Jestli se s ní budou piplat jako s Daidalosem, tak určitě ne.. ale vidim to tak, taky má na sobě neskutečné množství detailů, díky kterým mi to kvůli týhle lodi nepůjde plynule...
Naposledy upravil PrometheusX dne 31.10.2009 21:31:35, celkově upraveno 1
To je pravda. Aby ta lod vypadala dobre tak se bude muset hodne zapracovat. Ma hodne clenity povrch, ruzne raketoplany na plasti atd atd. ale snad se jednou dockame...
Zdravim, mám takovej problém.. Hra mi normálně jede na klasický 19palcový obrazovce.. ale když to chci rozjet na širokoúhlým monitoru hodi to fullscreen error, nevi někdo co s tim? Jak to upravit aby to jelo??
no to uz je trosku zastarali naistraluj znova BC a dej tam: patch 1.1 crack Kobayashi maru 1.0 Stargate pack 3.0 a to by melo jako zaklad stacit ja tam mam jeste treba hive ship jinak pokud mas rychlej net tak ja ti to muzu poslat staci napsat
Takže tohle stačí na základní spuštění módu? Aniž bych musel stahovat další věci??
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Pardon, ano, to jsem myslel tim rozbalením. Dej extrahovat (=rozbalit a uložit)ten první archiv, co obsahuje několik dalších a pak dej extrahovat první z nich a ono je to rozbalí všechny najednou a vytvoří ti to složku s hrou. V té pak jen spustíš stbc nebo jak se to jmenuje..
možná ze to tu už někde(nechce se mi to tu celé procházet) neporadil by mi někdo jak se dají vložit nové věci můstek (aurory,daidala,...);lodě (atlantis,...); lidé, mapy,...
Asgardská nejvyší rada označila zničení Země za politováníhodné. O'Neill: A potom jsem se tam trochu rozčílil. Hammond:Co to přesně znamená? Daniel: Jack udělal poznámku o Freiově matce
Suprovej mód. Mě jede i bez toho patche. Už tam toho mám stáhnutýho hodně a je pravda že to čím dál víc padá ale za tu zábavu to stojí. Dík za tip. EDIT: teď sem si stáhl tu loď toho zlýho Romulana z novýho Ster Treku. Skoro sem s ní dal Ori. odkaz:
hele lidi ja ma hroznej problem.........stahnul sem si Bridge Commander (tady:http://uloz.to/4069300/star-trek-bridge-commander.zip) a kdyz to rozbalim tak to norm de ale...kdyz si stahnu lode s SG tak nwm jak to tam dat kdyz je to v rar prosim lidi moc potrebuju help jak to udelat kdyztak mi nekdo napiste pls na mjakubec@volny.cz diik moc kdyz se to povede
MUSÍŠ MÍT MÓD KOBAYASHI MARU. Ten si rozbalíš do složky s hrou. Potom v nastavení hry jdi do customize a zapni Mutators. Jdi tam jako by znova a budeš tam mít složku Mutators. Zatrhni všechno v té složce. Potom stáhni SG mód, rozbal ho a měl bys je tam mít.
Povídka První hrozba Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)
jj to jo ale mam to v cestine tak to se z KOBAYASHI MARU da do AJ?? no zkusim to ale KM se ma asi 800 mega no pujdu na trenink az se vratim mnelo by to byt doufam ze se jeste dneska proletim s Oneilem (trochu jsem se bal ze nikdo neodpovi protoze posledni prispevek je z ledna )
Jenom bych si dovolil podotknout: viewtopic.php?f=89&t=7463 Tady v tomto topicu je odkaz na hru ve který je rovnou KOB Maru i Stargate mod. takže je jednodušší stáhnout to odtud a potom si tam hodit češtinu
Nez smazat ty stavajici patche a dat novy by bylo asi lepsi tu hru celou preinstalovat....A co se tyce te odysei tak ona se mozna instaluje pomoci BCMI nebo podobnych programu. Nektere lode si stahnes a jen nakopirujes do stejnjmennych slozek ale na nektere kliknes a ono se to tam nainstaluje samo...
díkiy udelal sem to co si mi rek (u patche 3.0) a mam tam tu ikonu v richlej bitve ae ted mi tam nechce skocit sekce ''mutators'' nebo jak se to menuje takze nemuzu spustit lode sg :'(
Pokud tě štve,že zrušili SGU,hoď si tohle do podpisu. Pukud tě štvou lidi co jsou rádi že zrušili SGU,hoď si tohle do podpisu.