Kočky vďaka ja neviem čo povedať. Dík
Dllho som tu nebola a zasa asi dlllho nebudem, ale pokúsim sa vybudovať si viac ciest sem.
Vítam všetky nové členky, členov a proste všetkých, ktorých John ohúril a zavítali do tejto témy.
---
Som tu však s úplne iného dôvodu. Z dôvodu, ktorý ma už naozaj hnevá a dnes ma ktosi vytočil. Nie nebude to off pretože sa to týka Johna. Na svete je už asi rok nová mánia. "Poďme párovať mužské postavy zo seriálov".

Doplatili na to mnohé moje obľúbené seriály a zatiaľ som sa vytešovala, že SG sa to chvalabohu vyhýba, ale dnes mi rupli nervy a spustiť niekde ďalšiu Apokalypsu ako sa mi podarilo pred rokom, radšej sa uchýlim len k sťažnostiam sem.
Vysvetlite mi ako môže niekto párovať Johna s Rodneym. My všetci, čo sledujeme SG už dlhé roky a poznáme mnohé ich repliky naspamäť, by sme na to ani v zlom sne nepomysleli. Tak prečo keď zrazu svet zachvátila mánia tzv. slashu, tak sú niektorí ľudia takí provokatívni, že to pchajú všade a kazia tým ostatným ich vlastný svet, ich myšlienky, spomienky a jediné čo robia je hnev. Prečo dnes? Lebo dnes som na jednom fore našla banner, kde John bozkáva Rodneyho. Ako fakt vážne. Nemám nič proti homosexuálom, ale to už si fakt niektorí nevedia dať pokoj? Nech si v to veria, nech si robia grafiku, ale načo to podkladajú pred oči skutočným fanúšikom. SG je niečo ako môj vzduch, ja som na tom seriály vyrástla a toto je už proste vrchol.
Prepáčte za výlev, ale verím, že tu to ľudia zoberú ako normálnu vec. Že tí, čo takéto veci robia postavám a páči sa im to, tak že chápu čo tým myslím a neurazia a tí čo to proste nemienia mať v seriály a jednoducho im vadí ak im niekto ničí seriál ma chápu. Nechcem vyvolať vojnu. Len som už proste unavená, keď to ľudia podkladajú naschvál. Naozaj to nie je vtipné.