Budu se na to taky muset podívat. Naposledy když se objevovaly hodnocení na jedné straně "sračka" a na druhé "bomba", tak šlo o průměrný Den, kdy se Země zastavila.
Abych nebyl OT, tak:
Mullholand DriveNevím, o čem to bylo, ale supr se na to koukalo.
9/10 a opět forma převládá nad obsahem (IMO).
Gone Baby GoneAni potřetí ten film neztrácí koule! Ben Affleck FTW!
10/10
Hon na ponorkuChci, aby Sean Connery byl prezidentem světa a sjednotil ho pod svým přízvukem.
We šail for hištory!9/10 (ponorkových filmů, pravda, moc není)
Číslo 9Grafici odvedli veškerou práci, protože tahle stylem supr věc má naprosot dementní scénář a dialogy. TOHLE je film, který je daleko tupější než Avatar. Číslo 9 si zaslouží číslo
5.
Když Burian PrášilVlasta taky FTW! Člověk, který byl v roce 1942 schopný vystoupit v divadle s bičem, na kterém bylo napsané velké C, což před publikem vysvětlilt, že "
Tohle je bič na něm cé", prostě uměl vypadat jako idiot i posté a stále tím královky bavit.
9/10
ŘekaPoetický film z první republiky, nicméně dneska ho asi nikdo nezná. Tak trochu pokus o Extázi kdyby ji netočil Machatý. Na svojí dobu zajimavé, ale dnes IMO neosloví.
5/10
Poslední tango v PařížiMarlonu Brandovi stačí, že se zamračeně minutu kouká ven z okna, a je to neskutečně cool! Mimoto, věty jako "
jdu si ostříhat nehty" nebo "
jdu pro máslo" po tomhle filmu už nikdy nebudou stejné.
8/10 (občas jsem usínal, ale to je u artfilmů prý normální)
Jméno růžeSupr sonda do středověkých klášterů, ale kvůli masivní unavenosti jsem v půlce
usnul. Nebudu hodnotit dokud nedokoukám prostředek, nicméně z toho, co jsem viděl, to vidím asi na plnou baráž čísel...
MirrorsDěj jako z
Univerzálního generátoru klišé hororů. Kiefer jako ve všech svých rolích za posledních deset let. A Amy Smart neukázala ani prsa. Jako parodie dobrý, ale jestli to režisér opravdu zamýšlel jako horor, tak by se nad sebou měl zamyslet.
A ano, za všechno opět může zlo usazené ve schizofrenické dívce
3/10 za to, že jsem se pak chvíli bál podívat do zrcadla. Ale to je vlastně u mě normální.