No původně jsem nechtěl nic psát, protože co se týče děje SGU, beru to už jak to je

. A s dosavadním dějěm tedy co se týče posledního dílu doufám, že už se to konečně rozjede. Mě zrovna tenhle styl sci-fi připomínjící BSG moc nebere i když chápu, že má své kouzlo.
Ale jak tak sleduju tohle téma nepřestávám žasnout na tom, jak se může tak dlouho řešit jedna a ta sámá věc. Na jedené straně ti, kterejm se SGU líbí a na druhé straně ti, kterejm, se to nelíbí. Osbně už z toho opravdu nemůžu

.
Chápu, že je to fórum, kde se lidé o svém oblíbeném seriálu baví a probírají klady a zápory, ale tady mi to už moc nepříjde. Jsou to stále furt ty samé názory, které tu jsme tu viděli už když SGU začínala. A hlavně nechápu lidi co tu píší že původní SG je pohádka

. To je samozřejmě totální blbost, pochybuji, že by to ti dotyční jedinci napsali před několika lety. Nikdo nemůže vědět jak se na SGU bodou fanouškové dívat až seriál skončí. To, že se SGU zatím daří neznamená, že druhá řada nebude kravina, ale to všichni jistě vědí.
Chctěl bych jen tedy apelovat na lidi na fóru, aby se přenesli přes to jak by si přáli jak by měla SGU vypadat a brali ji takovou jaká je

.