Zelené poselství jsem ve filmu necítil ani za mák... a to sem na něm byl už 3x

Prostě to beru tak, že kdyby někdo přišel vybombardovat moje město s tím ať odtáhnu jinam, kolem je přece hodně jinejch měst tak budu taky nasr... Je fakt, že jak někdo někde ničí něco přírodního, hned je to eko film...
Vizuální stránka je bomba, jen mě v 3D kinech štve snížení jasu, ale to se dá zvyknout, a taky se mi obraz zdá být někdy trhanej. Ale to není chyba AVATARA ale technologie kina.
Ty vrtulníky... říkám si, že už teď vznikají materiály dostatečně lehký a pevný na to, aby se něco takovýho dalo efektivně postavit. Jako výhoda takové konstrukce mě napadá manévrovatelnost. Ale poříd si říkám, že ty vrtule musí být sakra pevně přidělaný aby to uneslo tu váhu.
Jo film je to boží, prvně se mi stalo, že sem na konci seděl a funěl jak po maratonu.... dokonce sem si v jedný scéně i zařval

Příběh jak přes kopírák, přesto mě i párkrát překvapil (Eywa se zapojila do války? To sem fakt nečekal).
Teď si jen říkám, proč já vůl kupoval novou LCD... teď budu muset koupit další abych si to mohl doma pustit taky v 3D

:-D:-D
Camrip je zlo