Toto je spoiler!!!: |
A taky podle toho, že jedna producentka o ní někde mluvila jako o The Doctor's Mother |
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
A taky podle toho, že jedna producentka o ní někde mluvila jako o The Doctor's Mother |
Já tak nějak počítám, že Davies udělal to co se plánovalo s Masterem od začátku [kdyby Delgado neumřel tak by se v poslední epizodě 3. Doctora za něj obětoval] takže asi už Mastera neuvidíme (alespoň asi ne brzy, ale třeba Moffat vytáhne Black Guardina nebo Toymakera ![]() ![]() |
Jo o tom jsem četl, ale osobně doufám, že je to Masterova konečná.Tenhle odchod se k němu fakt hodil (ačkoliv jsem čekal něco úplně jinýho). Ale Moffat zatím vypadá, že se slibně kloní k těmhle návratům "méně" profláklých nepřátel (teď se kupříkladu vrací Siluriani), ale mohli by klidně vymyslet nějaký nový nepřátele. Přeci jen, když se podívám na nově vymyšlený rasy není jich moc co by se mi vyloženě vryli do paměti (ale jsou vyjímky např.: Weeping Angels, Oodové...) |
David opět zazářil. Akorát, jak prohlásil, že když je poslední Pán Času, tak jsou zákony času jeho, to "trošku" přehnal. Adelaide je dobrá companionka. Jenom nechápu, proč spáchala sebevraždu. Měla být ráda, že jí Doktor umožnil žít déle, než měla vyměřeno. |
Nejvíc se teda předvedl John Simm. ![]() ![]() Regenerace Desátého byla fakt dělo. Málem zdemoloval TARDIS. ![]() Když Desátý říkal "Ještě nechci jít!", tak mi to připadalo, že je to i Davidův osobní pocit. Doufám, že mu to nedá a do seriálu se po nějaké době vrátí. A snad to nebude jenom malé cameo. Co se mi nelíbilo, že Time Lordy tam ukázali jako zlou rasu. A já se tak těšila na návrat jejich civilizace. Je to škoda. Kdo byla ta Time Lady, kterou Doktor poznal?. Koukám, že tady tipujete Donnu, jeho matku, Romanu. |
Páni Času byli v podstatě vždycky hajzlové ![]() Jinak Tennant se určitě dřív jak v roce 2013 do role Doktora nevrátí a to stejně bude jen na epizodu (jestli vůbec) Myslím, že už Davies oznámil, že to byla Doctorova Matka. A k Waters of Mars: Zabila se, protože Doctor říkal, jak musí umřít kvůli budoucnosti lidské rasy. |
jak se Doctor ptá těch ufounů jestli je Země chráněná!!! |
Že je chráněná bylo sice fajn, ale položilo mě "So.... basicly run!" ![]() ![]() |
když se Doctor ptal, zdali je Země chráněná ![]() |
Že je chráněná bylo sice fajn, ale položilo mě "So.... basicly run!" ![]() ![]() |
když se Doctor ptal, zdali je Země chráněná ![]() |