Toto je spoiler!!!: |
No jestli je šoupnou zpátky, Doctor s nimi nebude zadobře a pokud chlapci změnili politiku, tak to bude průser jak mraky ![]() |
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
No jestli je šoupnou zpátky, Doctor s nimi nebude zadobře a pokud chlapci změnili politiku, tak to bude průser jak mraky ![]() |
Doctor s nimi v podstatě nikdy nebyl za dobře ![]() Otázka je jakou si myslíš, že měli Time Lordi politiku? ![]() |
A s tím resetem pozor! O tom se docela žhavě diskutuje - už kvůli tomu, že TARDIS bude vypadat tak jak vypadala za doby 1. Doctora |
Teď se dívám znova a Ood tam žbleptá něco It is returning, they are returning, he is returning. Když by "it" byl průser, "they" time lordi a "he" Master, tak by nemuseli být time lordi ti zli... |
http://www.youtube.com/watch?v=ynhbkSKci-c
http://www.youtube.com/watch?v=MGEIaTZf72c&feature=related
Já říkal, že Time Lordy zastaví než sem nalezou :X |
aaah still not ginger... |
Wilfred to u mě právě trhnul na první místo kompaniona |
ostatními, Miky s manželkou, návrat k Rose, svatba i ten kapitán Jack... |
Miluju hlášku: Wilf: "God bless the cactuses!" Doctor: "That's cacti!" Cactus: "That's rasist!" Ale všechno nebylo vysvětleno:-( I když, třeba v páté sérii, zvlášť ta tajemná žena... Souvisí to s dílem Blink? Byla by to podle mě dost velká náhoda, kdyby ne. Nemám teď Blink po ruce, ale Lord President teď popsal ty dvě, co si zakrývaly tvář jako "weeping angels of old" - neříkal v Blinku Doctor něco o tom, že je to hodně stará rasa? No doufám, že si s tím Moffat ještě pohraje. Dost mě překvapila Martha s manželem. Nechtěla si vzít toho ortopeda z konce třetí série? |
Jsem uchvácen i přes blbosti co tam Davies nacpal se mi to líbilo. A moc. Brečel jsem u toho. S tím Wilfem to bylo něco ![]() A pak návrat Rassilona (to já jenom WTF? Slyšel jsem Dobře?) [Jeden ze zakladetů Time Lordů, první a nejslavnější Prezident Gallifrey] Ta "Doktorova odměna" byla skvělá, dokonce mě ani Rose tady nevadila a ta scéna s ní se mi i líbila. |
KDO TEDA SAKRA BYLA TA ŽENSKÁ??? ![]() |
Líbil se mi už z fotek [asi jako jednomu z mála ![]() |
bála jsem se, že se všichni zas sejdou na jednom místě. Dost mě překvapilo to s tou zbraní... A ta poslední věta, to bylo teda...uaaaaa!:( |
Kdo je ta ženská??? Doktorova matka? Odkdy Doktor přežije pád z takové výšky a ještě když proletí sklem? Ti potrestaní Time Lordi, to je z té epizody weeping angels, ne? Má to být hodně stará rasa, navíc jak si zakrývali oči... Btw myslíte, že v některé z příštích sérií uvidíme Doktora-člověka z té jiné dimenze? |
Jo a nevíte někdo, kdy si Martha vzala Mickeyho? Prý to bylo v Torchwoodu, ale já jsem to jejich Children of Earth viděla jen tak zběžně... |
Já bych řekl, že ta ženská je Doktorova matka... manželka dost nepravděpodoné, určitě je to někdo mu velice blízký. |
Jo Matka by to mohla bejt, nebo také Susan [jeho vnučka] nebo také úplně klidně i jeho dcera [nemyslím teď "dceru" Jenny] nebo třeba Romana (Doctora společnice [Time Lady] kterou jsme naposledy <v seriálu> viděli v jiném vesmíru) Prostě možností je spousta a to mě štve ![]() |
Master zemřel (sice to nemůžeme říct definitvně, ale bylo by to pěkný a smutný závoreň). Přiznám se, že jsem dosud u původních dílů viděl jen jeho Rogerovu inkarnaci, přesto se mi líbilo jak tak tahle scéna krásně ukončila, tenhle "souboj" obou Time Lordů. Masterova "hrdinská" smrt se mi hodně líbila) ačkoliv jeho měnění stran taky nemělo chybu...no ostatně všechny scény s Master (krom té zmasterovací) byly super Co se týče Doctora líbilo se mi naopak, že tady to bylo právě naopak. Tradičně lamácká smrt Jinak Smith mi přišel v těch pár minutách absolutně skvělej. Už se nemůžu dočkat jara |
Já tak nějak počítám, že Davies udělal to co se plánovalo s Masterem od začátku [kdyby Delgado neumřel tak by se v poslední epizodě 3. Doctora za něj obětoval] takže asi už Mastera neuvidíme (alespoň asi ne brzy, ale třeba Moffat vytáhne Black Guardina nebo Toymakera ![]() ![]() |
Tak jsem viděl tu ukázku z páté série .... ![]() ![]() |
podle toho jak se na sebe podívali |