alfel: dik, nakonec to byly to jen problémi s hrou jako takovou, ale už je to dobrý. SG mapy mi taky nejdou spustit a norm. mapy se mi vždy po chvilce vypnou (sg mine taky nejde) a verzi bfm mam tu, na kterou tu byl odkaz.
Life is worth living for.... flooth is everywhere around us, on the internet. Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít. Better to fight for something than live for nothing. George S. Patton
Life is worth living for.... flooth is everywhere around us, on the internet. Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít. Better to fight for something than live for nothing. George S. Patton
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
jenom alfele tys to extrahoval a pak jen přetáhl tu složku do složky v battlefield 1942 mods? nebo s to dával jednotlivě do složek v battlefield 1942-mods-battlefield 1942
Já nic nikam nepřesoval prostě nic za mne to udělal program a proto ti říkám napiš na to fórum tam ti víc pořadí (jsem tam navíc i já )
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Hledal sem dlouho, ale nenašel sem nic.... Je mod jen na bsg a podobny kktiny