Nevím čím začít.
Když bylo našemu prvnímu psovi 1 a půl roku, tak, když jsme odjeli do obchodu, měla psa na starosti babička. Už byl v té době hyperaktivní, tak jsme mu dali náhubek pro jistotu. Odjeli jsme na nákup a za hodinu se vrátíme a pes má na sobě rozkousaný náhubek bez potíží a matka má rozkousaný telefon. Jako bonus ještě byla na zemi Hi-Fi věž. Babička samozřejmě nic nevěděla, ten pes ten mobil rozkousal přes ten náhubek nejspíš
a druhý příběh
Opět s naším prvním psem. Byly jsme na procházce a jelikož Hazel (to je jeho jméno) je náchylný na zajíce a srnky, tak byl na podle nás silné stopovačce. Šli jsme velkým polem a otec uvolnil Hazela více než měl, protože viděl srnky a měla to být taková terapie. Matka ho varovala, že se to může urvat a on jako geroj se připravoval na trhnutí. Hazel si všimnul srnek a vyrazil za nimi. Jak se natáhl, stopovačka se roztrhla a otec šokovaný to okomentoval se slovy "Kurva, on to urval". Tak sme se všichni za ním vydali. Z toho jsme na něj volali
Já: Hazeli!
Otec: Pojď ke mě!
Matka: AHOJ!!!
Pes jakmile zjistil, že srnky nedohoní se zastavil a dostal pořádný výprask
Druhý pes Leon, ten žádné excesy zatím neprovedl, až na ten, že krade peřinu z postele a nese ji z ložnice do obýváku, aby si tam ustlal.
Pak je tu ještě kočka
Máme chalupu v Jeseníkách, kde ji pouštíme. Ona je domácí kočka, nikam neutíká, chodí na půdu. Když jsme jednou jeli domů, tak se hledala kočka. Problém byl v tom, že kočka na půdě, ve stodole prostě nikde nebyla. Tak jsem se rozhodnul pro drastické opatření. Jelikož ona je velký posera, který se bojí i blbých popelářů, tak jsem vzal křoviňák a pustil ho na půdě myslíc si, že zdrhne z půdy ven, kde čekala matka. Samozřejmě se nic nestalo. Po asi 2 hodinách hledání, slušné hádce našich jsme kočku našli schovanou pod jednou blbě udělanou podlahou, kde byla celou dobu schovaná.