Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry Star Trek Online

Star Trek Online

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 16.1.2010 20:37:29
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

mikey píše:
Nevím jak moc je realistické vůči světu star treku, ale když jsem v tutorialu prolétal se svojí Mirandou kolem lodě třídy Sovereign (myslim), tak jsem si připadal opravdu méněcenný.. :rflmao:

Nebyl to Excalibur?
Obrázek

A pokud se mi na nějakém budoucím free serveru podaří zahrát si to, tak si zamlouvám jméno lodi Serenity :D A budu samozejmě Vulkánec :D
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Příspěvek 17.1.2010 08:48:31
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Sakra ten je tak velkej ? Myslím že to byl ale spíš Sovereign. :hmmm:

Mimochodem, k aliancím a podobně, našel jsem tam možnost založit flotilu, přičrmž jestli to chápu, tak můžeš do banky dát jakékoliv vybavení a někdo z flotily ho pak může třeba použít. Mno, prostě to vypadá promakaně.. :lol:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 17.1.2010 15:55:14
Lord_of_war1 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Hmm tak sem to vcera hral zalozil sem si postavu paril to do 2 rano sem 5 lvl a dneska se na to nejde prihlasit kua ted hraju za dalsi postavu tak doufam ze to pujde.
Pravda a svoboda jsou věci, které si nalháváš abys si v noci usnul.
Nic sem necítil. Zemřel jsem uvnitř.

Obrázek

Příspěvek 17.1.2010 16:41:52
Lukec Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ok lidi dejte si mě do friend listu
Jméno: Lucas Sisko
Loď: Swordbreaker
Obrázek

Příspěvek 17.1.2010 16:55:41
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nemůžu tě najít, je to nějaký dementní přidávání, najdi si mě a přidej mě. Jméno charakteru je "natalie" (neptejte se mě proč) a username je jako admiral_mikey, USS Balthasaar.. :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!

Příspěvek 17.1.2010 18:14:36
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Hele lidi muzete se tam ted prihlasit ja teda vubec ne jinak moje jmeno Ashley :D a lod freelancer. :D

Obrázek

Příspěvek 17.1.2010 19:45:23
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Teď se dalo přihlásit dost špatně, až na xx-tý pokus. Tak co, založíme flotilu ? :wink:

Příspěvek 17.1.2010 19:56:23
Lukec Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No řek bych, že server má kapacitu a jak ta je plná tak šmitec a přihlašte se později. Což by asi vysvětlilo ten hladkej běh oproti jinejm online hrám. Jinak k té flotile, proč ne. Jinak hra je celkem dobrá, ale trochu by to chtělo ještě zapracovat na grafice menu a volitelnosti kvality zobrazování. Pořád to menu není co bych od star treku čekal.
Obrázek

Příspěvek 18.1.2010 19:52:24
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak z flotily nic nebude, pokud se nás nenajde 5, což je minimální nutné množství členů..
Lord_of_war1: A jak se jmenuje tvůj účet ? Ať tě můžu jednoznačně identifikovat, ashley jsem našel asi tři.. :wink:

Příspěvek 19.1.2010 15:45:10
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Takze nejak tak jmeno je Ashley Kirk z U.S.S Freelancer kdyz to nepujde skus vyhledat jenox akorat nevim jak vas najit kde jo nebo jeste takhle Ashley@jenox

Obrázek

Příspěvek 19.1.2010 21:29:24
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak USS Freelancer jsem někde poletovat viděl. :D Já teda měl dneska čas, takže jsem trochu hrál. Nevíte někdo, jak se hraje ta mise o suroviny v Neutrální zóně? To je ta, kde je hromada borgských krychlí a máte za úkol oskenovat 8 borgských zařízení abyste si kalibrovali zbraně. Když jsem tam byl já, tak jsme tam byli jen dva, ale nikde jsem nenašel ty zařízení a bojovat proti takové armádě krychlí ve dvou je prostě sebervažda. :D Jestli jste to náhodou někdo hrál, tak dejte vědět co a jak. :wink:

Btw. mé jméno je Kumar a USS Vokau. :)
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 19.1.2010 21:40:38
Lukec Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No byl jsem tam taky a zrovna jak jsem páchal tu sebevraždu tak kdosi přiletěl a radši hned pak odletěl. Hned sem si vzpoměl na Q "neříkal jsem ti abys nikdy neprovokoval borgy?" Já bych tu misi nechal na později nebo zkusil naletět rychle a naskenovat v týmu jeden jako volavka a druhej skenovač. Jinak už jsme tu 4 lidi ještě 1 a můžem tu flotilu.
Obrázek

Příspěvek 19.1.2010 21:57:32
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Nevim jak vy ale uz by to potrebovalo zmenit lod ta zakladni miranda uz mi leze krkem :D a hlavne sem na ty lodi velitelem uz nekolik let tak chci prelozit sakra :(

Obrázek

Příspěvek 19.1.2010 22:22:49
Lukec Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jinak ještě pár kvalitních screenů co se mi povedlo pro utvoření si názoru o hře. Btw. Nevíte jaký jsou snakce za zničení lodi? Já myslím, že nic, teda alespoň mě nic nepostihlo zatím.

[img][./images/thumbs/screenshot2010011916010_1263936108.jpg]http://img200.imageshack.us/img200/8321/screenshot2010011916010.jpg[/img]

Obrázek

[img][./images/thumbs/screenshot2010011921091_1263936164.jpg]http://img685.imageshack.us/img685/3408/screenshot2010011921091.jpg[/img]
Obrázek

Příspěvek 20.1.2010 07:56:09
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Za zničení lodi zatím není sankce žádná (dej Bůh, už jsem exnul alespoň padesátkrát), ale po betě prý bude.. :roll:

Lord_of_war1: Tak jsem tě včera konečně našel, akorát jsem zase musel vypadnout.. :oops:

To all: Stačí se domluvit na čase, a můžeme klidně vyrazit na borgy, 4 lodě už snad dají alespoň dost času na provedení scanu. Teď jsem si pořídil novou loď, tak ji chci vyzkoušet. :twisted:

P.S., pěkné screeny.
P.P.S. Kdo je Daniel@Danik02 , nebo tak nějak ? :oops:

PředchozíDalší

Zpět na Hry