Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Battlestar Galactica a Caprica První díl seriálu Caprica

První díl seriálu Caprica

Cyloni byli vytvořeni člověkem, stroje které měli pomoci lidem se vzbouřili...

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Já si bohužel nemůžu pomoci, ale stejně jako u pilotu jsem se i u prvního dílu hodně nudil. Caprica mi tedy vůbec nesedla a další díl už asi stahovat nebudu.

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Páni, těšil jsem se na Capricu jenom proto že začne v době, kdy SGU bude mít ještě pauzu... Pilot se mi líbil, ale první díl ještě víc!

K tomu co se mi líbilo.. intro je moc pěkný.. sice BSG měla lepší melodii ale ten průlet postav... hlavně Adama na hřbitově perfektní... V epizodě se mi asi nejvíc líbila Tauronská výuka malýho Billa od strejdy mafiána a prostředí Malého Tauronu.. Zoe, která se propadla na postely...lol... :)

No a ten konec... to byl mazec... Jsem rád, že je to dramatický seriál a absence akce mi ani trochu nevadí... A ty prvky, které tam jsou vidět a narážky na BSG..na to jsem se moc těšil...

BigQ@123 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Co se týče intra myslel jsem, že to bude něco ve stylu BSG.Hodně se mi tohle intro líbílo.
Taky doufám, že to taky nebude jenom o Caprice, ale podíváme se i na další kolonie a pěkně detailně a vůbec něco víc o té solární soustavě.Taky mi nějak tak trochu chybí FTL jump a dradis :oops: .To že to je drama to neznamená, že by se to tam nedalo zakomponovat.Snad to nezní šíleně :D .

Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Over.Lord: tak jinou možnost neměl, tak to zkusil, jelikož její vědomí bylo v té virtuální realitě... a nakonec se mu to povedlo, Zoe žije, existuje, sice "tajně" jako robot, ale je tam... je to ona...
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Over.Lord Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

ale on o tom vlastně neví... myslíte že se to dozví v dalším díle?
[img][./images/thumbs/100123053615414763_1265552998.jpg]http://nsa10.casimages.com/img/2010/01/23/100123053615414763.jpg[/img]
Obrázek
Nos must amitto vivo en!

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No to bude navíc dílů.Vižvanit to už nazačátku to neodpovídá tomu stylu co zvolili.

Padre Airman
Airman

Odpovědět s citací

BigQ@123 píše:
[Je tam i spousta zajímavých techů, který si odporujou s BSG.Třeba ten holo papír.Škoda že ho vymysleli až teď do Capricy, ale do BSG by se asi nehodil :hmmm: .

No, nebude to tím, že po válce se Cylony lidi zanevřeli na moderní techniku, když viděli kam je to dostalo?

Major
Major

Odpovědět s citací

Tak Pegasus a jiný BS byly technologicky výše než Galactica a nikomu to nevadilo :D možná až pak těm lidem na nich, když zjistili, že ty lodě nemůžou vůbec ovládat :D
Obrázek

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

To asi jo.Nezmínili to náhodou nějak takhle i v seriálu?Ale přece ten papír nemůže za první válku.Ten snad taky povstal proti svým pánům??>>"A teď si na mě už nic nenapíšeš"<< :D.Stejně v BSG jsme kolonie až tak hluboko nepoznali, takže to co jsem napsal se nedá říct úplně přesně.

Major
Major

Odpovědět s citací

Jelikož se v Daybreaku 2 zbavili na konci všeho technologickýho, že budou jen obdělávat půdu atd., tak asi jo, ne?
Obrázek

Skot Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

holopapír v Galactice taky nemusí být, protože může sloužit jako jen přístup na "net" a takový úřednický věci můžou dávat tradičně na papír.
A mimo jiné, že holopapir nebyl vidět v BSG tak to neznamená, že tam nebyl xD
Owensův Zákon:
Jste-li dobří, hodí vám na krk veškerou práci. Jste-li opradu dobří, dokážete se jí zbavit.

Butnerův zákon:
Kdo se směje naposled, má dlouhé vedení.

Jackmax Airman
Airman

Odpovědět s citací

http://video.syfy.com/shows/caprica/promos_trailers_6/caprica--this-is-our-future/v1196453

Přípomíná vám to na začátku viper a rozestavěnou nějakou battlestar?
Jinak, kdy se odehrává děj? Tak 10 let před první cylonskou válkou?

Major
Major

Odpovědět s citací

50 let před pádem tuším...
Obrázek

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak stačí sa zamyslieť a ľahko sa to dá odhadnúť, lebo v Caprice má W. Adama tak 10 rokov a v BSG odhadujem tak cez 60.

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

58 let.Ne bohužel není.Je to nějaká vzducholoď mixovaná s vrtulníkem.A to letadlo to je nějaký něco.

PředchozíDalší

Zpět na Battlestar Galactica a Caprica