DAVE! píše:
3. série mě zatím dost nezaujala. Nevím jestli je to tím Shawem, ale kvůli němu Casey vstoupil nějak do pozadí a přijde mi tam jakoby tam byl jenom na trhání zubů

Se vztahy to už opravdu přehánějí. Zdá se to jenom mě, nebo Sarah se chová jako děvka? Nejdřív Bryce, pak Chuck, Cole Barker a teď Shaw. A to samý Chuck. Měli by scénaristi už něco udělat a vrátit nám starého Chucka, myslím, že ten nápad s intersectem 2.0, které z udělají z agenta superšpiona byl dost špatný nápad a Chuck mohl zůstat jako google na teroristy
Víš co vůbec slovo "děvka" znamená? Je to urážka a obrovská, opravdu veliká. Říct tohle o nějaké ženě, případně i jí do očí, tak ti nejspíš přistane něco na hlavě. To, že je Sarah zmatená a neví, jak se zachovat, když se u CIA naučila city neřešit, z ní ještě nedělá děvku. Kdyby každá zmatená žena na planetě byla děvka, tak jsou to všechny.

A opravdový vztah měla vlastně jen s Brycem, to ostatní byly jen náznaky a flirty. S Chuckem navíc jde o víc, ale bohužel by se oba potřebovali probudit, aby jim to došlo.
Každopádně jsem ráda, že tam zase pobíhá neoblečený někdo jiný než jen Sarah ve spodním prádle a hlavně má Yvonne zase trochu co hrát.
Casey byl trochu vzadu vždycky, ale i on bude mít v dalších epizodách víc prostoru. Trochu mi přijde, že s příchodem Shawa už moc nefungují jako tým, ale nevadí mi, že Chuck už neblázní a nedělá sólo hurá akce.
Poslední epizoda se mi hodně líbila - je zajímavé, jak se role Chucka a Sarah vlastně obrací - zatímco ona se učí city poznávat, on se snaží naučit, jak je nevnímat. To jeho praštěné poskakování mi určitě chybět nebude. Na "legraci" mají Buy More. Vlastně to tak fungovalo vždycky, jen to nebylo tak očividné.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.