Srovnáváte % na ČSFD u úplně jiných filmů, co si budem povídat Avatar se prostě více či méně líbí každému. Jednoduchý příběh, happy end, prostě film pro masy. Moon je taky hodně dobrej film, ale rozhodně není pro každého, jak už se projevilo v této diskuzi.
"Hodnocení na csfd už drahnou dobu neberu vážně. Je hodně dobrých filmů i seriálů, které jsou podhodnoceny a naopak."
A není to spíš v tom, že každému se líbí něco jiného? Kdyby se ti dejme tomu, líbily jen filmy co mají nad 70% na ČSFD a pod 70% by se ti nelíbilo nic, tak to by bylo hodně smutný. Něco se někomu líbí a něco ne, znám lidi, kteří milujou Kameňák a z TOP 20 na ČSFD se jim líbí pár filmů a taky kvůli tomu hned neshazují celý systém ČSFD. Prostě je to aritmetický průměr hodnocení filmů.
Edit. a co se týče Panchartů a jejich vysokého hodnocení, to je ok, mě se ten film hodně líbil, ale podle mě mu spoustu lidí nasolila 5* i když se jim to moc nelíbilo, ale aby dělali jak to všechno strašně moc pochopili a byli za borce

. 7.5 známka z 10. Naštěstí dabing byl stejný jako v seriálu, hrály tam stejní herci a nejlepší bylo, jakoby to byl díl seriálu. Jenže poprvý jsem ho viděl a před rokem a asi tak 50x za sebou tak teď nemůžu posoudit