Skola, no... dopadla "super"! Mame nove lavice, lenze je ich strasne malo tak musime sediet po dvoch, ale ja jedina som sedela po dvoch (myslim este ked sme mali stare lavice), triedna nam slubila ze nas nerozsadi, ale zabudla, rozsadila. Najprv ma chcela dat k jedemu (radsej nemenovanemu spoluziakovi) o ktorom si moja babka mysli, ze by sme sa mali zobrat. Ked si predstavim, ze by to zistila, tak uz zacne rozosielat pozvanky. No ale samozrejme, triedna "nesklamala" a dala ma k jednemu (radsej nepoviem co) s ktorym sedim kazdy rok. Vzdy to vyzera ze uz s nim sediet nebude, no stane sa "zazrak"! On samozrejme nateseny ze schytal niekoho kto mu bude radit, ja na pokraji nervoveho zrutenia, lebo mi cela trieda povedala: Ľutujem ťa. Povedala som si, prezijem to, myslela som stale na Johna, na to, ako krasne povedal "That plan sucks"alebo " I´ve shot him... In a leg!", spievala som si v duchu, no neverila som vlastnym ociam ked, no radsej to napisem malym,
som ho videla ako si strcil ruku do nohavic a zacal robit nechutne veci. Nech si to robi doma a nie v skole. On si mysli ze som slepa?! Teraz si predstavujem triednej vyraz ked jej to hovorim. Ktohovie ako by sa tvarila.Povzbudenie na zajtra pre vas, mile Sheppofilky:
[img][./images/thumbs/image00008-1_1263233733.jpg]http://i401.photobucket.com/albums/pp94/gadget_82/John%20Shep/Image00008-1.jpg[/img]