepé. Tady bylo vidět nadšení a některé technické problémy, to se zkrátka stane, a myslím, že to nikomu nevadilo.
Jsem taky ráda, že (ač to tak nevypadá), tak olympijská myšlenka pořád žije - hlavně je fajn vidět, že se účastní třeba i Pákistán nebo Írán, či africké země, které se jedou vyloženě jen zúčastnit. Takže to není jen to ohrané "západní svět", ale je to opravdu globální. I když si jsem jistá, že někde v mongolské stepi je jim to jedno.
Mám ráda nástup sportovců. Je zajímavé vidět, kdo všechno se účastní, a třeba mě překvapilo, že naše výprava je očividně jedna z nejpočetnějších. Nebo že Slováci tam mají hokejistky.
Rozhodně to budou zajímavé dva týdny, takže držet palečky budu i v práci u počítače.

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.