Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Dr. Horrible's sing-along blog

Dr. Horrible's sing-along blog

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tak jsem to před chvílí zkouknul a musím říct, že je to vážně skvělé. Nevíte někdo, jestli náhodou nebude nějaké pokračování?

Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Měl by se udělat čtvrtý díl, ale nevím jak to zatím vypadá.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Je nebo velmi brzy bude prequelovej comix... už je to nějakej pátek, co to ohlásili.
EDIT: Round-Up z 26. října 2009 - Zdroj The Great Geek Manual
Need more Dr. Horrible in your life? Dr. Horrible is coming to comics.
EDIT: Round-Up z 9. listopadu 2009 - Zdroj The Great Geek Manual
MTV has a preview of the new Zack Whedon Dr. Horrible comic series!

Co se týče videozpracování, nedávno jsem slyšel rozhovor nějakého neschopného amatérského zpravodaje a Nathana Filliona. Vydržel jsem jen asi deset minut, protože ten chlápek furt squííoval o tom, jak je Nathan úžo a jak se nemůže nezeptat na Dr. Horribla, protože tam byl Nathan absolutně fabulous... každopádně co si pamatuju to Nathan potvrdil, že se něco fakt připravuje.
EDIT: Round-Up 21. ledna 2010 - Zdroj The Great Geek Manual
Interview: Nathan Fillion talks Firefly, Dr. Horrible, and Why Kids Need to Read.

EDIT 7.4.: Tohle je neskutečně úžasnej počin... :-D Smekám...
Doktor Horrible jako 8-bitová hra

EDIT: A navíc je na oficiálním webu i 8-bit soundtrack ke stažení

EDIT 13.4.: Tak opět něco nového k Horrible 2, tentokrát pohled Felicii Day na její postavu.
Will Dr. Horrible 2 resurrect Penny? She talks!
A když už jsem zase píšu... jak si představujete Horribla 2? A chcete ho vůbec?
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak, včera jsem se o tomhle dílku dozvěděl, dneska jsem si ho stáhl a musím jednoduše říct, že je to fantastický :) .
S ohledem na to, že jsem od toho nic neočekával jsem byl obrovsky překvapený, nádherná hudba (soundtrack mi tu hraje ve smyčce už po několikátý), herci taky super. Pobavil jsem se.

Škoda, že toho není víc, na druhou stranu kdo ví, jakou úroveň by pokračování mělo.
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Předchozí

Zpět na Další seriály