Páni, vypadá to, že tu zase někdo pobral všechnu moudrost světa...

Říkáš tu, že čteš úplně všechno, ale zároveň taky, že tě to nudí - pak nevím, co si myslet, když děláš něco, co tě nebaví, tak se pak nesmíš divit, že ti to leze na nervy...

To, že tu lidi píšou pořád to samý, na to je možný přijít, když si občas přečteš nějakou z těch rádoby na pokračování povídek, které tu vždy zazáří jen na pár dní a autor se pak z ničeho nic ztratí, rozhodně ale ne pokud bys četl všechno, protože pak si myslím, že bys nenašel jen to samý - ale konec konců, přijít ti to takhle může, existujou i lidi s podivnějšími názory...
A ohledně tý stávky, musíš předně pochopit to, co zakusíš jen pokud občas napíšeš nějakou tu povídku - a ty se tu za občasného autora dokonce sám považuješ - pak teprv pochopíš, že když napíšeš nějakou povídku a napíše ti tam jen pár lidi, ačkoliv se jich tady na fóru pohybuje dost a dost, trochu to zamrzí a tak se nediv, že občas někoho napadne i takhle bizardní nápad (tak to je i podle mě, ale dokážu pochopit, proč k tomu někteří lidé došli)...
A to, koho nominuješ je zcela na tobě, já bych taky nedával hlasy nebo nominace něčemu, co mě nebaví...

EDIT: Btw chtěl bych vidět loď, kterou vyklepne i ISS...