.Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
.

| Toto je spoiler!!!: |
| Ted vypráví dětem celý příběh jak poznal jejich matku (viz díl s jeho rodičema jak říká, že svým dětem bude vyprávět celý příběh). Tak začíná vyprávět od té chvíle co poznal Robin, protože ona je víceméně důvod proč se následně Ted s Victorií rozejde [i když vůbec Teda nechápu proč nejel sní - já němčinu nesnáším ale kvůli Victorii bych do Německa klidně jel]. Plus co k tomu nasvětčovalo: v 1x11 - The Limo Ted říká svým dětem: "Protože najednou byl rok 2006. A 2006 by důležitej." a hned další díl na konci říká: "Z nějakého důvodu jsem si myslel že dnešní noc bude bod obratu, že tohle bude noc, kdy můj život - můj skutečný život - konečně začne. Vtipný je... že jsem se úplně nemýlil. Protože ta noc byla jenom začátek." (a poprvé vidíme tvář Victorie) potom Victorie je jedna z mála u kterých Ted nevyvrátil, že by to byla Matka Pak přišla ta celá situace "se žlutým deštníkem." pořád to zapadalo, Ted pouze říká v tom díle, že jejich Matka v tom Baru tenkrát byla (a že jí v podstatě ukradnul deštník |