Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Neodolatelný Sheppard

Neodolatelný Sheppard

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 02.1.2010 19:55:09
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

The Good Man: No já jsem starší než 12-14. Když se ti tohle vlákno nelíbí, tak sem nelez. A abys věděl, toto téma bylo vytvořeno proto aby jsme si mohli popovídat o oblíbeném herci nebo postavě. Neznamená to, že by jsme byly nějak ujetý. Každý má nějaké oblíbence a koníčky. Joe je jeden z nich. Neříkej mi, že se ti nikdy žádná postava nelíbila a nikdy ses o žádný s nikým nebavil. Je to úplně normální. Ale to co jsi tu napsal, mi normální nepřijde. Přijdeš si sem a urážíš nás. Jsi buďto velký hňup nebo pokrytec a nebo obojí. To si už přeber sám

Coder: Děkujeme za zastání :)
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 02.1.2010 19:56:01
The Good Man Airman
Airman

Odpovědět s citací

Napsat o někom že je "úžasný", ačkoli ho v životě nepotkal, neviděl, nemluvil s ním byť telefonicky ( a to vše brát s rezervou ), je fanatismus, a fanatismus hraničí s šílenstvím, anarchií a co člověk ví s čím ještě.
otázka byla, co je na tom normální, opakem je zda to není trapné, říká se tomu všeobecně LITOTES

Příspěvek 02.1.2010 19:56:20
canary Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

ale čo ťa to zaujíma boja? sedíš tu? nie. akurát si liečiš komplexy tým že nás tu ponižuješ a robíš zo seba neviem čo...

Příspěvek 02.1.2010 19:57:21
Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Myslím, že je zbytočné sa k tvojej poslednej poznámke vyjadrovať, lebo to nepochopís tak či tak :) A ako som povedala, pre mňa je to už uzavreté ;)
Obrázek

Příspěvek 02.1.2010 20:00:16
The Good Man Airman
Airman

Odpovědět s citací

Destiny píše:
The Good Man: No já jsem starší než 12-14. Když se ti tohle vlákno nelíbí, tak sem nelez. A abys věděl, toto téma bylo vytvořeno proto aby jsme si mohli popovídat o oblíbeném herci nebo postavě. Neznamená to, že by jsme byly nějak ujetý. Každý má nějaké oblíbence a koníčky. Joe je jeden z nich. Neříkej mi, že se ti nikdy žádná postava nelíbila a nikdy ses o žádný s nikým nebavil. Je to úplně normální. Ale to co jsi tu napsal, mi normální nepřijde. Přijdeš si sem a urážíš nás. Jsi buďto velký hňup nebo pokrytec a nebo obojí. To si už přeber sám

Coder: Děkujeme za zastání :)

Souhlasím s tebou, já dokonce nic nepopíral, otázka byla jednoznačná a nevztahovala se na všechny, proto otázka.
Samozřejmě že mám oblíbené postavy, ale ne opačného pohlaví, od toho jsou reální lidé, pokud jsi homosexuál nebo asexuál, tak prosím...Nemám však oblíbené reálné lidi, o kterých bych tvořil vlákno a psal o jejich vizáži, intelektu jakkoli omezeném na 70 stránek.

Příspěvek 02.1.2010 20:02:10
The Good Man Airman
Airman

Odpovědět s citací

canary píše:
ale čo ťa to zaujíma boja? sedíš tu? nie. akurát si liečiš komplexy tým že nás tu ponižuješ a robíš zo seba neviem čo...

Komplex bych si léčil ale u psychiatra...ne na fórum s žánrem sci-fi.

Příspěvek 02.1.2010 20:02:51
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No.... ale toto si neodpustím :D
V jednej vete píšeš, že nechceš nikoho nejak urážať, a o tri riadky ďalej napíšeš niečo, čím to absolútne poprieš.... tak čo vlastne očakávaš, že ti odpovieme?? :D
Obrázek

Příspěvek 02.1.2010 20:03:15
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

The Good Man: Hochu je vidět, že jsi nepochopil smysl tohoto topicu. My se tu jen tak nerozplíváme. My víme, že je to skutečná osoba a stat lépe než ty. My ho máme radi jako herce. Je to dobrý herec a rádi se díváme na jeho filmy nebo seriály. Srovnávej nás s fanatikama, jestli chceš, ale abys vědel slovo fanoušek vychází přímo ze slova fanatismus a nikomu to nikdy nevadilo. Není to ostuda mít svůj idol rád. Možná jsme ho nikdy nepoznali a asi nikdy nepoznáme osobně, ale stále nám zůstává fantazie a možnost si s někým popovídat o stejných zájmech. MOžná se ti to zdá divný, ale všechny co jsme tady si prostě chceme popovídat a trochu se zasnít. Život není žádný med a někdy prostě chceme utect někam pryč. Ale to ty asi nikdy nepochopíš.
Obrázek

Příspěvek 02.1.2010 20:03:22
The Good Man Airman
Airman

Odpovědět s citací

Widlička píše:
Myslím, že je zbytočné sa k tvojej poslednej poznámke vyjadrovať, lebo to nepochopís tak či tak :) A ako som povedala, pre mňa je to už uzavreté ;)

Nebo si to nepochopila ty můj příspěvek, co? Jedno, že?

Příspěvek 02.1.2010 20:04:42
The Good Man Airman
Airman

Odpovědět s citací

Destiny píše:
The Good Man: Hochu je vidět, že jsi nepochopil smysl tohoto topicu. My se tu jen tak nerozplíváme. My víme, že je to skutečná osoba a stat lépe než ty. My ho máme radi jako herce. Je to dobrý herec a rádi se díváme na jeho filmy nebo seriály. Srovnávej nás s fanatikama, jestli chceš, ale abys vědel slovo fanoušek vychází přímo ze slova fanatismus a nikomu to nikdy nevadilo. Není to ostuda mít svůj idol rád. Možná jsme ho nikdy nepoznali a asi nikdy nepoznáme osobně, ale stále nám zůstává fantazie a možnost si s někým popovídat o stejných zájmech. MOžná se ti to zdá divný, ale všechny co jsme tady si prostě chceme popovídat a trochu se zasnít. Život není žádný med a někdy prostě chceme utect někam pryč. Ale to ty asi nikdy nepochopíš.

Nepochopím, ale také to dochází k závěru, že si léčíte zřejmě životní komplex Vy.

Příspěvek 02.1.2010 20:05:41
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Prepáč, ale keď si myslíš, že som ťa zle pochopila, treba písať jednoznačne a nie s kopou náznakov.... Ináč súhlasím s Destiny, a rovno ti hovorím, môžeš sa tu sťažovať koľko chceš, ale čo myslíš, čo tým dosiahneš??
Obrázek

Příspěvek 02.1.2010 20:07:09
The Good Man Airman
Airman

Odpovědět s citací

Widlička píše:
No.... ale toto si neodpustím :D
V jednej vete píšeš, že nechceš nikoho nejak urážať, a o tri riadky ďalej napíšeš niečo, čím to absolútne poprieš.... tak čo vlastne očakávaš, že ti odpovieme?? :D

Tak to vyznělo tobě... stejně tak můžu namítnout, že vtip kterému jsem se smál, ty se nesměješ... vkus/pochopení, ve všem se všichni lišíme...

Příspěvek 02.1.2010 20:07:49
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

čo je zlé na tom porozprávať sa o rovnakom záujme? chceš mi povedať že keď sa stretnú dvaja ludia čo sa zaujímajú o autá a vedia o tom, že sa budú baviť o počasí? ved čo je zlé na tom keď povieš na nejakú postavu/herca je že fajn? alebo sa máme radšej baviť o kreslených postavičkách a urobiť sa na tom alebo?

Příspěvek 02.1.2010 20:08:00
The Good Man Airman
Airman

Odpovědět s citací

Widlička píše:
Prepáč, ale keď si myslíš, že som ťa zle pochopila, treba písať jednoznačne a nie s kopou náznakov.... Ináč súhlasím s Destiny, a rovno ti hovorím, môžeš sa tu sťažovať koľko chceš, ale čo myslíš, čo tým dosiahneš??

Odpovědi, které se mi ale dostalo už dávno...

Příspěvek 02.1.2010 20:09:38
The Good Man Airman
Airman

Odpovědět s citací

canary píše:
čo je zlé na tom porozprávať sa o rovnakom záujme? chceš mi povedať že keď sa stretnú dvaja ludia čo sa zaujímajú o autá a vedia o tom, že sa budú baviť o počasí? ved čo je zlé na tom keď povieš na nejakú postavu/herca je že fajn? alebo sa máme radšej baviť o kreslených postavičkách a urobiť sa na tom alebo?

To je ono. Já neřekl že nemůžete psát... ale chvíli ti dám a je tu "urobení"... :D Proto moje "onanování" nebylo vůbec od věci.

Příspěvek 02.1.2010 20:10:19
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Napísal si - "vkus, pochopení, ve všem se všichni lišíme" - tak by si si mal uvedmoiť, že o tom je vlastne celý tvoj problém - komentuješ to, čo sa páči nám, a teraz si si vlastne vyriešil celý svoj problém. Jedine, že by to bolo v niečom inom!

A svoje sexistické narážky si môžeš nechať ;)
Obrázek

Příspěvek 02.1.2010 20:10:51
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Četl jsi pořádně co jsem psala. To není léčení komplexů. My si je léčit nemusíme. Proč ty píšeš vůbec na tohle forum, když bereš věci, které jsou v tomto topicu jako fanatismus a léčení komplexů. Na tomhle foru je spousta skvělých lidí a nemyslím si, že by kdokoliv znich potřeboval léčit své komplexy. Prostě si každý chce popovídat o svém oblíbeném seriálu, oblíbených postravách. Jestli sis nevšimnul je tu spoustu topicu podobného ražení, jako je tento. A chceš mi říct, že všichni kdo do nich přispívá jsou fanatici?
Obrázek

Příspěvek 02.1.2010 20:12:23
The Good Man Airman
Airman

Odpovědět s citací

Destiny píše:
Četl jsi pořádně co jsem psala. To není léčení komplexů. My si je léčit nemusíme. Proč ty píšeš vůbec na tohle forum, když bereš věci, které jsou v tomto topicu jako fanatismus a léčení komplexů. Na tomhle foru je spousta skvělých lidí a nemyslím si, že by kdokoliv znich potřeboval léčit své komplexy. Prostě si každý chce popovídat o svém oblíbeném seriálu, oblíbených postravách. Jestli sis nevšimnul je tu spoustu topicu podobného ražení, jako je tento. A chceš mi říct, že všichni kdo do nich přispívá jsou fanatici?

Ne, pokud jde o normální věci nevychvalující herce na základě ničeho.

Příspěvek 02.1.2010 20:13:09
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Destiny:Ďalší dobrý postreh!
A mimochodom, ak si už dostal tú svoju odpoveď.... či čo tu vlastne chceš... :D Osobne som nepochopila veľmi, čo si si stanovil za cieľ, keď si sem prvýkrát napísal...
Naposledy upravil Widlička dne 02.1.2010 20:13:26, celkově upraveno 1
Obrázek

Příspěvek 02.1.2010 20:13:26
Palin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Samozřejmě že mám oblíbené postavy, ale ne opačného pohlaví, od toho jsou reální lidé, pokud jsi homosexuál nebo asexuál, tak prosím.

Zajímavé. Takže my, kteří máme nějakou oblíbenou herečku, jsme zakomplexovaní ?
[img][./images/thumbs/baalaquetesh_1259529067.jpg]http://img36.imageshack.us/img36/5647/baalaquetesh.jpg[/img]
Baal & Qetesh are true gods.

Příspěvek 02.1.2010 20:13:55
The Good Man Airman
Airman

Odpovědět s citací

Widlička píše:
Destiny:Ďalší dobrý postreh!
A mimochodom, ak si už dostal tú svoju odpoveď.... či čo tu vlastne chceš... :D Osobne som nepochopila veľmi, čo si si stanovil za cieľ, keď si sem prvýkrát napísal...

To je něco, co chápat ale vůbec nemusíš, však to taky není tvoje věc. brouku.

Příspěvek 02.1.2010 20:15:25
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

asi tak nejak Palin. The Good Man si očividne myslí, že všetci sme tu fanatici za to že máme oblubenu postavu, čo nie je kreslená alebo aj neviem čo...

Příspěvek 02.1.2010 20:16:57
The Good Man Airman
Airman

Odpovědět s citací

Palin píše:
Samozřejmě že mám oblíbené postavy, ale ne opačného pohlaví, od toho jsou reální lidé, pokud jsi homosexuál nebo asexuál, tak prosím.

Zajímavé. Takže my, kteří máme nějakou oblíbenou herečku, jsme zakomplexovaní ?

Pokud o ní napíšeš 60 stránek na fórum... ale podstatou věci je, že tu dokážete rozebírat na tolik stránek něco nereálného. Sice bych nepochopil ani kdyby jste takto řešili kamaráda z ulice, protože to zvládnou jen antisvětice, jestli chcete, ale pořád je to něco vskutku reálnějšího než toto.
Je to fascinující, toť vše.

Příspěvek 02.1.2010 20:18:01
Coder Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Holky, neřešte ho, jeho příspěvky ignorujte a dál si tady žijte své životy s Sheppardem ;) Já to tady kontroluju, tak se vás kdyžtak zastanu, jsem tu pořád :smile:
Hvězdná Brána CZ - Vše o fenoménu Stargate
[img][http://hvezdnabrana.cz/wp-content/uploads/banner2.png]http://hvezdnabrana.cz[/img]
Obrázek

Příspěvek 02.1.2010 20:18:31
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Brouku?? :D aHA... no dobre :D
A vieš.... keď ľudia okolo teba nechápu, čo šípiš, musíš to mať ťažké.... ach.... ale čo už....
coder: Ja sa aj snažím o ignor... ale on vždy napíše takú.... blbinu... :D Pardon :D A ináč ďakujeme ;)
Naposledy upravil Widlička dne 02.1.2010 20:20:44, celkově upraveno 1
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Postavy