Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: Sedm Stran - Dokončeno

SG: Sedm Stran - Dokončeno

Příspěvek 28.12.2009 13:59:13
dehu Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

tak sem někdo napište jen tak for fun alternativní konec :) ..
Asgards 4ever! >> f*ck 10x20 Unending !

Příspěvek 28.12.2009 14:01:02
jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

dehu To není jen tak. Dragon má svůj styl psaní a je těžké jen tak někoho napodobit.

Osobně bych měl 2 možnosti zlomu, od kdy se mohla povídka odvíjet jinak.
Toto je spoiler!!!:
1) Furs Term. by se osvobodil mnohem dříve a Furlingové by tak dostali znamení dřív a dřív se zapojili do boje.
2) Furlingové by reagovali na vybrování Velkého meče a přispěchali k Zemi na pomoc.

Jen je otázka, co s tím dál a ják to rozvést, aby to dávalo "hlavu a patu".
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Příspěvek 28.12.2009 14:09:55
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

jakop:
:)

dehu:
tak tomu dávám jen a jen zelenou :) jestli někdo chce, tak ať sem něco napíše :)

a opět jakop:
Ano s tím souhlasím, každý má svůj styl psaní...ale nemožné to není :) ano už to třeba nebude totéž, ale tak mě nenapodobuj/te udělejte, vlastím stylem alt konec :) něco malého na pár stránek :) a třeba do vlastního topiku dávám tomu opravdu zelenou, klidně založte téma alternativní konec sedmi stran a tam si přidávejte co chcete určitě si to rád přečtu :)
Toto je spoiler!!!:
1) Daniel/Furling nakope Adrii zadek a povídky je konec (bohužel nelze příliš rozvést...muselo by se nad tím zapřemýšlet)
2) to by bylo už zajímavé Furlingové by mohli bojovat s loděmi Ori a i proti Adrii, mohly by se objevit nové technologie a Daniela by osvobodily Furlingové (sám by nezdrhl)
jenže to už není alternativní konec, ale půlka další povídky...

jinak opravdu zajímavé nápady :)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 28.12.2009 14:15:41
jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Dragon To je fakt a při 2 možnosti by se mohl zapojit do boje i Pozvnesený Ford a jeho snoubenka a taky by se mohl povznést Jack a Sam :rflmao: :rflmao:
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Příspěvek 28.12.2009 14:19:01
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

:rflmao:
nezapomeň Jack a Sam jsou nenávratně poškozeni ( :lol: ) tou nákazou a kdyby se do bojů zapojil povznesený super Ford... :rflmao: :rflmao: (ale i to by šlo jen by se to muselo hodně dobře napsat :))
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 28.12.2009 14:26:56
jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Dragon S tím Jackem a Sam jsem si to neuvědomil, ale protože je to Furlningský jed, tak by je mohli Furlingové oživit, protože určitě mají protijed :rflmao:
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Příspěvek 28.12.2009 14:30:20
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

no tak tohle je jedna z věcí, která se do této!! povídky nedostala, ale dostane se do P.V. ;)

Toto je spoiler!!!:
no váhal jsem co napsat, ale aniž bych sem dával užití jedu a různých věcí...tak nepíšu jen
ne nemají (to snad navíc i bylo řečeno v díle kdy Daniel mluvil s Furlingem ;))

edit:
když tak to zkus :)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 28.12.2009 18:17:02
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak díl parádní fakt super...alt. konec nepiš a vrhni se na P.V.....jiank mně ani moc neavdí že je Země zničená...pokud teda jsou všichni lidi v Terrus Atlantis...a adria dobře dostala naprdel...fakt paráda..

Příspěvek 28.12.2009 20:37:59
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

jsem rád že se líbilo i tobě :) a ano lidé ze země jsou na Terrus Atlantis ;)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 28.12.2009 22:05:56
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak díl perfektní, spíše celá povídka, ale to tu nemusím psát, on Dragon moc dobře ví, že si to myslím :D

Příspěvek 29.12.2009 01:50:36
Malinape Airman
Airman

Odpovědět s citací

Supr povídka, jen bych se chtěl zeptat ten konec jak tam Jager Teor Va Pavor odříkává
„I když půjdu údolím stínů smrti...“ „nebudu se bát ničeho zlého...“ „vždyť se mnou jsi ty...“ „Tvoje berla a tvá hůl mě podpírají.“

To ses nechal inspirovat Biblí nebo tě to napadlo
Konkrétně žalm 23, 4 verš ???

Dík za odpověď

Příspěvek 29.12.2009 09:25:06
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

St0rm:
popravdě jsem to tušil :D

Malinape:

co se toho verše týče, konkretně nevím který žalm, ani který verš, ale ano nechal jsem se inspirovat :)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 30.12.2009 23:28:44
Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Konečně jsem si udělal čas a přečetl alespoň díl 32, na kterej sem natěšenej celou dobu.

Jedním slovem úžasný, akorát se mi tam nelíbila ta jména, která jsem nebyl schopný vyslovit takže jsem se nenamáhal je ani číst. Ale jinak díl suprovej a hnedka mě to naladilo spustit nějakou sci-fi hru.

Tak třeba například znáte SGLR?? (Info z jedné mise: SG týmy se rozhodly dobít z5 planetu Abydos. Ze země je stále otevřená červí díra, takže lidé znovu a zvovu přicházejí. Ale naproti pyramidy je Hatak Goa´ldů ze kterého vycházejí Jaffové a střílí tyčovími zbraněmi, zaty, transfázovými eliminátory, ozbrojenou rukou... Lidé mají za zbraně P90, M5, AT5, Brokovnice at...)

Prostě nice hra a kdo má zájem jsem ochotný pomoct s instalací, je to oficiálně multiplayer a stačí znát lidi co mají server. (Mé icq 256-727-111)

P.S. V jiných misích se objeví i Prometheus a souboj F-302 proti Kluzákům.

A Dragone sorry, že jsem to napsal do tvojí povídky, ale neodolal jsem, když jsi tu zmínil Sins of a Solar Empire. Už stahuju a mám 14% xD.

A jinak přeji veselého Silvestra a ať najdete cestu po kalbě dom. A samozřejmě vše nej do nového roku.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Příspěvek 02.1.2010 14:33:22
arian Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

vydrápat si oči....skvělí závěr, ale na mě až příliš uspěchaný, i když chápu že jsi to chtěl udělat do 33. dílu.
http://sga-project.com/horizon
-Jelikož jako převor nemusím umět nějak valně psát, tak my Ori nedaly schopnost psát pravopině, proto omluvte mé chyby v příspěvcích

Blahoslaveni budiž Ori

Příspěvek 03.1.2010 17:18:25
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak jsem se konečně pročetl až na konec této úžasné povídky. Opravdu jsi napsal něco nečekaného a neokoukaného. Ze začátku to sice vypadalo na klasickou povídku ze světa SG, ale poslední třetina příběhu byla tak odlišná a děj se tak měnil a převracel, že nechápu jak jsi na něco tak "bizardního" (myšleno v dobrém) přišel.
Role Daniela byla opravdu zajímavá a velmi nečekaná co se jedná jeho "pravé" osoby. Konec Adrie velmi zajímavý a i to že jsi se nebál zabít některé z hlavních postav je vcelku změna a myslím že to povídce přidalo i na dramatičnosti a nepředvídatelnosti.

Ještě jednou a naposled říkám bezvadná a parádní povídka a díky za sepsání takového dílka, které nemá obdoby :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky