Už si to opravdu nepamatuji do podrobna ty knížky, četl jsem je hned po sobě, dávno a čtení není můj koníček, takže...
Tu lásku měli schválně, aby tě to nesvedlo k temné straně, kdyby Any nepotkal Padmé, tak ho Palpatine nikdy nepřemluví

Balial: ale co to bylo za síly? Push či pull... žádný Grip, Blesky atd. A používali to v obraně... roboty taky rozsekli v obraně... i když na roboty se to asi nevztahovalo...
Ano, možná kodex byl celou dobu, ale během Sithské války se s něma Jediové nemazlili jako ve filmech, prostě do nich šli na tvrdo a kašlali na to, jestli je tou silou rozdrtí, jestli jim useknou hlavu atd.
Ale Jedi se tyhle temné síly, ty útočné neučili... blesky uměl snad jen Dooku a Palpatine

, protože ho to Palpatine naučil...
mikey: já si vzpomínám, že to byl nějakej dědek s bílýma fousama a že se později přidal k Thrawnovi a strašně chtěl Lukeho a Leju k sobě

No, že Sithové jsou silnější... vždycky prohráli... a v té velké bitvě, jak o ní pořád píšu, jak tam bojoval Exar Kun (btw poslední Sithský pán před Vaderem), tak zase tak velký rozdíl v počtech nebyl a přesto prohráli... Jediové se hold umí v těžkých situacích vyhecovat